Bianca susţine că: „Sufăr teribil, cumplit!”

Trezita în faţa unui posibil divorț, Bianca Drăgușanu a intrat în panică şi își recunoaşte vina. Vedeta susţine acum că suferă foarte tare în urma celor întâmplate şi speră să fie iertată. Pentru cei ce nu ştiu povestea care este mediatizată în ultimele zile prin ziarele de scandal, ei bine, Bianca a plecat la Paris, mințindu-l pe Victor Slav şi întâlnindu-se cu Adrian Cristea, se pare chiar pe ascuns.

Mai mult zvonurile care circulă de cel puţin o lună încoace despre despărţirea cuplului încep să se adeverască. Bianca a susţinut public faptul că era despărţită de Victor Slav în momentul în care a plecat la Paris. “Trec printr-o situație în care sufăr teribil, cumplit. Îmi asum tot ce am făcut. Toti oamenii greşesc, vreau să fiu lăsată în pace. Iubesc un om pe care sunt pe punctul de a-l pierde. Singurul căruia trebuie să-i cer scuze este Victor. Cred ca pot sa-mi salvez casnicia. În momentul de faţă consider că am pierdut tot”, a declarat Bianca la Antena 1. Totuşi ea a declarat şi faptul că a plecat la Paris pentru a se întâlni cu Cristea din răzbunare. „Noi doi nu mai locuiam împreună de ceva vreme. Noi eram despărțiți, dar nu oficial. Am vrut să mă răzbun. Sunt o idioată!”, a adăugat Bianca.

În final nu ne rămâne decât să ne gândim la cei aproape 200.000 de Euro care au fost cheltuiți cu nunta. Banii puteau fi folosiți mai degrabă în scopuri caritabile în locul unor fițe de televiziune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 68