Monthly Archives: July 2018

Inițiative de succes

UNTOLD SUSȚINE UNA DINTRE ECHIPELE DE FOTBAL SIMBOL ALE ROMÂNIEI, FC UNIVERSITATEA CLUJ!

UNTOLD a anunțat ieri faptul că începând din sezonul fotbalistic 2018 -2019 devine sponsor oficial al echipei de fotbal FC Universitatea Cluj. UNTOLD este mai mult decât un festival de muzică, este și un model de bune practici, așa că organizatorii festivalului își doresc să se implice cât mai mult în comunitatea unde s-a născut unul dintre cele mai bune festivaluri din Europa. Stadionul Cluj Arena, casa festivalului UNTOLD va avea începând din acest an o dublă semnificație pentru fanii festivalului dar și pentru suporterii echipei FC Universitatea Cluj. Unul dintre motivele care a stat la baza acestui parteneriat este acela că atât UNTOLD cât și echipa de fotbal FC Universitatea Cluj sunt două branduri născute în orașul de pe malul Someșului și care au reușit de-a lungul anilor să aducă renume național și internațional Clujului.

O inițiativă frumoasă din partea organizatorilor UNTOLD prin care dovedesc însă o dată implicarea în comunitate și susținerea tradițiilor sportive.

Mădălina Ghenea prezintă Cerbul de Aur 2018

La sfârșitul lunii august se va organiza la Brașov o ediție specială a festivalului de muzică Cerbul de Aur. Proiectul a fost reînviat, cel puțin pentru acest an, cu ocazia Centenarului României, a împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire. Pentru acest eveniment s-au alocat fonduri, deși inițial acest proiect a fost îngropat încă din 2006, pentru ca ediția din acest an să fie un real succes. Gazda evenimentului va fi Mădălina Ghenea, iar co-prezentator Gabriel Garko, un actor italian în vârstă de 46 de ani, fost model.

 

Sursa: ADPM.

Răsfață-te cu produse naturale de la Phyts

Știu că multe dintre voi preferă produse organice, atât pentru pielea corpului, cât și pentru față. Am fost întotdeauna adepta produselor naturale care să nu conțină diverse ingrediente nocive sau conservanți, coloranți sau alte substanțe care, în timp, pot dăuna pielii. Am descoperit brand-ul Phyts prin evenimentul organizat în cadrul Crazy Studio și am rămas impresionată de aceste produse. Înainte de a vorbi despre produse vreau să vă povestesc puțin despre acest brand și despre produsele lor excepționale.

Brandul Phyt’s France, vorbește despre fitocosmetică bioactiva 100% naturală pentru a obține rezultate optime prin folosirea produselor de calitate. Toate produsele cosmetice Phyt`s au fost dezvoltate pentru a asigura clienților calitate dar și cel mai înalt nivel de siguranță, respectând în același timp biodiversitatea și comunitatea prin elemente precum, controlul uleiurilor esențiale pentru a garanta cele mai bune doze dar și garantarea agenților activi și a ingredientelor care sunt 100% de origine naturală. Cosmeticele sunt totodată garantate că nu conțin conservanți sau coloranți sintetici, fără parabeni, fără PEG, fără GM, fără fenoxietanol.

Salonul Crazy Studio din Cluj-Napoca a ales sa îmbrățișeze acest unic brand și să îți ofere oportunitatea de beneficia de tratamente organice de îngrijire a pielii la cel mai înalt nivel. Phyt’s înseamnă să ai grijă de tine și de pielea ta, să profiți de minunata lume a naturii și să te bucuri de produse de calitate. La Crazy Studio vei vedea cu siguranță rezultatele.

Am ales câteva produse care mi-au atras atenția în mod deosebit și pe care le voi încerca. Mai multe detalii puteți afla direct de la Crazy Studio.

Pregătirea tratamentelor faciale cu produsele Phyt`s

Aplicarea măștii

Capsulele Phyt`s pentru un efect imediat conține loțiune demachiantă, tonică, dar și gommage

Highlight-ul acestui sezon este gelul strălucitor pentru corp; perfect pentru perioada festivalelor

Acest gomaj te va transpune într-o oază de relaxare datorită lavandei

Gama Bionatural by Phyt`s conține laptele de corp cu lavandă, gelul de duș și gomajul relaxant

*** English version

I know that many of you prefer organic products, both for the body and for the face. I have always been the adept of natural products that do not contain various harmful ingredients or preservatives, or other substances that may, in time, damage the skin. I discovered the Phyts brand through the Crazy Studio event and I was impressed with these products. Before I tell you about some products , I want to tell you about this brand and about their exceptional products. 

