Monthly Archives: November 2018

Untold 2019 va avea loc în 1-4 august 2019!

Veștile mult așteptate de mii de fani nu au întârziat să apară. Organizatorii au promis lansarea oficială a Untold Aftermovie în 11.11.2018, iar acest lucru s-a întâmplat! Cele aproape 15 minute ne transpun din nou în atmosfera de festival pe care am trăit-o în acest an și ne fac să ne aducem aminte de momentele deosebite petrecute timp de 4 zile, de magia și de povestea unică a acestui tărâm magic care ne invită an de an să-i călcăm pragul. Miercuri, în 14 noiembrie se vor pune în vânzare primele 10.000 de abonamente pentru cel mai îndrăgit festival, care va avea loc în 2019 în perioada 1-4 august.

Untold nu a însemnat doar 4 zile de festival, de muzică bună, de momente frumoase. Untold a devenit pentru toți o experiență, o exeperiență așteptată an de an, un moment unic. Untold a devenit un fenomen. Printre piesele din Aftermovie veți recunoaște Artist de la Matt Nash, Fade (feat. Zak Waters) de la  Adventure Club, Blah Blah Blah (Acapella) de la Armin van Buuren, Take it Back de la Thomas Gold, Good Vibes de la Quintino, With u – imnul oficial al festivalului Untold 2018 de la Tujamo feat. Karen Harding, More de la Jan Blomqvist, Unity de la Dimitri Vegas, Like Mike & Hardwell și Lie To Me de la Steve Aoki. O combinație extrem de reușită și bine aleasă asociată cu imaginile din festival.

Pentru fanii festivalului care s-au înregistrat pe untold.com, călătoria spre UNTOLD 2019 începe miercuri, 14 noiembrie, la ora 14.00 când vor fi disponibile primele 10.000 de abonamente. Doar cei care s-au înregistrat pe www.untold.com pot achiziționa primele abonamente scoase la vânzare, la un preț special. 

Primele 10.000 de abonamente pentru UNTOLD 2019 vor putea fi achiziționate la prețul de 99 de euro plus taxe. Prețul final al abonamentelor va fi de 169 de euro plus taxe. Tot miercuri, 14 noiembrie vor fi puse în vânzare şi abonamentele VIP la prețul special  de 269 de euro plus taxe, prețul final al acestora fiind de 339 de euro plus taxe.

Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, funcţional începând cu data de 14 noiembrie, ora 14.00, prin care va putea achiziţiona cel mult 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului, www.untold.com.

Demi Lovato a ieșit de la dezintoxicare, după supradoza de droguri

Demi Lovato, una din cele mai de succes artiste din industria muzicală internațională, și-a petrecut ultimele trei luni într-un centru de dezintoxicare de peste ocean. A stat departe de scenă și de aparițiile publice în această perioadă, fiind supravegheată non-stop de specialiști și urmând tratamente de tot soiul menite să îi vindece dependența de substanțe stupefiante.

În vara acestui an, Demi Lovato a fost găsită inconștientă, la un pas de moarte, din cauza unei supradoze de opiacee. Se pare că artista se simte acum bine, are o stare stabilă, și a fost fotografiată, alături de iubitul ei, Henry Levy, la un restaurant din Los Angeles și apoi la un spa.

Demi Lovato se confruntă de ani de zile cu dependența de droguri. A urmat de-a lungul timpului nenumărate tratamente, a fost internată de mai multe ori în clinici specializate dar a revenit de fiecare dată la obiceiurile vechi. Actrița și cântăreața a avut o viață tumultuoasă iar consumul de droguri a fost atribuit nenumăratelor concerte și momentelor de stres și oboseală.

Bee Shaffer, o femeie de succes

Bee Shaffer, fiica celebrei Anne Wintour a ales o altă cale, nu cea a fabuloasei lumi din domeniul modei. Cu studii urmate la Harvard, Bee s-a impus în domeniul televiziunii prin colaboarea cu diverse canale. Pasionată de lumea fascinantă a teatrului Bee a ales să își urmeze dorința inimii.

Bee s-a căsătorit de curând cu directorul de film Francesco Carrozzini. Ceremonia celor doi a avut loc în luna iulie chiar în Long Island și a fost urmată de încă o petrecere, la două săptămâni, în Portofino, Italia. Soțul său, Francesco Carrozzini este nimeni altul decât fiul Francai Sozzani, redactorul șef al revistei Vogue Italia. Pana acum, Bee Shaffer a lucrat pentru emisiunea „Late Night With Seth Meyers”, însă surse apropiate au declarat că, între timp, ea și-a descoperit pasiunea pentru teatru. Astfel că acum face schimbări majore în cariera sa. Bee a postat un mesaj pe Instagram în care le mulțumește colegilor pentru perioada minunată petrecută împreună. 

