Detalii neştiute până acum despre divorţul dintre Tom Cruise şi Nicole Kidman

tom-cruise-nicole-kidman

Deși au trecut mulţi ani de la divorțul dintre Tom Cruise şi Nicole Kidman, un nou documentar va readuce la lumină problemele care au dus la destrămarea căsniciei celor doi actori. „Going Clear” este un documentar realizat de Alex Gibney despre Biserica Scientologică, al cărui adept este Tom Cruise. În acest film, se fac dezvăluiri șocante despre faimosul actor.

tom-cruise-nicole-kidman1

Se sugerează că Biserica Scientologică a fost cea care l-a îndemnat pe Tom Cruise să divorțeze de Nicole Kidman, pentru ca nu îl aveau la suflet pe tatăl ei, un reputat psiholog.

În același film mai apare şi informația conform căreia, între anii 1992 şi 2001, Nicole Kidman a făcut presiuni asupra lui Tom Cruise, încercând să-l convingă să renunțe la Scientologie. Acest lucru i-a înfuriat şi mai tare pe mai marii Bisericii Scientologice, care i-au impus actorului să divorțeze.

 

Mai mult, se pare că telefonul lui Nicole Kidman era în permanenţă ascultat, iar mai marii Scientologiei l-ar fi amenințat pe Tom Cruise că dacă face vreo mișcare greșită, toată lumea va afla ce fetișuri are.

 

Mai mult, se pare că Biserica Scientologica a încercat să-i întoarcă pe cei doi copii adoptați de Tom Cruise şi Nicole Kidman, Connor şi Isabella, împotriva mamei lor, astfel încât Cruise să obțină custodia lor. În anul 2001, Tom Cruise a divorțat şi a devenit mai activ ca niciodată în sânul Bisericii Scientologice, primind distincția Freedom Medal of Valor.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 85 =