Monthly Archives: April 2018

Kate Middleton a părăsit maternitatea, la câteva ore după naștere

Familia regala britanica are de acum un nou mostenitor. Kate Middleton a nascut cel de-al treilea copil al sau si al printului William, un baietel perfect sanatos, de 3,8 kilograme. La doar cateva ore dupa nastere, ea si cel mic au parasit maternitatea.

Cel mai asteptat bebelus al anului a sosit. Este vorba despre cel de-al treilea copil al lui Kate Middleton cu printul William. Micutul este al cincilea mostenitor in linie la tronul Marii Britanii.

Printul William a glumit, la iesirea din spital, ca micul print nu a vrut sa tina lumea cu sufletul la gura si a venit pe lume la doar cinci ore dupa ce mama sa a intrat in travaliu.

Un element care a socat opinia publica a fost ca Ducesa de Cambridge a ales sa se externeze in aceeasi zi in care a nascut. In timp ce multi au admirat-o, altii au criticat-o pentru aceasta alegere. Medicii, in schimb, spun ca daca atat mama, cat si copilul sunt in stare buna si micutul beneficiaza de conditii potrivite acasa, nu este gresit sa paraseasca spitalul. Nu credem ca se indoieste cineva de conditiile de care dispun Kate si printul William. La iesirea din spital, Kate a fost asteptata de sotul sau, dar si de ceilalti doi copii ai lor, printesa Charlotte si printul George. Si, bineinteles, de mii de fotografi, ziaristi si alti curiosi.

sursa: adpm.ro

Untold 2018 News : programul parțial pe zile

Programul parțial pe zile pentru ediția din 2018 a celui mai iubit festival a fost prezentată oficial. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm ce surprize ne-au mai pregătit organanizatorii. Ne așteaptă 4 zile pline de muzică bună, de distracție și de artiști consacrați. Pe scena festivalului vor urca în acest an pentru prima dată The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Diplo, Afrojack; Tiesto revine la Untold, Steve Aoki, nelipsiții Dimitri Vegas & Like Mike dar și regele Armin Van Buuren vor oferi un spectacol de neuitat. În curând vom afla desigur și care artiști vor mai completa lista. 

Ne așteaptă multe surprize în acest an la UNTOLD, festivalul de suflet care crește de la an la an. Astfel, cel mai așteptat artist, Armin van Buuren, și-a dorit ca în acest an să fie el cel care va face din ceremonia de închidere a ediției 2018 a festivalului UNTOLD, un moment unic și de neuitat. 

Headlinerii festivalului și o parte din artiștii anunțați deja vor concerta pe cele 10 scene ale festivalului după cum urmează:

JOI, 2 AUGUST: THE CHAINSMOKERS, DIPLO, AFROJACK, OLIVER HELDENS, The Asteroids Galaxy Tour, Will Sparks, Nina Kraviz, Pan Pot, Borgore, Pendulum DJ Set și mulți alții.

VINERI, 3 AUGUST: JASON DERULO, KYGO, TIESTO, KSHMR, TUJAMO, DON DIABLO, Solomun, Modestep, Noisia DJ Set și mulți alții.

SAMBATĂ, 4 AUGUST: THE PRODIGY, STEVE AOKI, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, DANNY AVILA, ALESSO, Loco Dice, Seth Troxler, The Glitch Mob, Flux Pavilion, Andy C și mulți alții.

DUMINICĂ, 5 AUGUST: ARMIN VAN BUUREN, PAUL KALKBRENNER, FEDDE LE GRAND, Jamie Jones, Dub Fx, Wilkinson DJ Set și mulți alții.

Programul este parțial și poate suferi modificări.

Poți să îți iei chiar de azi biletul de o zi!

Începând de marți, 17 aprilie, ora 10.00 se pot achiziționa bilete de o zi. Pentru zilele de JOI, VINERI și DUMINICĂ fanii festivalului pot cumpăra biletele de o zi la prețul promoțional de 225 de lei plus taxe. Prețul final al acestora va fi de 300 de lei plus taxe. Pentru ziua de SÂMBĂTĂ, prețul biletului este de 275 de lei plus taxe, prețul final al acestuia fiind de 350 de lei plus taxe.

Schimbările au un strop de magie

Zilele calde de primăvară încep să curgă atât de repede. Zilele devin din ce în ce mai lungi, terasele sunt deja din ce în ce mai pline, oamenii dornici să stea în aer liber, să savureze razele soarelui. Au uitat deja de zilele friguroase de iarnă și se pregătesc pentru noul sezon învăluit de căldura lunilor ce vor urma.

Într-una din zilele în care am ajuns la Crazy Studio la o cafea și la o poveste cu Any, managerul acestui salon minunat, am realizat că nu eram deloc mulțumită de părul meu. Nu mă refer la tunsoare, mă refer la culoare, pentru că avea o tentă de blond-auriu și eu urăsc această nuanță, un fel de „chicken blond” cum a spus Any. Și da, cu cât mă uitam mai mult în oglindă, cu atât culoarea devenea din ce în ce mai greu de suportat. Cu câteva zile înainte îl rugasem pe Cătălin să îmi facă un breton, parcă îmi era dor de un breton copilăresc, așa că am decis la îndrumarea celor de aici să optez pentru o schimbare completă, mai exact pentru o corectare de culoare și bineînțeles pentru un tratament corespunzător pentru păr. Îți spun sincer, am avut mari emoții, mai ales în momentul în care Cătălin, sub atenta supraveghere a lui Andrei (specialist și trainer în ceea ce privește produsele din gama Natulique) a început întregul procedeu. Andrei mi-a povestit câteva detalii despre ceea ce se va întâmpla și mi-a explicat pașii. Astfel am avut ocazia sa aflu mai multe detalii și despre produsele acestui brand, despre faptul că nu conțin substanțe cancerigene și, mai mult, sunt certificate bio.

Primul pas în alegerea corectă a vopselei este diagnosticarea părului pentru a vedea exact ce se potrivește și ce nu. Chiar dacă nu aveam intenția să îmi închid culoarea părului, mi s-a explicat că, pentru a corecta tenta aurie trebuie folosită o anumită culoare. Pe rădăcină s-a optat pentru o nuanță apropiată de culoarea mea naturală pentru a înlătura auriul inestetic. Pe lungimea firului de păr s-a aplicat alta nuanță, practic s-a recurs la o neutralizare pentru obținerea unui ombre. Andrei mi-a explicat și faptul că ulterior se pot aplica șuvițe dacă se dorește o deschidere corectă, nu am dorit însă să folosim decolorant pentru a obține o culoare deschisă, dar uniformă, dar probabil că în viitor voi opta pentru suvițe.

La final s-a ales tratarea porozității părului cu un tratament special pentru a obține un PH optim. Toate produsele folosite conțin elemente organice și aminoacizi și sunt bogate în lanolină pentru a obține un aspect absolut senzațional. Un șampon pentru părul vopsit, dar și un conditioner  este absolut necesar, se pot folosi cu încredere toate produsele Natulique pentru întreținere, precum și cele pentru protecție termică. Printre cele două produse pe care le-am ales pentru a le avea acasă se numără Marrocan Argan Oil cu vitamina E, potrivit pentru uz zilnic și Crema de păr cu ulei de argan și vitamina B5.

Vopselele de păr din gama Natulique au fost realizate din elemente organice, nu conțin amoniac, parabeni sau lauril sulfat de sodiu, acoperă perfect firele albe și provin în proporție de 98% din surse naturale. În plus, mirosul este unul foarte plăcut, neînțepător, iar rezultatele se văd imediat pe păr. Strălucire și hidratare maximă care vine în completarea produselor de întreținere.

Uleiul este senzațional, iar crema mi-a fost recomandată de Cătălin pentru folosirea regulată. În plus am studiat cu atenție și catalogul de produse și am ales câteva în urma recomandării lui Cătălin pe care doresc să le încerc în viitorul apropiat. Despre ele am să vă povestesc însă într-un material separat. Sunt sigură că sunteți curioși de rezultatul obținut și vă las așadar în compania fotografiilor.

Sincer, am rămas extrem de surprinsă când am văzut rezultatul și nu mă așteptam la această schimbare, extrem de pozitivă de altfel. M-am simțit ca într-o poveste plină de magie, deși am asistat la întregul procedeu, Am stat minute în șir în fața oglinzii și nu mă săturam să privesc noua culoare. Vă recomand cu încredere Crazy Studio, am rămas plăcut surprinsă ca de fiecare dată, mă simt încrezătoare și fericită când ajung aici și sunt înconjurată de o echipă de nota 10. Cred că acest lucru este cel mai important.

***

The warm and lovely spring days begin to flow so quickly. The days are becoming longer, terraces are already becoming fuller, people are eager to sit outdoors to enjoy the sunshine. They have already forgotten the cold winter days and are preparing for the new season enveloped by the warmth of the coming months.

