Ce produse cosmetice folosim în sezonul rece (I)

În sezonul rece tenul se confruntă în primul rând cu schimbările de temperatură la care este supus. Zilele friguroase, urmate de zile cu grade peste 0, aerul rece de la munte sunt doar câteva aspecte de care trebuie să ținem cont. Propunerea mea sunt câteva produse testate recent și pe care le recomand tuturor celor care au probleme cu tenul iarna. Nu uitați că demachierea zilnică și aplicarea unei creme au rolul de a proteja tenul și este foarte important să evităm orice mică abatere de la aceste obiceiuri.

Problema 1: ten obosit 

Oboseala se vede pe ten, de aceea e important să folosim zilnic o loțiune demachiantă potrivită, un ser cu multi-vitamine sau chiar fiole cu colagen sau Retinol. Dacă ai un ten uscat pielea se poate exfolia de la frig de aceea o hidratare optimă în funcție de tipul de ten este bine venită. Soluția am găsit-o în produsele de la Farmec și pot spune cu multă sinceritate că îmi plac foarte mult. Acest brand cu o vechime considerabilă în industria cosmeticelor a reușit să creeze produse revoluționare pe care merită să le încerci, asta în cazul în care nu ai făcut-o până acum. Alegerea mea este elixirul anti-rid și antipoluare Mineralactiv din gama Asla Vital de la Farmec. Tot în lista produselor preferate se află și fiolele hidratante detox pentru ten sensibil din aceeași gamă Asla Vital. Diferențele se văd imediat.

Great products from Mineralactiv by AslaVital. These ampules for detox are spectacular

Problema 2: ten încărcat

Problema este că în unele momente tindem să încărcăm tenul prea tare. Mă refer aici atât la cremele pe care le folosim zilnic cât și la fondul de ten. Dacă porii sunt încărcați tenul va avea un aspect inestetic, iar aplicarea unei măști pentru curățarea porilor cel puțin o dată pe săptămână este un procedeu pe care trebuie neapărat să îl introduci în rutina ta. Și aici am descoperit o mască foarte interesantă din gama Asla Vital Minrealactiv, o mască peel off cu cărbune. Este absolut extraordinară.

These products must be part of your beauty routine

Problema 3: tenul uscat și zona de sub ochi

O cremă pentru zona ochilor trebuie în mod evident să facă parte din rutina ta zilnică. În ultimul timp am folosit crema pentru zona ochilor de la Bioderma. În același timp am descoperit în goodie bag-ul celor de la Sephora, primit chiar la petrecerea de Crăciun din comunitatea BBM o mască pentru această zonă sensibilă, care trebuie bineînțeles să rămână întotdeauna hidratată. Pentru un plus de hidratare recomand și uleiul Superberry Hydrate and Glow Oil de la Youth to the People. Poți citi o mulțime re review-uri despre el și chiar îți recomand să faci acest lucru, dar este senzațional, tenul radiază și nu lasă absolut nici o peliculă uleioasă pe piele.

Acest ulei îmbogățit cu acizi grași Omega și vitamina C este absorbit extrem de rapid de către piele și conține o mulțime de substanțele nutritive. Maqui, cel mai antioxidant fruct este combinat cu acai și goji, creând un elixir puternic.

Perfect for the cold days: this outdoor eye mask moisturizes the skin under your eyes and the Maqui – Aqai Prickly Pear Goji Hydrate Oil will provide hydration and glow

Mi-ar plăcea să știu ce preferințe ai în materie de produse dedicate îngrijirii tenului pe timp de iarnă, așa că aștept cu nerăbdare să povestim despre ele.

Y.B.

***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − 20 =