Adrian Mutu îşi vinde casa din Miami! Ce sumă fabuloasă cere şi cum arată luxoasa vilă

 

Adrian Mutu s-a hotărât să vândă luxoasa vilă pe care o deţine împreună cu Consuelo în Miami. Conform WOWbiz.ro, proprietatea situată în Alhambra Circle este o adevărată bijuterie arhitectonică, iar suma la care a fost evaluată reşedinţa este una cât se poate de mare.

Vila lui Adrian Mutu din Alhambra Circle este o adevărată bijuterie. Reşedinţa a fost ridicată în anul 2006 şi a fost cumpărată de către cei doi soţi în 2008. Pentru această reşedinţă preţul de vânzare se ridică la suma de 3 milioane de dolari, exact cu 400.000 de dolari mai mult faţă de preţul pentru care a fost achiziţionată.

 

Şi în aceste condiţii Mutu este nevoit să vândă sub prețul pieței. Preţurile la imobiliare se bucura de o revenire spectaculoasă ceea ce pentru fotbalist reprezintă un avantaj. Există posibilitatea ca Mutu să dorească să vândă reşedinţa şi datorită impozitelor mari din statul Florida. În aceste condiţii când fotbalistul nu încasează de la Petrolul banii pe care îi încasa la Chelsea, este puţin probabil să îşi permită să plătească peste 30.000 de dolari pe an pentru impozit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 11