Uleiul din nuca de cocos – un miracol al naturii

Uleiul de cocos  este un produs, marca DR. BIO, cu proprietăți remarcabile și un miros plăcut. Acest produs vă va oferi o hidratare intensă, având asupra organismului efect antimicrobian, antioxidant, energizant, antiviral și antifungic.   Întrebuințările uleiului din nucă de cocos sunt foarte variate, astfel că acest ulei poate fi utilizat în domeniul cosmetic, dermatologic, pentru tratarea diverselor afecțiuni interne sau externe și la gătit.

Uleiul din nucă de cocos este o sursă excelentă de grăsimi saturate, mononesaturate, polinesaturate, carbohidrați, fibre și proteine. Acest ulei se mai remarcă și prin conținutul său bogat de vitamina C, niacină, acid folic, vitamina B, și minerale precum magneziu, fier, fosfor, zinc, calciu, potasiu. Cu toate că uleiul din nucă de cocos conține peste 90% grăsimi saturate, acesta este singurul ulei din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Acest ulei s-a dovedit a fi o sursă remarcabilă de trigliceride cu lanțuri medii, precum acidul lauric, capric și caprilic.

Uleiul de cocos se asmilează ușor de către organism. Acesta oferă corpului o stare de energie și vitalitate. Poate fi consumat fără griji, căci nu determină creșterea în greutate, ci chiar ajută la diminuarea poftei de mâncare. De menționat este și capacitatea sa de a combate eficient infecțiile și bacteriile, respectiv SIDA, Helicobacter Pylori, Candida Albicans, bolile Alzheimer și Crohn.

Alte efecte ale acestui ulei sunt: îngrijirea părului și a pielii, menținerea nivelului optim de colesterol, diminuarea stresului, îmbunătățirea sistemului imunitar, gastro-intestinal, renal, cardiovascular și osos. De asemenea, normalizează tensiunea arterială, îmbogățește nutritiv nivelul hormonal, ajută organismul să lupte împotriva cancerului și diabetului zaharat. Uleiul de nucă de cocos este deosebit de eficient și pentru tratarea vânătăilor, deoarece grăbește procesul de vindecare prin repararea țesuturilor afectate.

În perioadele în care se instalează senzația de stres, uleiul de cocos poate fi un  prieten de nădejde, dacă îl utilizați corect. Astfel, sunt recomandate mișcările circulare atunci când vă masați zona capului. Chiar și atunci când suferiți de indigestie, ulcer, crampe sau alte probleme gastrointestinale, uleiul din nucp de cocos se poate dovedi benefic. Efectele sale nu sutn numai acestea. Uleiul din nucă de cocos este un remediu natural și în cazul scăderii în greutate, metabolismului, bufeurilor, sângerărilor nazale, menținerea glicemiei, tratarea hemoroizilor și paraziților intestinali.

Uleiul de cocos se poate utiliza și în igiena personală, fiind extrem de util pentru hidratarea pielii, zonelor de sub ochi, diminuarea edemelor și ridurilor. Dacă doriți un deodorant natural, acest ulei poate înlocui cel mai bine deodorantele uzuale. De asemenea, poate vindeca probleme ale pielii, respectiv psoriazis, dermatite, acnee, herpes, eczeme și alte infecții, poate îmbunătăți procesul de absorbție a substanțelor nutritive. Oferă hidratare și elasticitate pielii și diminuează riscul afecțiunilor asociate cu îmbătrânirea. Printre beneficiile sale atât de numeroase, uleiul din nucă de cocos are abilitatea de a trata infecțiile și durerile de urechi, de a vindeca arsurile și negii. Tot la nivel extern, s-a dovedit că îmbunătățește structura firului de păr, reduce excesul de sebum, omoară păduchii, conferind părului elasticitate, netezime și strălucire. Acest produs se poate folosi ușor și pentru menținerea sănătății unghiilor și cuticulelor.

Are efect hidratant și emolient pentru buze. Poate înlocui eficient orice demachiant, cremă pentru protecție solară, ulei de masaj, lubrifiant sau exfoliant pentru corp. Uleiul de cocos are vaste întrebuințări, de la remediu naturist până la gătit, fiind capabil să înlocuiască untul, margarina sau alte tipuri de uleiuri.

Cu siguranță nu știați că uleiul din nucă de cocos poate fi utilizat și ca insectifug sau pentru îndepărtarea etichetelor adezive și gumei din păr, cât și pentru lustruirea mobilei și obiectelor din bronz, întreținerea ustensilelor de gătit sau curățarea produselor din piele.

Uleiul din nucă de cocos, marca DR. BIO, vă va oferi satisfacție, sănătate și calitate. Îl puteți  achiziţiona de la colaboratorii Doctor Bio în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4