Zilele Olandeze la Cluj 4-7 Mai 2017

Zilele Olandeze la Cluj reprezintă un eveniment dedicat sărbătoririi relației dintre Românai și Olanda. Vom avea ocazia așadar în perioada 4-7 Mai 2017 să descoperim cultura olandeză, dar totodată și mediul business. În cele patru zile de evenimente vom avea parte de expoziții de fotografie, lansări de carte, concerte în aer liber, dar și un festival de mâncare și băutură cu tradiție. Invitații speciali ai acestor zile sunt E.S. Doamna Stella Ronner-Grubačić, Ambasador al Olandei în România, E.S. Domnul Coen Stork, Ambasador al Olandei în România în perioada 1988 – 1993 dar și poetul Mircea Dinescu. Un eveniment complex care ne va permite să aruncăm o privire în inima culturii olandeze.

În zona Piața Muzeului vom descoperi diverse surprize, începând de vineri.  Ne așteaptă muzică, brânzeturi, mașini Tesla, mâncare delicioasă și o mică parte din Olanda.

Programul complet pentru evenimentele din Piața Muzeului:

5-7 Mai: Eat and Meet – zona de street food

Vineri, 5 mai
14:30 Deschiderea Orașelului Olandez. – Invitați: E.S., Doamna Stella Ronner-Grubacic, Ambasadorul Olandei în Romania și Emil Boc, Primarul Municipiului Cluj-Napoca.
Sambata, 6 mai
20:00 – 22:00 Concert în aer liber.- Invitați: Formația olandeza White Elephant.
Duminica. 7 mai
12:00 – 14:00 Workshop Floral.
Invitat: Dewi Renshoff, artist floral olandez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 80