On one of the days when I went to Crazy Studio for a coffee and a chat with Any, the manager of this wonderful salon, I realized I was not at all happy with my hair. I do not mean by this the haircut, I mean the colour, because it had a touch of golden blonde and I hate this shade, a sort of “chicken blond” like Any said.

And yes, the more I looked in the mirror, the more it became harder to bear this colour. A few days before, I had asked Catalin to cut a fringe as I missed this childish look, so I decided guided of course by those that work here, to opt for a complete change, namely for a colour correction and of course for an appropriate hair treatment.

I tell you frankly, I was very emotional about this, especially when Catalin, under the close supervision of Andrei (specialist and trainer for Natulique products) began the whole process. Andrei told me some details about what would happen and explained the steps. So I had the opportunity to find out more about the products of this brand, that they do not contain carcinogenic substances and, moreover, they are bio certified.

The first step in choosing the right colour is to diagnose the hair to see exactly what suits and what does not. Even if I did not intend to make my hair darker, it was explained to me that a certain colour should be used to correct the golden shade. On the root was chosen a shade close to my natural colour to remove the unsightly gold. Another shade was applied to the length of the hair, for a neutralization to obtain the ombre. Andrei explained to me that afterwards it is possible to apply strands if I desire to lighten my hair correctly as we did not want to use any kind of bleach.

Finally, it has been chosen to treat the porosity of the hair with a special treatment to obtain an optimal PH. All products used contain organic elements and amino acids rich in lanolin to get an absolutely sensational look. A shampoo for coloured hair and a conditioner is absolutely necessary, all Natulique products can be safely used for maintenance as well as for thermal protection. Among the two products I have chosen to have at home are Marrocan Argan Oil with Vitamin E, suitable for daily use and Hair Cream with Argan Oil and Vitamin B5.

Natulique hair colours have been made of organic, ammonia-free, paraben-free and free of sodium lauryl sulphate, they perfectly cover white hair and come in 98% of natural sources. In addition, the smell is very pleasant, impatient, and the results are immediately visible on the hair. Brilliance and maximum hydration that complements the products for an ideal maintenance.

The Maroccan Argan Oil is sensational and also the cream was recommended by Cătălin for regular use. In addition, I have carefully studied the product catalogue and chose some of Cătălin’s recommendation that I want to try in the near future. I will tell you more about the products in a future post. Now, I’m sure you’re curious about the result, so I’ll leave you in the company of the photos.

Frankly, I was extremely surprised when I saw the result and I did not expect this change, which was extremely positive. I felt like in a magic story, although I witnessed the whole process, I stood for a few minutes in front of the mirror and did not get enough to look at the new colour. I strongly recommend you Crazy Studio, I was pleasantly surprised here every time, I feel confident and happy when I get here and I’m surrounded by a great I think this is the most important thing.

I.B.

Retro Party cu Sorin Lupascu

“Be batty, be traditional, and be proud.” –  Fennel Hudson, Traditional Angling – Fennel’s Journal – No. 6

Cred că a veniti momentul să ne aducem aminte de vremuri apuse, de muzica „epocii de aur”. A venit momentul să încercăm ceva diferit, să ne petrecem seara de 13 aprilie în compania muzicii de calitate. Pentru că vineri 13 aprilie vom avea parte la Charlie Upstairs de o petrecere autentică retro cu muzică de pe vinil și cu un repertoriu extrem de vast care va trezi poate în unii amintiri din vremuri trecute. Sorin Lupașcu, omul care a reușit săd revoluționeze muzica anilor ’80 aduce sunetul  inconfundabil al vinilului cu un repertoriu vast și mixând live. Noi vom experimenta un altfel de sound înfluențat de atmosfera veritabilă adusă de Sorin. 

Întregul spectacol conceput sub denumirea RETRO PARTY aduce toate elementele necesare unui astfel de eveniment prin protagonistul principal, Sorin Lupascu care va veni însoțit de tot arsenalul necesar pentru o seară absolut perfectă. Viața pe care și-a dedicat-o muzicii l-a transformat într-un om deosebit, o legendă vie a acestui domeniu, aducând muzica din RING Costinești înapoi. Un moment perfect pentru o seară cu prietenii în oraș, un moment al amintirilor dedicat distracției.

Detalii despre acest eveniment găsiți pe pagina oficială a evenimentului:

Retro Party cu Sorin Lupascu

LG G7 are o dată de lansare și un nume sub care va fi vândut oficial

LG G7 e noul telefon al companiei pentru acest an. După ce în februarie a fost introdus LG V30 ThinQ, acest nou model este așteptat cu câteva noutăți pe care sud-coreenii nu le-au introdus pe alte modele. LG nu renunță la seria G pentru telefoane și noul model se va numi LG G7 ThinQ. Ultimul cuvânt din nume marchează integrarea în acest dispozitiv a platformei de inteligență artificială dezvoltată de companie.

