Prezentarea colecției Kenzo X H&M

Noua colectie Kenzo X H&M a fost prezentată aseară în premieră în cadrul unui show de modă electrizant ce a avut loc la New York. Modelele au defilat pe podium purtând creațiile vestimentare extrem de colorate proiectate de designerii Carol Lim și Humberto Leon. Defilarea a fost gândită ca un show complex ce a inclus muzică, dans și apariții surpriză. Modelele nu s-au rezumat doar la a parcurge catwalk-ul în mod clasic, au gesticulat pe toată durată defilării, au dansat, au făcut piruete, totul pentru a pune în valoare și în prim plan nonconformismul colecției. Pe catwalk au urcat chiar și dansatori, un MC și tobosari.

Prezentarea colectiei Kenzo X H&M

prezentare-hm-kenzo-1

prezentare-hm-kenzo-2

prezentare-hm-kenzo-3

prezentare-hm-kenzo-4

prezentare-hm-kenzo-5

prezentare-hm-kenzo-6

prezentare-hm-kenzo-7

prezentare-hm-kenzo-8

prezentare-hm-kenzo-9

prezentare-hm-kenzo-10

prezentare-hm-kenzo-11

prezentare-hm-kenzo-12

prezentare-hm-kenzo-13

prezentare-hm-kenzo-14

prezentare-hm-kenzo-15

prezentare-hm-kenzo-16

prezentare-hm-kenzo-17

prezentare-hm-kenzo-18

prezentare-hm-kenzo-19

prezentare-hm-kenzo-20

prezentare-hm-kenzo-21

prezentare-hm-kenzo-22

prezentare-hm-kenzo-23

prezentare-hm-kenzo-24

prezentare-hm-kenzo-25

prezentare-hm-kenzo-26

“Ne dorim să aducem o poveste cât mai autentică. Noi am fost dintotdeauna altfel, diferiți, nu încercăm să cream ceva ce este în trend”, a declarat designerul Humberto Leon. Show-ul a fost urmărit din primul rând de vedete consacrate peste ocean precum Sienna Miller, Lupita Nyong’O sau Elizabeth Olsen.

 

Colecția Kenzo X H&M reprezintă o nouă colaborare dintre cunoscutul brand mass-market cu o casă de modă consacrată. După linii vestimentare în serie limitata alături de Versace, Balmain, Alexander Wang, H&M lansează pe 2 noiembrie noua colecție în colaborare cu Kenzo. Din experiența anilor trecuți, este de așteptat ca această colecție să se epuizeze în primele zile, dacă nu în primele ore.

Sursa: Agentia de Presa Mondena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 82