Mădălina Ghenea, absentă la premiera de la Londra a filmului “Dom Hemingway”!

Premiera de la Londra a peliculei “Dom Hemingway” a avut loc luni seara, pe o vreme teribilă, când un uragan a provocat panica printre locuitorii din Marea Britanie. Aeroporturile au fost închise şi se prea poate ca acesta sa fie motivul pentru care Mădălina Ghenea, care joacă în acest film unul dintre rolurile principale, nu a luat parte la premieră.

Pe covorul roşu au pășit Jude Law şi Richard E.Grant, protagoniști ai peliculei, în vreme ce alte nume mari de pe firmament precum Emilia Clarke şi Demian Bichir au lipsit nemotivat.

Jude Law intră în pielea unui personaj care își recâștigă libertatea după 12 ani petrecuți după gratii şi care încearcă să obțină o sumă uriașă de bani de la șeful lui, Mr Fontaine (Bichir). Motivul este extrem de bine întemeiat, întrucât acesta a suferit în tăcere şi nu a dezvăluit poliţiei secrete care-l puteautrimite şi pe acesta în închisoare. Dom încearcă să reia legătura cu fiica lui, rol interpretat de Emilia Clarke, pe când Mădălina Ghenea joacă în acest film rolul iubitei lui Jude Law.

Din păcate pelicula nu a obţinut aprecierea dorită, unii critici au considerat ca fiind un film mediocru.

Puteţi vedea trailer-ul filmului mai jos:

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2