Cupa Transalpina slalom uriaş – copii – 2 Martie 2014

Pe locuri, fiți gata, Start! Ţi-ai pregătit copilul de competiție?

Ski Resort Transalpina invită copiii la o competiţie extraordinară.

Duminică 2 Martie 2014,  Ski Resort Transalpina a programat, Editia a II-a a “Cupei Transalpina”  la slalom uriaș, pentru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 17 ani!

Ne dorim, ca prin intermediul acestei competiţii să asigurăm un cadru propice descoperirii copiilor talentați, pentru practicarea schiului ca sport de performanţă. Pot lua parte la concurs copii – fete şi băieţi – împărțiți în 6 categorii de vârstă.  Câștigătorii locurilor 1, 2 şi 3 ai fiecărei categorii, vor fi răsplătiți cu medalii, diplome şi premii surpriză! Nu se percepe taxă de participare. Competiția de schi alpin pentru copii, organizată de S.C. ACOMIN SA DEVA, are ca scop atragerea unui număr cât mai mare de copii spre practicarea acestei discipline sportive si dezvoltarea spiritului competiţional. Anul trecut organizatorii concursului s-au bucurat de 85 de concurenți la acest concurs.

Organizatorii s-au gândit desigur şi la părinţi şi le-au pregătit o competiţie specială, acestia vor avea posibilitatea sa se întreacă într-o inedită cursă de “viteză cu salteaua”!

Anul trecut

Detalii: https://www.facebook.com/StatiuneaVoineasa

Regulamentul de concurs: aici

Fişa de înscriere: aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3