Parafango Împachetarea Minune

Parafango este un amestec  complex, destinat slăbirii, tonifierii şi curăţării organismului şi reprezintă totodată o modalitate bună de detoxifiere. Acesta este compus din nămol marin  rafinat, parafină pentru a reţine căldura şi oligoelemente. Dintre aceste elemente oligoelementele au un rol foarte important pentru că rolul lor este redarea elasticităţii pielii. Tratamentul prin împachetări cu Parafango detoxifică, exfoliază dar şi hrăneşte pielea, iar prin eliminarea toxinelor, aceasta va avea un aspect moale şi catifelat.

Substanţele din parafină sunt un important stimulent în activitatea regeneratoare a pielii, dar stimulează totodată diminuarea ţesutului adipos şi reducerea celulitei, astfel vom obţine rezultate remarcabile în cel mai scurt timp şi se vor vedea după a doua împachetare. Aplicarea de parafango se poate efectua pe zonele dorite dar sunt sugerate cele care ne provoacă de obicei mari neplăceri precum coapse, abdomen, fese sau talie. Datorită conţinutului de substanţe active din parafango celulita va fi redusă, iar pielea va avea un aspect mult mai ferm şi curat datorită procesului activ de detoxifiere. Prin urmare asistăm şi la o pierdere în kilograme.

Împachetările cu parafango reprezintă un tratament complex de slăbire, de hrănire şi de curăţare a pielii dar şi de detoxifiere a organismului. Proprietăţile apei de mare dar şi al nămolului sau a algelor marine sunt cunoscute încă din timpuri străvechi şi au fost folosite cu succes şi în Antichitate. Astfel prin tratamentul cu Parafango la cald depunerile de grăsime sau vergeturile apărute pot fi reduse datorită substanţelor naturale din nămolul marin.

Beneficiile împachetărilor cu parafango sunt multiple:
• distrug celulita
• detoxifiază şi tonifică zonele afectate
• ajută la pierderea în centimetri
• reduc retenţia de apă
• reduc vergeturile
• ameliorează eventualele dureri de articulaţii

• activează circulaţia sangvină
• catifelează pielea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =