S-au răzgândit? Gwyneth Paltrow şi Chris Martin nu mai divorţează

 

La trei luni de când au anunțat în mod oficial că intenționează să divorțeze, iată că solistul trupei Coldplay şi actrița din “Seven” au decis să mai acorde o șansă mariajului lor. Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au petrecut mult timp împreună în ultima perioadă, iar zilele trecute aceștia au fost văzuți luând masa la o fermă din Malibu.

“Este adevărat că au avut mari probleme, însă decizia de separare le-a prins bine. Gwyneth a avut câteva reguli clare în momentul despărțirii, astfel că cei doi au continuat să aibă relații de prietenie şi s-au respectat reciproc pentru a le asigura copiilor o tranziție mai ușoară spre noua situație. Într-un mod foarte ciudat, cei doi au început să petreacă tot mai mult timp împreună și au decis să amâne planurile de divorț. Sunt în proces de reîmpăcare”, declară o sursă apropiată celebrului cuplu.

Gwyneth şi frontman-ul trupei Coldplay au împreună 2 copii, iar în scrisoarea deschisă prin care şi-au anunțat despărțirea, au recunoscut că s-au luptat mai bine de 1 an încercând să-şi salveze căsnicia.

Am muncit din greu în ultimul an, parte împreună, parte separat, încercând să descoperim toate modalitățile prin care ne-am putea salva mariajul. Totuşi, oricât de mult ne-am iubi, am hotărât că ne este mai bine despărțiți. Suntem totuși o familie şi aşa vom rămâne mereu. În multe feluri, acum suntem mai apropiați decât am fost vreodată. În primul rând, şi cel mai important, suntem părinţii a doi copii absolut minunați. Apelăm la buna voastră voință, cerându-vă, atât pentru noi, cât şi pentru ei, intimitatea necesară pentru a putea depăși acest moment dificil. Întotdeauna ne-am trăit povestea discret şi sperăm din tot sufletul că la fel vom putea face şi în continuare”, au mai scris cei doi.

Într-un interviu acordat pentru BBC Radio 1, solistul trupei Coldplay recunoaște că este singurul vinovat de divorț.

“În urmă cu doi ani eram distrus pentru că nu mă mai puteam bucura de toate lucrurile bune din viaţa mea. Totul mergea perfect, cariera şi viata de familie, însă eu nu eram mulțumit de nimic. Doar eu sunt de vină pentru divorț, eu mi-am dorit să fac aceste schimbări”, declara Chris. “Nu aş folosi cuvântul depresie. Mai precis mi-am dat seama că trebuie să încerc să cresc. Dacă nu te poți deschide, atunci nu te poți bucura de minunile ce izvorăsc din tine. Poți să fii cu cineva absolut minunat, însă pentru că ai proprii tăi demoni nu poți să te bucuri de viaţă în modul în care ar trebui”, continua Martin. “Nu îmi doresc să avansez în vârstă şi să continuu să fiu speriat de demonii mei, să fiu speriat de dragoste, de refuzuri și eșec”, mai spune Chris.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 68 =