The Phyt’s France brand promotes 100% natural bioactive phytocosmetics to achieve optimum results by using quality products. All Phyt’s cosmetics have been developed to provide customers with the highest level of safety, while respecting biodiversity and the community through elements such as essential oil control to guarantee the best doses, but also the guarantee of active agents and of ingredients that are 100% of natural origin. Cosmetics are also guaranteed to contain no preservatives or synthetic dyes they have no parabens,  PEG, GM, or phenoxyethanol.

Crazy Studio beauty salon in Cluj-Napoca chose to embrace this unique brand and give you the opportunity to benefit from organic skin care treatments at the highest level. Phyt’s means taking care of yourself and your skin, taking advantage of the wonderful world of nature and enjoying quality products. At Crazy Studio you will surely see the results.

text: I.B.

foto: ewow.ro & Teodora Ciocănea

Bucură-te de un pepene delicios în 5 variante

Am găsit recent această postare la bucătarul meu preferat, Jamie Oliver, așa că am decis să o împart cu toți cei care sunt fanii celebrului pepene roșu, fructul delicios, care este vedeta fiecărei veri. Și pentru că îmi place la nebunie acest fruct, am încercat două dintre rețete, dar intenționez să la încerc pe toate, la fel cum sper că o veți face la rândul vostru.

Atunci când vara ne aduce unul dintre fructele preferate, pepenele roșu, ne grăbim să facem loc în frigider. Pepenele roșu este format în proporție de 92% din apă, astfel că reprezintă totodată o variantă foarte bună să ne menținem hidratați atunci când este foarte cald.

Salată cu pepene roșu în stil asiatic

Pentru această rețetă simplă ai nevoie de ridichi, mentă proaspătă, chilli, semințe de susan și pepene roșu. Poți prepara un dressing pe bază de cremă de oțet balsamic.  Vei obține textură și aromă într-o singură farfurie.

Salată cu pepene roșu și creveți

Creveții trebuie să fie cât mai proaspeți și îi poți arunca pur și simplu într-un wok, adăugând puțin unt. Pentru salată optează pentru mentă proaspătă, chilli, spanac baby, bucăți generoase de pepene roșu și alune prăjite. Absolut delicios și ușor!

Salată cu pepene roșu, pâine prăjită sau lipie și haloumi

Brânza haloumi este sărată, iar măslinele împreună cu acest mix format din rodie, ruccola, pepene roșu și pâine prăjită oferă o combinație spectaculoasă  de arome. La fel, pentru dressing se recomandă o cremă de oțet balsamic.

Salată cu brânză feta, ceapă, busuioc și pepene roșu

Un combo classic: ai spune că seamănă cu o salată grecească, dar de această dată ingredientul de bază este pepenele roșu. Textura cremoasă și sărată de la brânza feta se portivește absolut perfect cu dulceața pepenelui roșu, dar și a cepei. Adaugă așadar la această combinație ceapa roșie tăiată în felii subțiri pentru o adevărată explozie de arome.

Cocktail cu rom

Combinația ideală pentru o seară cu prietenii are în rolul principal un pepene roșu. Cum îl îmbunătățești? E foarte simplu. Este important ca pepenele roșu să fie foarte bine răcit. După ce îl tai în jumătate scoate pulpa și imparte-o în pahare in cantitate egală. Toarnă rom și lasă compoziția în continuare la frigider până la servire.  

Pofta bună și nu uitați, cele mai bune legume și fructe le găsiți în acest sezon în piață. Așa că renunțați la shopping-ul din super market și optați pentru fructe proaspete! 

Sursa rețetei: Jamie Oliver .- jamieoliver .com

Două săptămâni până la Untold 2018

Peste 130 de artiști pe scenele festivalului

Mai puțin de trei săptămâni ne despart de cel mai așteptat festival din acest sezon. Mai exact două săptămâni și trei zile. Știm exact câte sunt pentru că le numărăm și așteptăm cu nerăbdare cel mai frumos moment din acest sezon de vară. Dacă privim înapoi către prima ediție din 2015, care a demonstrat că un asemenea festival poate avea loc la noi în țară, la a patra ediție simțim deja că acest festival face parte din noi, pentru că trăim la fiecare ediție alături de cei prezenți fiecare emoție, fiecare moment. Untold își va deschide poarta spre lumea sa misterioasă în 2 august 2018 și promite să fie mai spectaculos ca în anii precedenți. Organizatorii au pregătit un concept absolut fantastic care completează un line-up de excepție. În ceea ce privește line-up-ul suntem siguri că îl cunoașteți deja, dar merită să facem o scurtă trecere în revistă a celor mai importante nume care vor evolua în acest an pe scena UNTOLD.  După ce Black Eyed Peas au anunțat că vor susține singurul concert din Europa în cadrul festivalului, organizatorii au completat lista cu alți 130 de artiști. Aceștia sunt atât artiști internaționali cât și autohtoni, nume îndrăgite de altfel pe care le ascultăm cu plăcere. Dintre headlineri îi amintim pe: The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, Armin van Buuren, Kygo, Diplo, Steve Aoki, îndrăgiții Dimitri Vegas&Like Mike, Afrojack, Tiesto, Solomun, Parov Stelar, Jan Blomqvist & Band și mulți alți artiști consacrați care vor evolua și pe alte scene din cadrul festivalului precum Paul Kalkbrenner sau Nina Kraviz.

