Creează-ţi ornamentele de Crăciun

How to…

Ornamente de Crăciun

Deşi magazinele sunt pline de ornamente de Crăciun ne-am gândit să venim cu câteva propuneri simple pentru ca oricine să-şi poată crea câteva obiecte decorative cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Poate fi o activitate relaxantă iar invitaţii te vor întreba cu siguranţă de unde ai achiziţionat obiectele originale. Deci, înarmează-te cu răbdare şi pune-te pe treabă.

Con de brad aurit

how to...con de brad aurit Pentru efectuarea acestui ornament simplu aveţi nevoie de un spaţiu de lucru suficient de bine ventilat, întrucât va fi necesară folosirea unei vopsele aurii. Masa de lucru trebuie să fie acoperită cu o folie protectoare, pentru a evita petele de vopsea.

how to...con de brad aurit Ustensile
Şuruburi cu ochi
Vopsea aurie
Panglică

1 Se introduce câte un şurub la baza conului şi se fixează bine.

2 Legaţi o bucată de sfoară sau de sârmă de aprox. 10-15 cm de şurub, după care introduceţi conul de brad în recipientul cu vopsea. Repetaţi operaţia cu fiecare con în parte, asiguraţi-vă că vopseaua a prins pe toate laturile. Conurile se vor lăsa pe folia pusă pe masă (se poate folosi o folie alimentară, eventual puteţi pune dedesubt şi un suport din lemn, sau hârtie de copt, ca să fiţi siguri că nu va trece) la uscat, cel puţin o zi.

3 Când s-a uscat vopseaua legaţi panglicile de şuruburile care au fost introduse la baza conului. Puteţi adăuga şi verdeaţă, dar sugerăm să le păstraţi cât mai simple, pentru un efect maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 66