World Snow Day sărbătorit la Ski Resort Transalpina

Ziua Internațională a Zăpezii s-a bucurat de o avalanșă de zâmbete fericite ale celor peste 200 de copii participanți, prezenți pe pârtiile domeniului Ski Resort Transalpina. S-a înregistrat un record pentru o zi de duminică: peste 1600 de turiști au venit la Transalpina de World Snow Day.

 

Scopul evenimentul din 18 ianuarie, acela de a da posibilitatea copiilor şi familiilor acestora să exploreze şi să experimenteze bucuria zăpezii prin jocuri și concursuri specifice iernii, se pare că a fost atins. Pentru copiii cu vârste  cuprinse între  4 – 14 ani, au fost oferite, gratuit, lecții de inițiere în tainele sportului de iarnă, precum și transportul pe instalațiile de cablu. Monitorii care s-au ocupat de copii sunt de la Şcoala de Ski & Snowboard – SRT.

Toţi copiii până în 14 ani au primit tricouri, jucării, rucsaci, ochelari de schi, căciulițe, șosete de schi și multe altele, toate ca să le aducă aminte de prima ediție a World Snow Day la Ski Resort Transalpina.

Copiii nu au regretat nici o secundă ca au neglijat pentru o zi jocurile electronice şi site-urile de socializare. Ei au aflat, în workshop-uri scurte şi distractive, care sunt beneficiile practicării sporturilor de iarnă pentru sănătate, ce înseamnă securitatea pe pârtie de ce trebuie să avem grijă de mediul înconjurător şi în ce fel facem acest lucru. Echipa Salvamont Valcea le-a prezentat, într-un mod inedit şi atractiv principalele reguli de echipare şi comportament pe pârtie.

Demonstrațiile de măiestrie ale tinerilor din echipa project:RIDE, cei care au animat atmosfera în cadrul snow-park-ului AMP, au constituit alte momente speciale ale zilei. Întâlnirea cu celebrul sportiv Tomi Coconea a atras atenția tuturor, de la cei mai mici până la cei mai mari.

Maestru de ceremonii si responsabil cu buna dispozitie a fost actorul Cosmin Selesi.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Radio 21.

Partenerii evenimentului: ORANGE Romania, Școala de Ski SRT, project:RIDE, Switch! Ski’n’Surf, Snow Fest, Fischer România.

Pentru detalii referitoare la tarife, localizare, dotări: www.trans-alpina.ro

World Snow Day Ski Resort Transalpina
World Snow Day Ski Resort Transalpina
World Snow Day Ski Resort Transalpina
World Snow Day Ski Resort Transalpina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1