Ultimul zvon despre LG G7 ThinQ indică data de 2 mai pentru lansarea oficială. Până acum, telefonul a apărut într-un clip neoficial pe YouTube. Poți vedea că are un design inspirat de iPhone X sau Essential Phone, cu o crestătură în partea de sus. Totodată, LG G7 ThinQ ar veni cu buton dedicat pentru AI.

Încă nu e cert cum va folosi noul model inteligența artificială, dar în LG V30 ThinQ aceasta a fost aplicată pentru camera foto care recunoaște umbre, obiecte, condiții de luminozitate și setează totul automat ca să faci poze mai bune.

Zvonurile mai indică folosirea unui ecran M+ LCD cu RGBW cu o reducere a consumului de energie electrică cu până la 35%. Mai mult, ca specificații, LG G7 ThinQ ar avea un procesor Qualcomm Snapdragon 845 cu 4 GB RAM și un spațiu intern de stocare de 64 GB. Totodată, o versiune Plus ar veni cu hardware mai puternic: 6 GB RAM și 128 GB stocare.

sursa:playtech.ro

Pofta de căpșuni

M-am trezit de dimineață cu o poftă absolut ridicolă pentru luna aprilie. Pofta de căpșuni. Am decis așadar să dau frâu liber poftei și să pornesc spre cel mai apropiat super market pentru a cerceta sectorul de fructe. Am găsit ceea ce căutam și am cumpărat o caserolă de căpșuni, importate din Grecia bineînțeles, dar singurele de altfel prezente până în acest moment. Lăsând la o parte faptul că arată foarte bine, parcă sunt desenate, am rămas surprinsă să descopăr un gust aromat, puțin acrișor și un miros parfumat. Cel puțin am reușit să îmi potolesc pofta până vom avea căpșuni românești pe piață.

Sunt sigură că știți beneficiile căpșunilor și de ce este bine să le consumăm. Nu este vorba doar de aportul de vitamine pe care îl furnizează, este vorba și de faptul că întăresc sistemul imunitar, prevenind bolile cardiovasculare.

Eu iți dau 5 motive pentru care ar trebui să le consumi și te provoc sa încerci și câteva rețete delicioase descoperite recent chiar la cunoscutul Jamie Oliver:

1. Întăresc sistemul imunitar 

2. Ajută la menţinerea unei vederi sănătoase

3. Întârzie apariţia ridurilor

4. Scad nivelul de colesterol

5. Ţin greutatea sub control

Și pentru că se apropie sezonul cald în care trebuie să arătăm cât mai bine, punctul 5 este deosebit de important. Dacă încă nu te-am convins, haide să vedem ce mai poți face cu căpșunile. Eu ți-aș propune să încerci rețeta delicioasă cu căpșuni caramelizate pe rozmarin, dar și un smoothie senzațional cu pulpă de căpșuni și prosecco.

Așadar, nu vei avea nevoie decât de căpșuni coapte, zahăr brun sau alb după preferințe și în funcție de câte persoane vor servi, câteva crengi de rozmarin. Tot ceea ce trebuie să faci este să înfigi căpșunile pe crenguțele de rozmarin și să le pui în tigaia de teflon în care ai pus zahărul la topit, rotindu-le ușor pe fiecare parte până când sunt glazurate. Ai putea spune că e complicat de realizat, dar te vei convinge cât este de ușor. Se consumă ca atare, dacă vrei poți adăuga și un glob de înghețată, dar eu propun să lăsăm la o parte caloriile adiționale.

Dacă vrei să îți răsfeți invitații cu ceva și mai spectaculos, nu știu de ce am presupus că vei avea invitați pentru că poți foarte bine să pregătești aceste minunății doar pentru tine :-), atunci îți recomand să încerci acest minunat smoothie/cocktail pe bază de pulpă de căpșuni și cu o cantitate apreciabilă de prosecco. Acum că a venit căldura este absolut bine venit acest mic răsfăț. Folosește un blender pentru a transforma căpșunile în piure, adaugă Prosecco și savurează cu încredere. Poți adăuga în compoziție și o frunzuliță, două, de mentă, dar nu mai mult, pentru a nu acoperi aroma de căpșuni. 

Enjoy!

sursa rețetelor: jamieoliver.com