Kim si Kanye, petrecere regala la Castelul de la Versailles! O seara ce a costat 650.000 de dolari!

 Seara a costat 650.000 de dolari!

versailles7

Daca joi seara si-a organizat petrecerea burlacitelor la Hotel Costes si a colindat Parisul împreună cu 20 de prietene apropiate, Kim Kardashian a fost vineri seara gazda unei petreceri de poveste organizată la prestigiosul Castel Versailles din apropierea Parisului. Kim şi Kanye şi-au invitat oaspeții pentru o recepție ca-n poveşti la castel,iar la acest eveniment au fost prezente peste 100 de persoane.

Lana în timpul repetiţiilor lana2

Lana del Rey a fost invitată să cânte în cadrul petrecerii, artista interpretând piesa preferată a lui Kim Kardashian, “Youg and Beautiful”, piesă cunoscută de pe coloana sonoră a filmului “The Great Gatsby”.

kim-kanye kim-kanye2

La petrecerea de aseară Kim a purtat o sofisticată rochie albă, în vreme ce Kanye a optat pentru un costum camel şi a încălțat o pereche de ghete Maison Martin Margiella. În cadrul discursului său, Kanye a precizat oaspeților că nunta va avea loc la Florenţa, în Italia, în dupa-amiaza zilei de sâmbăta. Cei doi au închiriat pentru această ocazie Forte Belvedere, o fostă reședință a celebrei familii De Medici, care tocmai a fost recondiționată şi redeschisă spre vizitare publicului larg anul trecut.

versailles Sala Oglinzilor a fost locul desfășurării recepției versailles3

Artiștii invitați să anime petrecerea au purtat costume de epocă

Recepția a avut loc în faimoasa Sală a Oglinzilor, iar personalul angajat să anime petrecerea a purtat costume de epocă specifice perioadei. Un bufet a fost amenajat pentru invitați într-un colţ al încăperii, cu specialități din peşte şi numeroase sortimente de salată, iar pentru cei 100 de oaspeți au fost aduse 1000 de sticle de șampanie Rose Armand de Brignac. kardashians-lana Invitații au avut la dispoziție trăsuri pentru a se plimba în voie prin grădinile palatului, iar mai multe camere au fost deschise special pentru vizitare. kris-jenner-valentino Kris Jenner la prânzul organizat la Castelul lui Valentino de la Paris valentino2 Valentino, alături de Khloe Kardashian şi Kendall Jenner Înainte de recepția de la Versailles familia Kardashian a luat parte la un prânz organizat de Valentino la un castel al său din apropierea Parisului. versailles2 Nunta lui Kim şi Kanye în cifre: -Kim Kardashian se află la a treia căsătorie, în vreme ce Kanye se însoară pentru prima dată; -Kim şi invitatele sale au băut 15 sticle de şampanie la petrecerea burlăciţelor; -Petrecerea de la Versailles i-a costat 650.000 de dolari, fără închirierea Palatului. 200.000 de dolari a costat focul de artificii; -Le-a fost refuzată cererea de a se căsători la Versailles, astfel că celebrul cuplu a închiriat Forte Belvedere de la Florența pentru suma de 400.000 de dolari; -Jay Z a fost cavalerul de onoare de la nunta lui Kanye şi a primit 2 milioane de dolari pentru un recital; -Kim Kardashian a purtat cea mai scumpă rochie de mireasă creată vreodată. Se estimează că prețul rochiei a fost de 2 milioane de dolari;

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 16