Locul III pentru Lavinia Daiana Muscan, reprezentanta României la concrusul internaţional Miss Model of the World

Conform ultimelor informații primite, reprezentanta României din acest an la finala concursului ”Miss Model of the World”, a ocupat locul III. Lavinia ne-a comunicat în exclusivitate aceste informații prin intermediul celei care o reprezintă, Delia Bătinaș, directorul agenției District Models și Director Național al concursului, cu puțin timp în urmă (ora 19:40 ora României).

„Sunt foarte fericită și mândră, am avut multă încredere în ea. Este o fată deosebită și merita să câștige”, a declarat în exclusivitate Delia Bătinaș.

Lavinia Daiana Muscan este tânăra care reprezintă România în acest an  la concursul  ”Miss Model of the World”, concurs ce se desfăşoară  în perioada 2-22 Noiembrie în China.  Frumoasa româncă a plecat pe 2 Noiembrie spre China pentru a participa la unul dintre cele mai importante concursuri din lume, în speranţa de a se întoarce acasă cu un premiu.

Câteva detalii despre concurs, prima ediție a concursului internațional ”Miss Model of the World” a debutat în anul 1988 în Turcia din inițiativa lui Çevik Suha, fiind asociat cu magia superbului oraş Istanbul. În prezent, acest concurs este considerat ca fiind al 5-lea concurs de frumusțe ca și importanță la nivel mondial, iar din 1988 și până în prezent, concursul se bucură de participarea reprezentantelor a peste 70 de țări de pe cele 5 continente

Agenţia „District Models” , înfiinţată în anul 2011, având-o ca şi manager pe cunoscutul model Delia Batinas, este totodată şi directorul naţional al concursului „Miss Model of the World” .

Lavinia Daiana Muscan este o tânără de 21 de ani din Zalău şi este studentă la Universtatea Babes Bolyai din Cluj Napoca în cadrul Facultăţii de Istorie şi Filosofie secţia Studii de Securitate. Tânărea se consideră o persoană sociabilă, timidă şi uneori naivă, dar care reuşeşte întotdeauna să îi binedispună pe cei din jurul ei. Tânăra a început să practice modelling-ul de la vârsta de 16 ani, iar în ultimii doi ani a avut numeroase oportunităţi atât în ţară cât şi în străinătate. Despre modelling, Lavinia afirmă că a ajutat-o foarte mult: „Pe langă oportunităţile deosebite pe care mi-i lea oferit, pot spune că m-a ajutat să mă maturizez, să fiu mai independentă , să cunosc mai bine oamenii din jur şi intenţiile acestora şi să ştiu să mă descurc de una singură în orice situaţie. Plecarea în China a venit la fel ca o oportunitate frumoasă. Sper că voi reprezenta România cât mai frumos. Nu ştiu dacă voi câştiga dar cu siguranţă participarea la acest concurs va fi pentru mine o experienţă de neuitat. Rochiţele pe care la voi purta în China în concurs îmi sunt asigurate de către designerii  vestimentari  Andreea Dogaru, Laura Ciobanu şi casa de modă Lany’s”.

Noi vom afla mai multe detalii despre concurs zilel următare, până atunci însă îi ţinem pumnii Laviniei pentru a adduce acasă marele premiu.

Lavinia Daiana Muscan
Lavinia Muscan
Lavinia Muscan
Lavinia Muscan
Lavinia Muscan

sursa foto: Lucian Bora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 52