Pozele scandaloase cu Kim Kardashian dezbrăcată fac furori pe internet

Dacă până acum 24 de ore nu ştia mai nimeni de existenţa publicaţiei “Paper Magazine” revista zboară de pe rafturi. Cel mai nou număr al revistei o are pe copertă chiar pe Kim Kardashian cu fundul la vedere, însă aceasta nu este tot. În interiorul revistei sunt imagini cu diva complet goală.

Odată cu apariția acestui număr revista “Paper” lansează provocarea “Brake The Internet Kim Kardashian”, fiind convinși că această şedinţă foto obraznică şi lipsită de orice urmă de puditate va ajunge “să spargă Internetul”. Şedinţa foto a fost realizată de Jean-Paul Goude, iar Kim a venit cu ideea pozelor de nuditate frontală. “Dacă tot am pozat dezbrăcată atunci haideți să mergem până la capăt. Haideți să spargem Internetul”, a spus Kim Kardashian.

“Nu a fost ideea noastră să o dezbrăcam şi să îi arătam fundul. Ea a venit cu ideea de a-şi arăta corpul în timpul ședinței foto. Nu ne-am planificat o copertă cu fundul lui Kim Kardashian, însă iată ce a ieșit”, au declarat cei de la revista Paper. Pozele controversate au fost aspru criticate în presa internaţională. În multe declaraţii se arată faptul că vedeta a dorit să-şi adauge un plus de notorietate nu să promoveze imaginea revistei dar a reuşit doar să se facă de râs, conform mai multor păreri.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 47