Kendall Jenner invidiată de modelele consacrate

Sora cea mică a celebrei Kim Kardashian este unul dintre cele mai vânate modele la ora actuală.

 

Modelele consacrate sau cele mai puţin cunoscute din lumea fashion nu sunt deloc încântate de cea mai nouă apariţie pe podium. Kendall Jenner, sora mai mică a celebrei Kim Kardashian face furori pe podium şi a devenit unul dintre cele mai vânate modele, primind contracte extrem de avantajoase.

„Din păcate acets lucru afectează şi modelele care nu sunt atât de cunoscute pentru că acestea nu mai au şansa de a se afirma şi de a avea succes în carieră”, a declarat Sierra Illing, un model care a semnat cu prestigioasa agenţie MSA Model Management. „Este greu să vezi job-urile pentru care noi luptăm atât de greu să fie primite de către celebrităţi doar datorită faptului că sunt cunoscute la Hollywood şi au anumite conexiuni”, a mai precizat aceasta pentru postul de televiziune Fox.

Directorul agenţiei Click Model Management, Harold Mindel, susţine declaraţia Sierrei şi precizează că această situaţie le pune într-o lumină proastă pe alte modele din simplul motiv că acestea nu sunt vedete de televiziune şi nu apar în nici un reality show.

Deşi aceste declaraţii au apărut în presă înca de săptămâna trecută, Kendall a apărut în mai mute prezentări pe scena New York Fashion Week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =