Medicamentele recomandate in bolile cardiovasculare

Bolile de inimă sunt afecțiuni din ce în ce mai des întâlnite în ultimul timp îndeosebi la persoanele trecute de vârsta de 40 ani. Bolile cardiovasculare se remarcă prin tulburări de inimă şi tulburări ale vaselor de sânge incluzând  boli coronariene, adică boli ale vaselor de sânge, boli cerebrovasculare (boli ale vaselor de sânge care irigă creierul) sau boli arteriale periferice (boli ale vaselor de sânge care irigă braţele şi picioarele).  Cei mai importanţi factori de risc ai bolilor de inimă şi accidentelor vasculare cerebrale sunt dieta nesănătoasă, lipsa de activitate fizică şi consumul de tutun. Prin urmare, este esențial să încercăm să menținem o dietă sănătoasă și echilibrată, care să includă legume, fructe, sucuri naturale, să facem sport cel puțin 30 minute zilnic și să renunțăm pe cât posibil la consumul de alcool și tutun.

boli de inima

Aceste boli nu ar trebui niciodată tratate decât cu ajutorul unui medic specialist. Este de o importanță majoră să nu le lăsăm netratate, căci se pot agrava, provocând chiar și decesul. Bolile cardiovasculare sunt principala cauză a deceselor la nivel global. Cele mai uzuale metode de tratare a bolilor cardiovasculare, în funcție de severitatea acestora, sunt fie intervențiile chirurgicale, fie medicamentele. Majoritatea medicilor specializați în cardiologie, recomandă pentru bolile coronariene, medicamente precum aspirina, betablocante și un medicament anticolesterol. Aceste medicamente administrate pe termen lung, au diverse efecte secundare precum durerile musculare sau pierderile de memorie.

În ceea ce privește intervențiile chirurgicale, se regăsesc următoarele tipuri de intervenții: bypass-ul coronarian, angioplastia cu balon, transplantul de inimă sau montarea unei inimi artificiale. Medicamentele cele mai recomandate în cazul bolilor cardiovasculare, sunt suplimentele alimentare, care nu conțin ingrediente de sinteză, ci extracte naturale din plante și care au efecte adverse reduse substanțial față de celelalte medicamente de sinteză.

resveratrolTratamentului bolilor cardiovasculare este indicat să se realizeze cu ajutorul medicamentelor care alină durerea și dispneea și care previn agravarea lor sau apariția infarctului de miocard, medicamente care scad valorile hipertensiunii arteriale, care dizolvă sau stabilizează trombii (cheaguri de sânge). Prin urmare, vă propunem pentru sănătatea și funcționarea în parametrii optimi a sistemului cardiovascular suplimente alimentare precum: Pressure Optimizer, Heart Blend, Serra Max, Resveratrol Synergy, CardioPower, Trans-Pterostilbene, Ginkgo Biloba, Artery Blend  sau Cardiozyme. Acestea vă vor proteja sistemul cardiovascular, vor menține fluiditatea sangvină, vor regla tensiunea arterială, vor crește puterea de contracție a mușchiului cardiac și vor scădea nivelul colesterolului negativ, prin urmare, aceste suplimente sunt menite să asigure o circulație sangvină optimă și o inimă sănătoasă.

Ceaiurile care sunt indicate pentru palpitații și oboseală cardiacă sunt cele pe bază de talpa gâștei, rădăcină de valeriană, tei, traista ciobanului și urzică. Pentru hipertensiune arterială sunt benefice păducelul, coacăzele negre, frunzele de mesteacăn, păpădia și cozile de cireșe, iar pentru insuficiența cardiacă este indicat a se bea ceai de mentă dimineața, pe stomacul gol.

De asemenea, pe lângă administrarea de suplimente alimentare, doctorii susțin că sunt importante exercițiul fizic și reducerea greutății corporale care au efecte benefice asupra inimii de trei ori mai mari decât medicamentele. Studiile au concluzionat  că efortul fizic este unul din cele mai benefice mijloace de a mări colesterolul bun (HDL-colesterol), cu rol protector asupra inimii și vaselor de sânge.

Dacă doriți achiziționarea suplimentelor pentru boli cardiovasculare,
accesați pagina Enzymatic Therapy!

Sursa:
Enzimatic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =