Monthly Archives: December 2015

LG Nexus 5X are ”suflet” bun, dar ”haine” ponosite [REVIEW]

În fiecare an, Google alege un producător de telefoane pentru a realiza ”vasul” în care gigantul să ”verse” ce are mai bun: noua versiune de Android. ”Vasul”, numit Nexus, și-a făcut apariția în d

ouă versiuni anul acesta, Nexus 5X și Nexus 6P. Noi am testat versiunea mai mică, adică Nexus 5X, creată de cei de la LG. 

Cum majoritatea companiilor preferă să implementeze Android, pentru că oferă un grad mare de libertate și pentru că este ușor de modificat, au apărut zeci de versiuni, cu aspect diferit, cu funcționalități diferite, care, în anumite cazuri, ar putea fi considerate (cu toate că nu sunt) sisteme de operare complet diferite

LG Nexus 5x – Introducere

LG Nexus 5x este, pe baza specificațiilor, un smartphone mid range care tinde spre high end. Am putea spune că este la nivelul telefoanelor vârf-de-gamă lansate anul trecut, dar nu am putea spune că este un telefon premium, din cauza aspectului și materialelor folosit, dar asta este o conversație pentru secțiunea de minusuri.

LG Nexus 5x are un display de 5,2 inch cu rezoluție full HD, sub care se ascund un procesor Snapdragon 808 și 2GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 16 sau 32GB, însă nu poate fi extins prin card microSD. Camerele foto sunt de 12,3, respectiv 5MP, iar sub camera foto principală se găsește un senzor de amprente. Bateria este de 2.700 mAh și se încarcă prin intermediul unui cablu USB de tip C. Partea proastă este că acel cablu are mufe USB C în ambele capete, deci nu va fi ușor să transferați date între PC și smartphone, decât dacă aveți un laptop sau un computer de ultimă generație.

LG Nexus 5X – Puncte pro

Performanțele se remarcă cel mai ușor la Nexus 5x. Cu toate că nu are 3 sau 4GB RAM și nici cel mai puternic procesor, Nexus 5X se descurcă ireproșabil, iar asta se datorează și optimizării sistemului de operare. Procesorul cu șase nuclee și cei 2GB RAM sunt dotări mai mult decât suficiente pentru sarcinile obișnuite cum ar fi browsingul, emailingul  sau vizionarea de clipuri pe Youtube. Configurația face față și jocurilor, care sunt redate bine pe display-ul full HD colorat, dar căruia nu i-ar strica un plus de luminozitate. Nu am întâmpinat întârzieri în schimbarea aplicațiilor, nici în alternarea tab-urilor în Chrome și nici în plimbarea prin meniuri. Nexus 5x pur și simplu merge și merge bine. Desigur, nu vei avea același framerate ca atunci când folosești, să zicem, un Note 5 cu Exynos cu opt nuclee, dar nu vei simți nevoia de mai multă putere decât dacă ești un power user.

Senzorul de amprente funcționează și el ireproșabil. Din perspectiva unui utilizator de OnePlus 2 frustrat de senzorul defectuos care ba merge, ba nu, trebuie să recunosc că deblocarea cu amprentă implementată de LG pe Nexus 5X funcționează magic. Cea mai mică atingere deblochează telefonul și după configurarea inițială nu a trebuit să mișc arătătorul în poziții ciudate pentru că nu mi s-a întâmplat să fiu întâmpinat de mesajul ”try again”. Senzorul este atât de bun încât funcționează și atunci când ai degetele puțin ude, iar poziționarea mi se pare foarte bună, fiind ușor de atins cu arătatorul.

Camera foto se descurcă excepțional, în special în condiții de lumină scăzută. Focalizează rapid, scoate fotografii luminoase cu detalii suficiente, fără să umple imaginile de puricii datorați, de regulă, unor valori ISO prea mari. La lumină, focalizarea este și mai rapidă și se apropie de viteza camerelor de pe Samsung Galaxy S6 Edge + sau de pe cea a iPhone-urilor.

LG Nexus 5x – Puncte contra

Construcția și designul sunt aspectele care mi-au displăcut cel mai mult la Nexus 5x. Policarbonatul folosit de LG la construcție pare ieftin și deloc durabil. Telefonul în sine este mult prea ușor, atât de ușor încât aveam impresia că are bateria scoasă, lucru imposibil având în vedere că vorbim despre un design unibody. Știu că sună absurd că mă plâng de faptul că un telefon e prea ușor, dar nu e ușor ca iPhone 6, ci pur și simplu pare fragil și gol pe dinăuntru. Este o senzație greu de explicat în cuvinte, dar care poate fi înțeleasă la prima atingere. Desingul  este plictisitor și m-a deranjat camera ieșită în afară. Samsung și Apple au ascuns-o elegant, dar LG, pe Nexus 5x, a ales să o facă să pară ca o bășică umflată. E ciudat cum compania care a creat unele dintre cele mai frumoase smartphone-uri din ultimii câțiva ani (LG G2, LG G3, LG G4, LG G Flex 2) a reușit să facă un smartphone atât de urât.

Prețul este încă un aspect nefericit. Nu este mare în sine, este mare comparativ cu ce alte telefoane poți cumpăra cu 2.300 lei. De exemplu, LG G4, care aduce un display QHD, 3GB RAM, card microSD și același procesor costă 1.900 lei la reducere. Întrebarea este cât ai fi dispus să plătești pentru garanția actualizărilor și pentru experiența”vanilla” de Android.

LG Nexus 5x – Concluzie

Experiența mea cu LG Nexus 5x a fost una bună per total. Totuși, mă așteptam la mai mult. Mă așteptam la mai mult de la Google și de la LG, două companii care au reușit să strălucească în ultimii ani. Nexus 5x nu strălucește, doar există. Asta nu este neapărat un lucru rău, pentru că este, în sine, un dispozitiv de nișă, dar mi-aș fi dorit ca 2015 să fi fost anul în care nișa Nexus să devină un standard pe care să-l urmeze restul producătorilor de telefoane cu Android, atât din punct de vedere software, cât și hardware.

sursa:playtech.ro

Creează-ţi ornamentele de Crăciun

How to…

Ornamente de Crăciun

Deşi magazinele sunt pline de ornamente de Crăciun ne-am gândit să venim cu câteva propuneri simple pentru ca oricine să-şi poată crea câteva obiecte decorative cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Poate fi o activitate relaxantă iar invitaţii te vor întreba cu siguranţă de unde ai achiziţionat obiectele originale. Deci, înarmează-te cu răbdare şi pune-te pe treabă.

Con de brad aurit

how to...con de brad aurit Pentru efectuarea acestui ornament simplu aveţi nevoie de un spaţiu de lucru suficient de bine ventilat, întrucât va fi necesară folosirea unei vopsele aurii. Masa de lucru trebuie să fie acoperită cu o folie protectoare, pentru a evita petele de vopsea.

how to...con de brad aurit Ustensile
Şuruburi cu ochi
Vopsea aurie
Panglică

1 Se introduce câte un şurub la baza conului şi se fixează bine.

2 Legaţi o bucată de sfoară sau de sârmă de aprox. 10-15 cm de şurub, după care introduceţi conul de brad în recipientul cu vopsea. Repetaţi operaţia cu fiecare con în parte, asiguraţi-vă că vopseaua a prins pe toate laturile. Conurile se vor lăsa pe folia pusă pe masă (se poate folosi o folie alimentară, eventual puteţi pune dedesubt şi un suport din lemn, sau hârtie de copt, ca să fiţi siguri că nu va trece) la uscat, cel puţin o zi.

3 Când s-a uscat vopseaua legaţi panglicile de şuruburile care au fost introduse la baza conului. Puteţi adăuga şi verdeaţă, dar sugerăm să le păstraţi cât mai simple, pentru un efect maxim.

Christmas B[u]y Design – evenimentul pe care nu trebuie să îl ratezi

Christmas B[u]y Design -târg de cadouri designer made-

17-20 decembrie 2015 | Casa TiFF

Dunga şi Muza Events au ales cei mai interesanţi designeri locali care să iţi ofere cele mai originale cadourile pentru Crăciun. La Casa TiFF, între 17-20 decembrie, te aşteptăm la un targ cu produse semnate de peste 30 de designeri clujeni, unde în cele 4 zile veţi găsi cele mai cool haine, accesorii şi obiecte de home decor.

Designeri:

Hungry Hearts (by Alexandra Ivascu), F l o v v (by Florin Bratan), Bianca Negrea, Designed by Oana Lupas, Abraham Radu, PURE (by Carmina Cimpoeru), Constantine/Renakossy , LAURA FIREFLY, Szász Zsuzsa Bags, Adrian Balcău Studio, KOAH wood, Tradde, Anca Pora Illustration,URBAN WOODS, Watt, Inga Bragaru, Crina Bulprich, Iulia Sasu, Mestesukar Butiq, Flore Diana, Candy Heart, MOD Studio, MOW made of wood srl, Las Floristas, 7LAMPI, PIPA Leather, Prototip Studio, Double Bubble,Tudor Oltean, Imaginarum, Woven Atelier, Control 3D si Răzvan Mărcuş (Explore Green Energy)

Program:
Joi – 17.12.2015
Ora 18:00 – 21:00 | Deschiderea Târgului, Drinks & Music

Vineri – 18.12.2015
Ora 12:00 – 20:00 | Christmas B[u]Y design – Buy your designer gift
Ora 18:00 – 19:00 | Sing sing sing cu trio-ul 3 O’Clock – colinde de Crăciun

Sâmbătă- 20.12.2015
Ora 12:00 – 20:00 | Christmas B[u]Y design – Buy your designer gift
Ora 18:00 – 20:00 | Dj Set – Dr. Strangelove

Duminică – 20.12.2015
Ora 12:00 – 20:00 | Christmas B[u]Y design – Buy your designer gift
Ora 18:00 – 19:00 | Colinde, colinde, colinde – Corul de copii Voice(s)ing, Dirijor: Kovács Dalma

Organizatori: Dunga şi Muza Events
Parteneri: CASA TIFF, Strongbow, Casino Parcul Central, Primaria Cluj-Napoca, Cluj2015, Cluj Design Days, Asociatia Cealalta

Trailer oficial pentru „Star Trek: Beyond”

Cu toată nebunia creată în jurul lansării „Star Wars:The Force Awakens”, se pare că nici creatorii Star Trek nu se lasă mai prejos.

Paramount Pictures și Skydance Productions tocmai au lansat trailer-ul pentru Star Trek: Beyond, peliculă ce va ajunge pe marile ecrane din România în luna Iulie a anului viitor, mai exact pe date de 22. Îi vom revedea pe Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, John Cho, Anton Yelchin și Simon Pegg iar regia este semnată de Justin Lin.

HTC One A9: acesta nu e un iPhone 6 [REVIEW]

Probabil că atunci când au fost publicate primele poze cu HTC One A9, mulți s-au gândit că taiwanezii au o criză de identitate. Altfel, nu știm cum s-ar putea explica asemănarea atât de mare cu iPhone 6. 

După ce HTC One M9 s-a dovedit a fi un dispozitiv cu destul de multe probleme (una dintre ele fiind supraîncălzirea provocată de procesorul Snapdragon 810, iar alta ținând de mediocritatea fotografiilor realizate cu el), taiwanezii au tot încercat să o dreagă cu modele similare (M9+ sau M9e, de exemplu), însă nu prea le-a ieșit. Era clar nevoie de un flagship cu totul nou, iar acesta ar fi trebuit să se materializeze sub forma lui HTC One A9. Din păcate, încă de când au ”scăpat” pe Internet primele imagini cu acest telefon, lumea a țipat în cor că e o clonă de iPhone 6. Oarecum, plângerile au fost îndreptățite, dar nu în totalitate. HTC One A9 seamănă, într-adevăr, cu iPhone 6, dar mai mult în fotografii, decât ”în mână”.

Pe de altă parte, să ne amintim de HTC One M7, unul dintre cele mai bune telefoane ale anului 2013. Dacă facem o retrospectivă, am putea crede că, de fapt, Apple a fost cel care a preluat anumite linii de design de la flagshipul HTC al acelei perioade. Totuși, dacă așa stau lucrurile, Apple a făcut-o destul de subtil, căci în partea din față nu putem găsi asemănări semnificative. Putem privi partea bună a lucrurilor: HTC One A9 ar putea fi un iPhone cu Android, o fantezie împlinită a celor pasionați de designul Apple, dar care găsesc sistemul de operare Android mult mai prietenos decât iOS. Eu m-am înțeles excelent cu telefonul, și dacă prețul nu ar fi exagerat și neîndreptățit, cred că aș putea avea o relație fericită pe termen lung cu One A9.

Introducere – HTC One A9

Oricum ar sta lucrurile, e destul de greu să mai lansezi un smartphone revoluționar, cel puțin în ceea ce privește designul. Lui Samsung i-a ieșit schema prin dispozitivele Edge, iar LG a făcut-o prin LG G Flex și chiar și prin LG G4. HTC a reușit asta în trecut, dar s-a mai lenevit pe parcurs. Vânzările slabe ale HTC One M9 sunt o consecință a faptului că nu a venit cu aproape nimic nou în raport cu predecesorul M8, nici în privința performanței, nici a designului.

Chiar și așa, dezbaterea „cine a copiat pe cine” din situația lui One A9 e ușor infantilă. Nimeni nu contestă asemănarea cu iPhone 6, dar nu tot universul tehnologic gravitează în jurul produselor Apple.

Vorbim despre un smartphone cu un procesor Snapdragon 617, cu opt nuclee, 2GB sau 3GB memorie RAM. Spațiul de stocare, de asemenea, poate fi de 16GB sau 32GB. Cu toate că procesorul este unul nou și foarte performant pe hârtie, nu se compară cu Snapdragon 810 la viteză și nici cu Exynos-ul inclus de Samsung pe flagship-urile sale. În plus, memoria RAM nu impresionează, având în vedere că pe piață există numeroase smartphone-uri cu 4GB RAM. Suportă extinderea memorie interne cu un microSD de până la 2TB.Partea bună este că cei de la HTC au ales să readucă stabilizarea optică în discuție, asta după ce au folosit-o numai pe modelul HTC One M7. Astfel, HTC One A9 are o cameră principală de 13MP care știe să realizeze și clipuri de tip hyperlapse. Camera frontală are patru megapixeli este de tip Ultrapixel. La capitolul display, trebuie menționat că avem de a face cu un telefon de cinci inci, cu rezoluție full HD, iar calitatea ecranului e foarte bună. Pe partea de software, HTC a făcut un efort pentru a simplifica semnificativ interfața Sense și de a elimina o parte dintre aplicațiile proprietare pe care le servea în trecut.

Puncte pro – HTC One A9

Din punctul meu de vedere, camera e cea mai bună parte a noului membru din familia HTC. Să nu ne înțelegem greșit, nu e incredibilă, dar e foarte bună. În cazul lui One A9, a cărui cameră principală are 13 megapixeli mult mai eficienți, HTC pare să fi învățat din greșeli. Poate cea mai înțeleaptă decizie e faptul că au reintrodus stabilizarea optică.

În ceea ce privește camera din față, până acum eram fan iPhone, pentru că mi se pare că scoate poze apropiate de realitate, spre deosebire de alte telefoane. Ei bine, HTC One A9 face poze frumoase, luminoase, fără să îți distorsioneze fața într-o tentativă de a o retușa.

Designul mi se pare un alt atu incontestabil. E mai pătrățos decât iPhone 6 și se simte altfel în mână, dar are finisaje premium. Corpul este metalic și plat pe partea din spate, spre deosebire de HTC One M9. De asemenea, vine în patru culori: argintiu, gri închis, burgundy și auriu, dar la noi se pare că vor fi disponibile doar primele două. Încă o asemănare cu iPhone 6 ar fi butonul de home, care joacă și rol de senzor de amprentă.

Ecranul AMOLED la 1080p, de cinci inci e undeva între cel de 4,7 inci al lui iPhone 6și cel de 5,5 inci al lui iPhone 6 Plus, ceea ce îl face perfect. Marginile sunt, de asemenea, catifelate, dar nu atât de catifelate încât să ai senzația că îți va aluneca din mână în orice minut. Are o grosime de 7,3 milimetri, și, spre deosebire de un iPhone, poate primi un card de memorie microSD.

Puncte contra – HTC One A9

Călcâiul lui Ahile e bateria, care are doar 2.150 de mAh, ceea ce e destul de modest, în comparație cu rivalii. Nu pot spune că am avut probleme mari la acest capitol, nu e o baterie dezastruoasă, ci mediocră. Într-o zi obișnuită, în care nu avem nevoie de telefon non-stop, e suficientă. Dar dacă e una dintre acele zile în care ai nevoie de ecranul cu luminozitatea mărită sau de internet, ar fi bine să ai un încărcător după tine. Prețul e, indiscutabil, prea mare pentru cât poate telefonul. Există competitori cu funcționalități similare, care reprezintă o variantă mult mai convenabilă în ceea ce privește finanțele. Da, HTC One A9 e un telefon bun, dar nu atât de bun încât să merite o astfel de sumă. La eMAG îl găsești la reducere pentru suma de 2.799 de lei.

Concluzie – HTC One A9

Cum spuneam și în titlu, HTC One A9 nu este un iPhone 6, în ciuda asemănărilor. Deși ar mai avea câteva îmbunătățiri de făcut și ar putea găsi o ofertă mai rezonabilă, se simte că HTC a depus eforturi pentru a răspunde așteptărilor consumatorului, mai ales după ce a cam dat-o în bară cu HTC One M9.

sursa: playtech.ro

Cei mai doriți burlaci din lume

 

În urma unui amplu sondaj, Prințul Harry al Marii Britanii a fost desemnat cel mai dorit burlac din lume. Moștenitorul coroanei regale a fost astfel preferat în fața unor actori și cântăreți celebri, mulți considerați mult mai atrăgători. Alegerile au fost făcute în funcție de mai mulți factori: aspect fizic, charismă, situație financiară, bogăția și frumusețea podoabei capilare și, nu în ultimul rând, amabilitatea de care dau dovadă. Iată cine se află în clasament.

1. Prințul Harry

printul-harry

2. Zayn Malik

zayn-malik

3. Leonardo DiCaprio

leonardo-dicaprio-mediu-inconjurator2

4. Ed Sheeran

5. Jack Dorsey

jack-dorsey

6. Jake Gyllenhaal

jake-gyllenhaal5

7. Michael Fassbender

michael-fassbender

8. Henry Cavill

Henry-Cavill

9. Harry Styles

2015 Billboard Music Awards - Arrivals

10 James Franco

james-franco-2012

Sursa: Agentia de Presa Mondena.

preluare: Văduva Ștefania

Independence Day 2: lansarea celui mai spectaculos film din 2016

Unul dintre cele mai așteptate filme a anului 2016 este Independence Day: Resurgence, chiar dacă pelicula nu îl va avea în rolul principal pe Will Smith.

Jeff Goldblum rămâne în distribuție la fel Bill Pullman și Vivica A. Fox. În plus se va alătura echipei starul din „The Hunger Games”, Liam Hemsworth. Pe scurt, pelicula prezintă următorul capitol din lupta omenirii împortiva extratereștrilor. Armata a studiat technologia invadatorilor și au reușit să dezvolte pe baza ei metode de securitate. Se pare însă că acestea nu vor fi de ajuns în fața unei noi invazii care amenință cu exterminarea. Premiera peliculei va avea loc pe 24 Iunie 2016.

Puteți urmări trailer-ul mai jos:

Premieră la cinema: Steve Jobs (2015)

Pelicula este plasată în culisele producției și lansărilor pentru trei produse Apple, culminând cu lansarea istorică a computerului iMac, din perspectiva personală a celui care s-a aflat în epicentrul acestei adevărate revoluții digitale. Drama spectaculoasă este regizată de Danny Boyle și îi are în rolurile principale pe Michael Fassbender (Steve Jobs), Kate Winsle (Joanna Hoffman) în rolul fostului director Macintosh, Seth Rogen (Steve Wozniak) în rolul cofondatorului Apple și Jeff Daniels (John Sculley) în rolul fostului  CEO Apple. Premiera peliculei va avea loc pe marile ecrane din România în 11 Decembrie.

Kings on Ice – doar o săptămână până la cel mai așteptat eveniment de la Sala Polivalenta

Doar o săptămână ne mai desparte de cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume. 

Cel mai așteptat eveniment din luna Decembrie, grandiosul spectacol pe gheață, Kings on Ice, vine în sfârșit la Cluj. Vom avea ocazia să îl urmărim în premieră în orașul transilvan pe celebrul Evgeni Plushenko,dar și să ascultăm acordurile celebrei viori Stradivarius.

Am așteptat cu nerăbdare acest eveniment și iată că mai avem o săptămână până vom avea extraordinara ocazie să îl vedem live pe cel mai cunoscut patinator, Evgeni Plushenko. 

Cu o carieră absolut spectaculoasă, Evgeni Plushenko, medialiat de două ori cu aur la și de două ori cu argint la Olimpiadă, de trei ori campion mondial, de șapte ori campion european și de patru ori campion Grand Prix Final, ca să nu mai luăm în calcul și cele 13 premii obținute în calitate de campion național, este fără doar și poate modelul multor sportivi din ziua de azi.

Brian Joubert, unul dintre invitații serii, de asemenea un patinator extraordinar va întregi spectacolul de vineri. În palmaresul său se numără o medalie de aur, trei de argint și două de bronz la campionatele mondiale, trei medalii de aur, trei de argint și patru de bronz la europene și o medalie de aur și una de bronz la Grand Prix Final.

Al treilea patinator pe care vom avea ocazia să îl vedem este Tomas Verner, medaliat cu aur la Zagreb în 2008, având la activ încă două medalii, una de argint și una de bronz.

Al patrulea patinator al serii este Johnny Weir (bronz la Campionatul Mondial din 2007 și multiplu campion american).

În deschiderea programului îi vom asculta pe Marcel Pavel și Paula Seling care vor susține un minunat concert de colinde.

Show-ul de clasă mondială este o combinație unică de divertisment și sport, în care acrobațiile spectaculoase și demonstrațiile impecabile de talent și tehnică ale unor celebri patinatori sunt acompaniate de sunetele celebrei viori Stradivarius însoțită de laureatul premiului ‘Emmy’, Edvin Marton. Sub corzile celebrului său Stradivarius, “prințul viorii” va oferi publicului prezent în Sala Polivalentă din Cluj un show de neuitat.

Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

Biletele pot fi procurate accesând link-ul de mai jos:

http://www.eventim.ro/ro/bilete/kings-on-ice-cluj-napoca-sala-polivalenta-805064/performance.html

Drink After Work va avea loc pe 17 Decembrie

Ultima întâlnire Drink After Work din acest an va avea loc pe 17 Decembrie 

Un nou eveniment Drink After Work ne așteaptă pe 17 Decembrie în Cluj-Napoca, eveniment găzduit de această dată de Opera Plaza și se anunță ca de fiecare dată a fi un eveniment extraordinar. Ne-am obișnuit deja cu seria acestor întâlniri lunare și am avut parte de fiecare dată de momente deosebite într-un cadru care îmbină un mediu after office cu muzică și vinuri rafinate.

Drink After Work a devenit un eveniment de referință în Cluj-Napoca un cadru în care au oportunitatea sa socializeze persoane din diferite medii de business.  Am întâlnit aici de fiecare dată oameni extraordinari și am avut oportunitatea să dezbatem diverse teme de interes. Mai mult acest eveniment reprezintă și o ocazie să aflăm ce vinuri sau ce noutăți lansează pe piață cramele din România și să ne inițiem în arta degustării, să aflăm detalii despre vinurile din pahare oferite de experți în domeniu.

***

Drink After Work un spațiu de întâlnire de business: al tinerilor întreprinzători, directori, liderilor de opinie și/sau oamenilor de afaceri din Cluj. Se desfășoară odată pe lună, de obicei joi, începând cu ora 7pm. Conceptul Drink After Work face posibilă interacțiunea nonformală a invitaților, dintr-o bază de date de peste 1 300 de firme active din județul Cluj și din afară.

Background-ul în turism și în HORECA încă din 1998, al organizatorului respectă poate cel mai valoros bun al celor care participă la aceste întâlniri: timpul. Accentul pe latura profesională a oricărui business este prioritar; locația (restaurant, bar sau hotel), muzica jazz și vinul se prezintă întotdeauna la valoarea reală:
locația aleasă respectă calitatea enunțată și serviciile aferente, prezentând ce este nou sau schimbat cramele de marcă din România prezintă două/trei etichete, noutăți din gama lor, astfel introducerea în lumea vinurilor și în cultura degustării se asigură prin prezența obligatorie a unui somelier promovăm tineri artiști și muzicieni din lumea Jazz-ului, asigurând o atmosferă de „business after work” este important să avem un follow-up al evenimentului, astfel fotografiile prezentate a doua zi pe pagina de Facebook/DrinkAfterWork, permite celor din baza de date să savureze în continuare din atmosfera acestei seri și să vadă invitații care au fost la eveniment; peste 20 000 de click-uri și vizualizări sunt pe album în fiecare lună

După 6 ani, Drink After Work rămâne un poll de referință al culturii de business creativ si tânăr al Clujului, pentru că permite conectarea oamenilor de decizie, antreprenorilor și dezvoltatorilor, oferind un spațiu de socializare pentru cei care doresc dezvoltare in afaceri in Cluj, lăsând în același timp o amprentă ușoară de patriotism local, asumată de organizator.