Moartea lui Joan Rivers provocată de o supradoză de Propofol

Detalii cu privirea la moartea vedetei Joan Rivers continuă să apară şi acum. Ultimele rapoarte furnizate de legiști confirmă că doctorii au folosit o cantitate mult prea mare de Propofol în vederea sedării.

Conform unor surse care au furnizat informații, Joan se afla deja în timpul procedurii, când medicul Gwen Korovin, a decis să practice o laringoscopie, în condiţiile în care aceasta nu avea drept de practică la  Yorkville Endoscopy Center. Doctorii nu au fost sesizaţi de faptul că nivelul de oxygen a scăzut dramatic ceea ce i-a provocat vedetei în vârstă de 81 de ani stop cardiorespirator. În final unul dintre membrii echipei care se aflau în sala de operaţie a recunoscut că a administrat doză dublă de Propofol.

Fiica vedetei, Melissa Rivers, a intentat process atât împotriva doctorilor cât şi a spitalului. Deşi nu a dorit să ofere nici o delcaraţie presei, avocatul acesteia a declarat că Melissa este extrem de dezamăgită de spital cât şi de conducerea acestuia şi a lipsei de professionalism dovedită de doctori şi doreşte să parcurgă toate demersurile legale ca acest lucru să nu se întâmple şi cu alţi pacienţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 79 =