Să nu uităm nici de artiștii români care se regăsesc în line-up-ul din acest an. Așteptăm cu nerăbdare să îl revedem la UNTOLD pe  Manuel Riva, dar și pe Vanotek, Subcarpați, Golan, DOC, Grasu XXL, Deliric & Silent Strike, Șatra B.E.N.Z, Macanache, Parazitii și mulți alții.

UNTOLD este primul festival care a semnat un parteneriat cu Parlamentul European

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea au anunțat cu ceva timp în urmă printr-un comunicat oficial parteneriatul încheiat la Bruxelles cu Comisia de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din cadrul Parlamentului European, prin Președinta acestei Comisii, europarlamentarul român Adina Vălean și în prezența europarlamentarului belgian, Ivo Belet. Acest parteneriat reprezintă un moment deosebit și vizează informarea și conștientizarea publicul tânăr asupra reciclării deșeurilor, a economiei circulare și implicit a colectării selective. Adina Vălean și Ivo Belet și-au arătat susținerea față de inițiativa fondatorilor UNTOLD în contextul necesității de conștientizare a publicului asupra problemelor de mediu, la nivel european.

Noul juriu de la Vocea României

Mari schimbri la unul dintre cele mai îndrăgite show-uri, Vocea României. Doi dintre antrenori au fost înlocuiți cu alți artiști. În locul Loredanei este acum Andra, iar în locul lui Adi Despot, Irina Rimes. Filmările pentru sezonul cu numărul 8 au început săptămâna aceasta, iar noii antrenori declară următoarele:

Tudor Chirila: „Prima zi de filmări a fost foarte bună din punct de vedere al energiei și mai ales al felului în care am funcționat noi, antrenorii, împreună. Am fost surprins să am sentimentul că parcă ne cunoaștem de zece ani. Sigur, ne și cunoaștem unii cu alții, dar nu mă așteptam să funcționăm atât de bine.“

Irina Rimes: „Este o experiență inedită, probabil nu voi uita niciodată prima zi la «Vocea României», așa cum nu am uitat primul sărut sau prima zi de școală. Trebuie să ai abilitatea de a simți potențialul unui concurent și de a gândi în perspectivă. În prima zi de filmări am câștigat două voci extraordinare, de care sunt mândră“.

Andra: „Prima zi la «Vocea României» a fost intensă pentru mine. Încă sunt prinsă în vraja acestor audiții: câtă adrenalină, cât suspans înainte de întoarcerea scaunelor! De asemenea, am râs foarte mult, cred că telespectatorii se vor distra alături de noi când vor urmări audițiile pe nevăzute. 

Smiley: „A fost o zi inedită. Deși ne cunoaștem în formula de antrenori practic abia am făcut cunoștință. Am cel putin aceleași așteptări ca și în celelalte sezoane, de la noi, antrenorii, și de la concurenți”.

Vedete audiate pentru deținere și consum de droguri

Printre vedetele audiate se numără și designerul Răzvan Ciobanu

Mai multe persoane din showbiz au fost audiate în acest caz. Vizați de anchetă sunt creatorul de modă Razvan Ciobanu, prietena sa buna Raluca Badulescu si fiul lui Marian Ionescu de la Directia 5. 

„Nu știu nimic, de ce am fost chemat, habar n-am. Să vă spună cei dinăuntru, ei știu mai bine”, a spus Razvan Ciobanu la ieșirea din sediul DIICOT.  Mai târziu însă, a anunțat, într-un mesaj pe Facebook, că este suspect de faptul că ar deține droguri de risc pentru consum propriu. Raluca Badulescu nu a facut nici o declarație și nu pare îngrijorată de acest scandal. Ba mai mult, vedeta și-a anunțat fanii că va lansa o nouă colecție duminică. Cel mai îngrijorat este Marian Ionescu de la Direcția 5. Fiul său se numără printre cei audiați. După mai multe scandaluri legate de jocurile de noroc sau bani împrumutați, acum, Carmin Ionescu este citat în calitate de martor într-un dosar ce are ca obiect consumul și traficul de droguri.

