Katy Perry acuzată de rasism după prestația de la American Music Awards 2013

Şi-a încântat fanii în Japonia când a îmbrăcat un kimono tradiţional în timpul turneului, dar acest lucru nu a avut succes la deschiderea American Music Awards unde a încercat același lucru. Katy Perry a fost acuzată de rasism după ce s-a îmbrăcat pe scenă într-un kimono, dorind să apară drept o geishă. Prestaţia ei vocală, dar mai ales ţinuta neinspirată a creat o mulţime de controverse, mai multe vedete au postat chiar pe Twitter diverse comentarii, iar New York Post a considerat gestul ca fiind ofensator. 

“Pe lângă faptul că interpretarea oribilei piese actuale “Unconditional” a fost proastă, faptul că ea nu a văzut nici o problemă în a se îmbrăca astfel şi a jigni o cultură nu este de mirare. Nu este o rasistă, dar este în mod cert o ignorantă”, a comentat The Post.

Nu este prima dată când vedeta face astfel de gesturi, în urmă cu câteva luni vedeta a făcut o declaraţie vis-a-vis de japonezi chiar în emisiunea lui Jimmy Kimmel, declaraţie ce a şocat o naţiune întreagă, fiind catalogată drept rasistă. Mai  mult, vedeta a făcut în nenumărate rânduri diverse afirmaţii, spunând că este obsedată de rasa asiatică.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1