Monthly Archives: January 2018

Premieră la cinema: The Commuter (2018)

În cea mai nouă peliculă a sa, Liam Neeson interpretează rolul lui Michael, un agent de vânzări care este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în trenul cu care merge acasă. Forțat să soluționeze contra cronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal și se va trezi  fără voie într-o conspirație cu miză criminală. Pelicula este un thriller intens și captivant care ne va ține cu sufletul la gură până la final. regia este semnată de Jaume Collet Serra, iar alături de Liam Neeson îi vom revedea pe Vera Farmiga, Patrick Wilson și Sam Neil. Premiera peliculei va avea loc pe marile ecrane din România ăn 12 ianuarie 2018.

Cele mai apreciate accesorii la Golden Globe 2018

La Golden Globes 2018 privirile tuturor s-au îndreptat nu doar spre vestimentațiile purtate de marile vedete pe Red Carpet, ci și asupra accesoriilor pe care acestea le-au purtat. Iată care au fost cele mai frumoase bijuterii de la marea ceremonie.

ISSA RAE

While black was definitely the color of choice, when it came to jewelry, stars had a penchant for emerald green. Leave it to the Insecure star to couple the statement gem with a long, blingy diamond chain. Stunning!

EMMA WATSON

Emma Watson a fost cea care a introdus trend-ul cu un cercel diferit într-o ureche și a rămas fidelă acestui stil, purtând astfel o piesă statement pentru seara premiilor. 

MILLIE BOBBY BROWN

Părul strâns și împletitura au întregit look-ul imepcabil. Accesorile din urechi au fost astfel extrem de vizibile, dar și foarte apreciate de critici.

KATHERINE LANGFORD

Stelele nu licăresc, ele strălucesc! Actrița australiană a avut un accesoriu spectaculos care a fost extrem de apreciat, iar coafura simpla a întregit acest look deosebit de delicat.

KATE HUDSON

Kate Hudson continuă să ne uimească și tocmai a dovedit câte se poat realiza cu o coafruă pixie cut. A creat o dimensiune în părul ei blond și a ales o bentiță de catifea subțire, care a fost extrem de „eye catching” și a contrastat foarte bine cu colieru.

ZOE KRAVITZ

Actrița din „Big Little Lies” a ales cerceii supra-dimensionați de culoarea smaraldului, care ne-a dus puțin cu gândul la ediția din 2009 a Premiilor Oscar când Angelia Jolie a purtat o pereche similară. Zoe a modernizat acest look prin formele dreptunghiulare. 

 

Visele sunt pe primul loc – Despre Ski Resort Transalpina

„Mă crezi că, acum, dacă închid ochii pot să îmi imaginez că sunt acolo sus? Sunt la mijlocul pârtiei albastre de unde Lacul Vidra se vede cel mai frumos…”

Majoritatea dintre cei care ma cunosc știu că m-am îndrăgostit iremediabil de Ski Resort Transalpina. Mă leagă mult prea multe de acest loc. La câte articole am scris cred că e de înțeles. Cu toate acestea însă, aș avea cu ce să umplu în continuare nenumărate materiale, pentru că aș putea povesti oricând și la orice oră despre cea mai frumoasă pârtie de la noi. 

Când am ajuns pentru prima oară în contact cu o placă de snowboard,  mai exact în luna decembrie în anul 2013, nu m-am gândit absolut nici un moment că voi ajunge să îmi doresc să treacă vara, să ningă, să fie frig, să fie zăpadă…Și acum îmi aduc aminte de căzături, vânătăi și alte incidente, de momentele în care am vrut să arunc „chestia aia” în pădure și să renunț. Multă lume a zis că ski-ul e mai ușor, dar trebuie să ai și un gram de nebunie să te urci pe snowboard, nu? Nu am renunțat, am continuat și acum pot spune că a meritat pe deplin tot efortul. Cine știe dacă aș fi ajuns vreodată la Ski Resort Transalpina dacă nu era acest sport extrem, cine știe dacă aș fi ajuns să cunosc toți acești oameni deosebiți de aici, oameni care ne-au primit de fiecare dată cu brațele deschise și care ne-au devenit prieteni. Am cunoscut în cei 4 ani de când vin aici mulți prieteni care ocupă, fiecare dintre ei, un loc special în inima mea. La fel ca și pârtia. Mă crezi că, acum, dacă închid ochii pot să îmi imaginez că sunt acolo sus? Sunt la mijlocul pârtiei albastre de unde Lacul Vidra se vede cel mai frumos…

