Monthly Archives: March 2018

Primăvară cu peisaj de iarnă

„I wonder if the snow loves the trees and fields, that it kisses them so gently? And then it covers them up snug, you know, with a white quilt; and perhaps it says, “Go to sleep, darlings, till the summer comes again.” – Lewis Carroll (Alice in Wonderland)

Când ai puțin timp pentru tine și simți că este momentul să faci ceva deosebit atunci fă-o! Dacă vrei să explorezi, explorează locuri în care nu ai mai fost din copilărie, important este să petreci momente frumoase alături de cei dragi. O ieșire în natură este întotdeauna bine venită. Cât poate să fie de perfect să lași totul la o parte și să te bucuri de un peisaj superb, de iarnă, în luna martie? Am plănuit o ieșire de duminecă la Valea Ierii, o plimbare pe culmile care împrejmuiesc acest sat de munte. Am ajuns sus și am privit înspre valea care s-a așternut la picioarele noastre. Un cer albastru superb cu un soare cald de martie și zăpada albă ne-au însoțit permanent în aventura noastră. Mi-am adus aminte de povestea cu Crăiasa Zăpezii, una dintre preferatele mele din copilărie. Mi-am imaginat pentru un moment că mă aflu în acel tărâm de poveste. 
Aventura noastră de duminică a continuat cu o masă servită în familie într-un loc pe care îl voi revedea cât de curând. Am avut ocazia să degustăm preparate tradiționale germane într-un loc absolut superb pe care îl recomand, Gasthof Cluj Blick, un restaurant desprins parcă dintr-o poveste. Fie că optezi pentru tradiționalul „Curry Wurst” sau cunoscutele „Frikadellen”, varza acră sau o delicioasă tartă cu mere servită la cald alături de înghețata de casă, nu veți rămâne dezamăgiți. Servirea impecabilă face din acest loc minunat unul pe care trebuie neapărat să îl vizitați. În plus este situat într-o zonă foarte frumoasă, cu o panoramă superbă asupra dealurilor ce se află în apropierea orașului Cluj-Napoca. Gazdele sunt primitoare și vă vor face să vă simțiți minunat. Mai multe detalii despre restaurant găsiți aici

Nu trebuie să fie întotdeauna despre tine. Poate să fie despre natură, despre ceea ce ne înconjoară, despre ceea ce înseamnă să ai parte de un moment special…poți să te oprești din tot ceea ce faci și să te bucuri pur și simplu de lucrurile mici, să savurezi aerul curat, să te bucuri de frumusețea care ne înconjoară. Acestea sunt momente care îți rămân în amintire.

I.B.

foto credit: ewow.ro / Lavinia Bocu, Lucian Constantin Costache

***

When you have time for yourself and you feel that it is time to do something special then do it! If you want to explore, explore places where you have not been since childhood, it is important to spend beautiful moments with your loved ones. An outing in nature is always welcome. How perfect can it be to let everything aside and enjoy a superb winter landscape in March? We planned a Sunday adventure at Valea Ierii, with a nice stroll on the peaks that surround this mountain village. We got up on the hill and looked down at the valley that lay at our feet. A beautiful blue sky with the warm sun of March and the white snow accompanied us permanently in our adventure. I remembered the story of the Snow Queen, one of the favourite from my childhood. I imagined for a moment that I was in that story.
Our Sunday adventure continued with a family meal in a place I’ll see pretty soon. We had the opportunity to taste traditional German dishes in an absolutely gorgeous place that I really recommend, Gasthof Cluj Blick, a restaurant from a fairy tale. Whether you choose the traditional Curry Wurst or the well-known Frikadellen, the sour cabbage or a delicious hot apple tart with homemade ice cream, you will not be disappointed. Impeccable service makes this wonderful place one you must visit. In addition, it is located in a very beautiful area, with a beautiful panorama over the hills which are near Cluj-Napoca. The hosts are welcoming and will make you feel great.  More details about the restaurant can be found here.

It does not have to be always about you.  It can be about nature, about what surrounds us, about what it means to have a special moment … you can stop everything you do and just enjoy the small things, enjoy the fresh air, enjoy the beauty that surrounds us. These are moments that remain in your memory.

Câștigă o invitație dublă la concertul Lara Fabian

Revista WOW a pregătit o surpriză pentru tine. Poți câștiga acum o invitație dublă la concertul Larei Fabian, eveniment care va avea loc în Cluj-Napoca în 29 martie la Sala Polivalenta. 

„Camouflage” e cel mai nou și cel mai îndrăgit turneu al Larei Fabian. “Sunt și eu un fel de cameleon, mă reprezintă foarte mult această piesă,de fapt tot acest turneu. Să lucrez la acest album a fost amuzant, adevărat, onest, simplu și foarte pozitiv ca energie, a fost un lucru extraordinar de făcut”, spune Lara. Motivația Larei atât pe scenă, cât și în viața reală e IUBIREA, iubirea pentru public, pentru fetiță și soțul ei. “Motivația mea e iubirea pe care o am pentru publicul meu, și iubirea pe care publicul meu o are pentru mine. Încerc să iau totul cu multă simplitate, fiecare zi. Am un bărbat grozav, care are grija foarte mare de fetița noastră, și care e cel mai bun lucru din viața mea, cel mai bun sprijin pe care mi l-aș putea imagina vreodată”.

Lara Fabian va împărtăși cu tine o mulțime de sentimente și vei pătrunde în lumea ei minunată. Pentru a intra în concursul pentru o invitație dublă completează datele din formular, și nu uita să ne dai un like și să distribui (share) acest articol. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 25 martie.

COD

Volvo XC40 a fost numită Mașina Anului 2018 în Europa

Noul Volvo XC40, SUV-ul de dimensiuni mici, a fost numit Mașina Anului 2018 în Europa cu ocazia deschiderii pentru presă a celei de-a 88-a ediţii a Salonului Auto de la Geneva, Elveția. Este pentru prima oară când Volvo Cars primește acest premiu de prestigiu.

”Câștigarea acestui premiu pentru noul nostru XC40 a venit la momentul potrivit”, a spus Håkan Samuelsson, Președinte și CEO al Volvo Cars. ”Pentru prima oară, Volvo are trei modele SUV disponibile la nivel global. XC40 va juca un rol important în creșterile viitoare, oferindu-ne acces pe segmentul de SUV-uri mici, un segment nou și în creștere rapidă.

Odată cu premiul obținut de XC40, toată gama de noi SUV-uri Volvo deține titlul de ”Mașina Anului” fie în Europa, fie în America de Nord. Modelele XC90 și XC60 au fost numite SUV-ul Anului în America de Nord în ultimii doi ani.

Titlul ”Mașina Anului 2018 în Europa” vine după o altă recunoaștere recentă a lui XC40: Mașina Anului conform prestigioasei publicații britanice ”What Car?”.

XC40 stabilește un nou standard în segmentul său în materie de design, conectivitate și tehnologii pentru siguranță. Primele comenzi în Europa și SUA au însemnat un total de 20.000 de mașini și indică faptul că este o combinație atrăgătoare pentru consumatori. XC40 va intra în curând și pe piața din China, cea mai mare piață auto din lume, unde Volvo se așteaptă să găsească un interes la fel de puternic.

XC40 este primul model Volvo Cars construit pe arhitectura modulară compactă (CMA), care va sta la baza tuturor mașinilor din seria 40, incluzând mașinile complet electrice. Dezvoltată împreună cu Geely, CMA oferă companiei economiile de scară necesare pentru acest segment.

Funcționalitățile de siguranță și asistență șofer ale lui XC40 includ sistemul Pilot Assist, City Safety, atenționare la părăsirea benzii de mers, alerte Cross Traffic cu suport la frânare și camera 360° care ajută șoferul să parcheze în spații înguste.

XC40 oferă un design interior ingenios și idei de depozitare cu mai mult spațiu funcțional pentru depozitarea la nivelul ușilor și sub scaune, un loc special pentru telefoane cu încărcare prin inducție, un cârlig rabatabil pentru gențile mici și un coș de gunoi detașabil pe consola tunel.

În 2017, compania a anunțat angajamentul său de a include versiuni electrice pentru toate mașinile lansate începând cu 2019. În concordanță cu poziția de lider în producerea de mașini electrice, XC40 va primi în viitor motorizări hibrid și pur-electrice.

Avem o strategie clară pentru creștere și ne-am asumat angajamentul de a rămâne lideri în siguranța auto, servicii de conectivitate și electrificare”, a spus Håkan Samuelsson. ”XC40 reflectă acest angajament și așteptăm reacții din partea clienților noștri și de la juriul COTY. Suntem pe drumul cel bun.”

Originalitate: Rita Moreno a îmbrăcat la Oscar o rochie din 1962

Rita Moreno câștiga în anul 1962 premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din musical-ul “West Side Story”. Actrița a ales atunci o superba rochie neagră cu imprimeuri florale aurii. Aproape 60 de ani mai târziu, diva de la Hollywood și-a făcut apariția pe covorul roșu purtând exact aceeași rochie, căriea i-a adus câteva modificări. O apariție absolut senzațională care a fost primită foarte bine atât de public, cât și de criticii de modă.

 

Fiica actriței a dezvăluit înainte de decernarea premiilor faptul că mama ei va îmbrăca, din nou, rochia care i-a purtat atât de mult noroc în 1962. Actrița a modificat rochia, renunțând la partea de sus, dar a păstrat în schimb aceleași mănuși negre din satin purtate acum 58 de ani. Rita a adus ținuta în tendințele din 2018, accesorizând-o cu piese statement.

 

Putem spune în mod clar faptul că actrița a reușit să demonstreze că o rochie elegantă este atemporală și a arătat la fel de uluitor precum în 1962. 

 

Premieră la cinema: Red Sparrow (2018)

Dominika Egorova este o maestră a seducției și a manipulării. Ea va deveni noul recrut al școlii Sparrow, o școală de servicii de informații secrete care își antrenează tinerii excepționali în a-și folosi corpul și mintea pe post de armă.

Un film captivant care ne oferă o viziune interesantă într-un univers sumbru. În rolurile principale îi vom vedea pe Jennifer Lawrence, Joel Edgarton,  Mary-Louise Parker și Ciarán Hinds. Regia este semnată de Francis Lawrence iar premiera peliculei va avea loc pe marile ecrane din România în 02.03.2018.