Sursa: adpm.ro

S-au anunțat nominalizările la premiile Emmy 2018

Academia de Televiziune din SUA a anunțat nominalizările ediției din acest an a Premiilor Emmy. Printre serialele favorite, cu cele mai multe nominalizări, se afla ”Game Of Thrones” și “The Handmaid’s Tale”. Netflix, platforma de streaming, extrem de îndrăgită, care a cunoscut un puternic avânt și la noi a adunat cele mai multe nominalizări, devansând pentru prima dată în 17 ani HBO, la numărul de nominalizări. 

Cel mai bun actor într-un rol principal într-o mini serie sau film

Antonio Banderas (“Genius: Picasso”)

Darren Criss (“The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”)

Benedict Cumberbatch (“Patrick Melrose”)

Jeff Daniels (“The Looming Tower”)

John Legend (“Jesus Christ Superstar”)

Jesse Plemons (“USS Callister”)

Cea mai bună actriță într-un rol principal într-o mini serie sau film

Laura Dern (“The Tale”)

Jessica Biel (“The Sinner”)

Michelle Dockery (“Godless”)

Edie Falco (“The Menendez Murders”)

Regina King (“Seven Seconds”)

Sarah Paulson (“American Horror Story: Cult”)

Cel mai bun actor într-un rol principal într-un serial de comedie

Donald Glover (“Atlanta”)

Bill Hader (“Barry”)

Anthony Anderson (“Black-ish”)

William H. Macy (“Shameless”)

Larry David (“Curb Your Enthusiasm”)

Ted Danson (“The Good Place”)

Cea mai bună actriță într-un rol principal într-un serial de comedie

Pamela Adlon (“Better Things”)

Rachel Brosnahan (“The Marvelous Mrs. Maisel”)

Tracee Ellis Ross (“Black-ish”)

Allison Janney (“Mom”)

Lily Tomlin (“Grace and Frankie”)

Issa Rae (“Insecure”)

Cel mai bun actor într-un rol principal într-un serial dramă

Jason Bateman (“Ozark”)

Sterling K. Brown (“This Is Us”)

Ed Harris (“Westworld”)

Matthew Rhys (“The Americans”)

Milo Ventimiglia (“This Is Us”)

Jeffrey Wright (“Westworld”)

Cea mai bună actriță într-un rol principal într-un serial dramă

Claire Foy (“The Crown”)

Tatiana Maslany (“Orphan Black”)

Elisabeth Moss (“The Handmaid’s Tale”)

Sandra Oh (“Killing Eve”)

Keri Russell (“The Americans”)

Evan Rachel Wood (“Westworld”)

Cel mai bun reality-show

“The Amazing Race”

“American Ninja Warrior”

“Project Runway”

“RuPaul’s Drag Race”

“Top Chef”

“The Voice”

Talk-show-uri de umor

“Saturday Night Live” (NBC)

“Portlandia” (IFC)

“Drunk History” (Comedy Central)

“Tracey Ullman’s Show” (HBO)

“At Home with Amy Sedaris” (TruTV)

“I Love You, America” (Hulu)

Talk-show-uri cu vedete

“The Daily Show With Trevor Noah”

“Full Frontal With Samantha Bee”

“Jimmy Kimmel Live”

“Last Week Tonight with John Oliver”

“Late Late Show with James Corden Late Show with Stephen Colbert”

Mini serii

“The Alienist”

“The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”

“Genius: Picasso”

“Godless”

“Patrick Melrose”

Seriale de comedie

“Atlanta” (FX)

“Barry” (HBO)

“Black-ish” (ABC)

“Curb Your Enthusiasm” (HBO)

“GLOW” (Netflix)

“The Marvelous Mrs. Maisel” (Amazon)

“Silicon Valley” (HBO)

“The Unbreakable Kimmy Schmidt” (Netflix)

Cel mai bun serial dramă

“The Handmaid’s Tale”

“Game of Thrones”

“This Is Us”

“The Crown”

“The Americans”

“Stranger Things”

“Westworld”

Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramă

Nikolaj Coster-Waldau (“Game of Thrones”)

Peter Dinklage (“Game of Thrones”)

Joseph Fiennes (“The Handmaid’s Tale”)

David Harbour (“Stranger Things”)

Mandy Patinkin (“Homeland”)

Matt Smith (“The Crown”)

Cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramă

Alexis Bledel (“The Handmaid’s Tale”)

Millie Bobby Brown (“Stranger Things”)

Ann Dowd (“The Handmaid’s Tale”)

Lena Headey (“Game of Thrones”)

Thandie Newton (“Westworld”)

Yvonne Strahovski (“The Handmaid’s Tale”)

Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial de comedie

Louie Anderson (“Baskets”)

Alec Baldwin (“Saturday Night Live”)

Tituss Burgess (“Unbreakable Kimmy Schmidt”)

Tony Shalhoub (“The Marvelous Mrs. Maisel”)

Kenan Thompson (“Saturday Night Live”)

Henry Winkler (“Barry”)

Cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie

Zazie Beetz (“Atlanta”)

Alex Borstein (“The Marvelous Mrs. Maisel”)

Aidy Bryant (“Saturday Night Live”)

Betty Gilpin (“GLOW”)

Leslie Jones (“Saturday Night Live”)

Kate McKinnon (“Saturday Night Live”)

Laurie Metcalf (“Roseanne”)

Megan Mullally (“Will & Grace”)

Filme de televiziune

“Fahrenheit 451″ (HBO)

“Flint” (Lifetime)

“Paterno” (HBO)

“The Tale” (HBO)

“Black Mirror: USS Callister” (Netflix)

Reality-show-uri de nișă

“Antiques Roadshow” (PBS)

“Fixer Upper” (HGTV)

“Lip Sync Battle” (Paramount)

“Queer Eye” (Netflix)

“Shark Tank” (ABC)

“Who Do You Think You Are?” (TLC)

Reality-show-uri generaliste

“Born This Way” (A&E)

“Deadliest Catch” (Discovery)

“Intervention” (A&E)

“Naked and Afraid” (Discovery Channel)

“RuPaul’s Drag Race: Untucked” (VH1)

“United Shades of America With W. Kamau Bell” (CNN)

Reality-show-uri de competiție

Kamau Bell (“United Shades of America With W. Kamau Bell”)

Ellen DeGeneres (“Ellen’s Game of Games”)

RuPaul Charles (“RuPaul’s Drag Race”)

Heidi Klum and Tim Gunn (“Project Runway”)

Jane Lynch (“Hollywood Game Night”)

Cel mai bun actor într-un rol secundar într-o mini serie

Jeff Daniels (“Godless”)

Brandon Victor Dixon (“Jesus Christ Superstar”)

John Leguizamo (“Waco”)

Ricky Martin (“The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”)

Edgar Ramirez (“The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”)

Michael Stuhlbarg (“The Looming Tower”)

Finn Wittrock (“The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”)

Ceam mai bună actriță într-un rol secundar într-o mini serie

Sara Bareilles (“Jesus Christ Superstar Live In Concert”)

Penelope Cruz (“The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”)

Judith Light (“The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”)

Adina Porter (“American Horror Story: Cult”)

Merritt Wever (“Godless”)

Letitia Wright (“Black Museum” (Black Mirror))

Premieră la cinema: Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation (2018)

Al treilea film animat din seria Hotel Transylvania revine în forță pe marile ecrane începând cu data de 13 iulie. „A Monster Vacation” îi aduce din nou în prim plan pe monștri deja  cunoscuți care se pregătesc de excursie pe un vas de croazieră. Problemele nu vor întârzia să apară la bordul vasului, unde un personaj enigmatic ascunde un secret important. Personajelor le dau viaţă: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, David Spade, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, Molly Shannon, Fran Drescher, Kathryn Hahn, Jim Gaffigan, Joe Jonas, Chrissy Teigen, Jaime Camil şi Mel Brooks. Animația a fost regizată  de Genndy Tartakovsky, iar producţia lui Michelle Murdocca. 

11 look-uri extraordinare de la Paris Haute Couture Week!

 

Săptămâna modei a reunit ca în fiecare an  designeri celebri care și-au prezentat cele mai spectaculoase articole toamnă-iarnă. Givenchy, Christian Dior, Chanel sunt doar câteva dintre casele de modă care și-au prezentat cele mai noi nuntite. De această dată se observă diferențe uriașe între trenduri, deși majoritatea designerilor au folosit în colecțiile lor materiale fluide, predominând culori vii, dar și nuanțe de auriu, argintiu, precum și negru. Iată top 11 cu cele mai interesante look-uri de la Paris Couture Fashion Week.

Ulyana Sergeenko 

Fendi Couture 

Chanel 

Giorgio Armani Prive 

Valentino 

Galia Lahav 

Zuhair Murad 

 

Jean-Paul Gaultier 

Ziad Nakad

Guo Pei