„Îți mulțumesc mult @latenightseth pentru cei trei ani și jumătate de neuitat.”

Ea a dat de înțeles care va fi următoarea sa mișcare și a adăugat în mesajul de pe Instagram: „Ce șansă uimitoare am avut să îi întâlnesc pe membrii piesei de teatru Hamilton.” O sursă apropiata a declarat pentru Page Six, „Bee va lucra pentru grupul de teatru.” Însă nu se știu mai multe detalii. O altă persoană apropiată a spus că „are o pasiune foarte mare pentru teatru. Experiența sa o îndeamnă pe acest drum.” Bee Shaffer a lucrat și pentru gurul televiziunii, Ryan Murphy.

DiaPlus, tratamentul eficient in prevenirea si tratarea diareelor

Tratamentul cu DiaPlus este benefic pentru tratarea colonului iritabil, dar și pentru ameliorarea problemelor intestinale precum diareea. Datorită ingredientelor active din compoziția sa contribuie cu succes în ameliorarea simptomelor oferind o stare generală confortabilă.

DiaPlus este un supliment alimentar, natural, care are rolul de a reechilibra presiunea osmotică de la nivelul celulelor mucoasei intestinale, normalizând în același timp tranzitul intestinal. Rolul său este și acela de a proteja mucoasa intestinală.

Multe femei se confruntă în ziua de azi cu probleme intestinale. Colonul iritabil, deși nu se vede in analizele efectuate are simptome care pot induce în eroare majoritatea pacienților, din cauza faptului că această afecțiune se manifestă prin dereglări digestive comune, care apar în mod intermitent și fără regularitate. Printre simptomele acestei afecțiuni se enumără: durerea abdominală, balonarea, flatulența, constipația, dar și diareea. Principalii factori care cauzează colonul iritabil este alimentația, stresul, fluctuațiile hormonale, sedentarismul, dar și abuzul de medicamente, precum cele laxative.

DiaPlus echilibrează flora intestinală fiind un concentrat obținut din ingrediente active, provenite din flora spontană, precum pudră din fructe de afine, coacăze, cătină și vitamina D3 (colecalciferol) și este realizat după metode tradiționale care păstrează principiile active ale afinelor.

Printre beneficiile acestui supliment se numără reglarea tranzitului intestinal prin administrarea unei singure tablete. O tabletă de DiaPlus este echivalentul a 7 tablete din produsul Eridiarom.
Produsul contribuie cu succes la reducerea peristaltismul intestinal, fără a constipa; este astringent al mucoasei gastro-intestinale, bacteriostatic, antiseptic, antihistaminic, antiparazitar şi hipoglicemiant și este lipsit de orice toxicitate și nu provoacă dependență.

DiaPlus poate fi administrat cu succes în formele de diabet, determinând reducerea cantităţii de insulină injectabilă.

Principalele efecte ale DiaPlus:

• Contribuie la eliminarea problemelor legate de constipație, prevenirea şi tratarea diareelor specifice
• Ajută la păstrarea nivelului normal al glicemiei
• Ideal pentru îmbunătățirea sistemului imunitar al organismului
• Reglează tranzitul intestinal
• Elimină treptat dependența de insulină
• Îmbunătățește circulația sângelui
• colite, enterocolite, rectocolite ulcero-hemoragice

Produsul este benefic și în cazul toxiinfecţiilor alimentare, rezultatele cele mai bune se obţin la 24 de ore de la declanşarea diareei, timp necesar să se permită golirea tubului digestiv. Rezultate foarte bune s-au obţinut şi în tratarea colonului iritabil şi mai ales a bolii Crohn (considerată incurabilă).

Pentru rezultate optime se recomandă a se administra de către adulți între 3-6 comprimate/zi, înainte de mesele principale, cu multă apă. Se recomandă copiilor 1 comprimat dizolvat în apă sau ceai călduț, de 3 ori pe zi cu 10 minute înainte de mesele principale sau la recomandările consultantului de specialitate.

Se pot consuma zilnic câte 3 tablete Diaplus (1-1-1). Se va administra câte 1 tabletă înaintea meselor principale. După primele două luni de tratament doza poate fi redusă la 2 tablete/zi.