În fiecare an sărbătorim ia la Ski Resort Transalpina

Prietenii de aici sunt speciali

Totul e perfect și atunci când te ia vântul de pe picioare…

Au apărut multe polemici în ultima lună cu privire la deschiderea pârtiei, de la teoria conspirației până la diverse dezbateri pe această temă, cu păreri pro și contra, cu informații din surse îndoielnice sau informații de genul celor din „telefonul fără fir”. Sincer nu vreau să le menționez aici pentru că nu de asta am luat laptopul în brațe. Aici e vorba de ceea ce simțim noi și ce înseamnă pentru noi acest loc. Poate că nu ajută la nimic, dar pentru noi contează! La fel de mult contează ca această pârtie să fie deschisă, să fie profitabilă (pentru toată lumea), să aducă cât mai mulți turiști în zonă și să ajungă cât mai cunoscută. Nu? Nu este vorba despre nici o teorie conspirațională aici, e vorba de faptul că în momentul de față se pierd bani. Cu dragă inimă aș vrea să pot contribui la turismul din zonă, dacă pârtia este deschisă. O fac de patru ani încoace cu drag weekend de weekend, fie că am stat în Voineasa, fie că am stat în Obârșia Lotrului.

De ce alegem noi să venim aici? Pentru că pârtiile sunt bune? Bineînțeles. Pentru că peisajul e superb și îți taie răsuflarea? Absolut. Pentru că avem parte de profesionalism? Cu siguranță. Pentru că aerul e atât de curat? Normal. Pentru că la Apres Ski avem parte de distracție? Degeaba, Fery știe ce înseamnă muzica de calitate!! Lista poate continua, dar cel mai important e că pentru noi toți (aici îi menționez pe toți prietenii de la SRT) Ski Resort Transalpina înseamnă ACASĂ! E locul care ne-a unit să devenim ca o adevărată familie.

Vrem să ne întoarcem acasă și în acest sezon pentru că aici e locul nostru.

Vreau să menționez la final că realmente am înnebunit lumea cu faptul că vreau să merg la zăpadă și toți mă sfătuiesc să merg…(cred că nu mă mai suportă 🙂 )

Credeți că nu aș putea merge altundeva? Nu vreau! Eu vreau la SRT! #vrempetransalpina

Premieră la cinema: Bullet Head (2017)

Prima premieră din acest an vine pe marile ecrane vineri 5 ianuarie 2018

Pelicula prezintă povestea a trei infractori de carieră care se trezesc captivi într-un depozit, bineînțeles urmăriți de oamenii legii. Ceea ce nu ştiu incă este că o ameninţare mai mare se află chiar în depozit. În roulurile principale îi vom vedea într-un trio de excepție pe Adrien Brody, Antonio Banderas, John Malkovich și pe românca Alexandra Dinu. regia este semnată de Paul Solet și se anunță a fi un thriller captivant și spectaculos. Premiera pe marile ecrane din România va avea loc în 5 ianuarie 2018.

Ce artisti se lupta anul acesta la Eurovision

Dupa ce acum doi ani nu am mai participat la Eurovision din cauza faptului ca TVR a avut mari restanțe de plată către EBU, în 2018 România va concura sigur la competiția artistică din Lisabona, televiziunea publică achitându-și datoriile către organizația internațională. La sfârșitul anului trecut, 72 de piese au fost înscrise și evaluate de juriu, 60 dintre acestea intrând în semifinale. Dintre acestea, 15 vor intra în Finala Eurovision România, una urmând să reprezinte țara la competiția muzicală internațională. Printre cei selectionați să participe în semifinale se află artiști cunoscuți, precum Feli și Mihai Trăistariu, precum și foști concurenți de la Vocea României.