Monthly Archives: May 2015

Apogen pentru adulți – Remediul ideal împotriva gripei

Apogen este un supliment nutritiv patentat concentrat și purificat din tulpina microalgei FEM-101,o algă albatră-verzuie benefică pentru sănătate, atât de bogată în nutrienți încât se numește de obicei, și superaliment. Apogen are capacitatea de a proteja organismul de diferiți viruși, precum cei gripali (de tip A, B și H1N1), intestinali, herpetici, virusul dengue, virusul sincitial respirator (RSV sau VSR) și rotavirus.

Microalgele sunt la originea lanțului alimentar, prezența lor pe pământ exista la etapele foarte timpurii ale pământului. După miliarde de ani de schimbări de mediu, nu au dispărut și sunt încă vizibile în jurul nostru. Chiar dacă microalge sunt mici, ele sunt încă sursa de hrană cea mai hrănitoare. Acestea conțin aminoacizi, vitamine și minerale. Nu numai că microalgele pot să ne ofere sprijin nutrițional, dar pot ajuta, de asemenea, în a ne menține sănătatea corpului.

Microalgele conțin calciu, fosfor, fier și multe alte elemente minerale, dar sunt, de asemenea, bogate în β-caroten, acid pantotenic, acid folic, biotină, complexele de vitamine A, B, C și E. Valorile de calciu din microalge sunt mai mari decât cele ale laptelui. Datorită valorilor nutritive complexe pe  care le au microalgele, multe țări au  etichetat microalgele ca un produs alimentar sănătos, ca aliment funcțional sau supliment alimentar.

Este nevoie de echivalentul a 450 de tablete de Spirulina pentru a face o porție de Apogen, sau mai mult de 13.000 de tablete pentru a face o singură cutie. Apogen protejează celulele prin crearea unei bariere de care mulți viruși nu pot trece, creând o barieră virală în jurul celulelor. Apogen, la fel ca alte vitamine, minerale si alte suplimente nutritive, demonstrează științific prin acțiunea lor că ajută în  susținerea apărării naturale a organismului.  Capsulele de Apogen conţin spirulină, extract de usturoi şi propolis, acestea  contribuind eficient la întărirea sistemului imunitar. Bine de menționat este faptul că procedeul de extragere utilizat, păstrează toate ingredientele active.

Apogen este natural şi poate să fie administrat zilnic fără a provoca efecte secundare. Acest supliment este ideal atunci când suntem răciți, când sunt viroze sau gripe, îndeosebi în perioada de primăvară și toamnă, când acestea sunt mai frecvent întâlnite. Apogen este un supliment care vă va face să simțiți diferența încă de la primele administrări. Apogen este unul din suplimentele care ne poate ajuta să scăpăm de răceală, întrucât combate infecțiile respiratorii, reduce atacurile virale și grăbește vindecarea.

Apogen este recomandat în special persoanelor cu un program intens de muncă, persoanelor care au tensiune ridicată şi care manifestă multe stări de oboseală. Pe lângă Apogen pentru adulți, există și varianta pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani, sub formă de granule și pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani, sub formă de tablete masticabile.

În ceea ce privește diferite tipuri de viruși gripali, Apogen a arătat, de asemenea, că inhibă o serie de alți patogeni care include mai mulți viruși intestinali (Enterovirus 71 și virusul Coxsackie A162) care pot provoca boli, paralizie și chiar moartea, în special la copii. Cercetările adiționale sunt  în prezent în curs de desfășurare pentru a explora gama și mecanismele de acțiune a Apogenului.

            Dacă doriți mai multe informații sau doriți să achiziționați Apogen, acum o puteți face de la colaboratorii Doctor Bio, în România.

Uritract Fast – Suplimentul care ține departe infecțiile urinare

Uritract Fast este un produs natural, cu ingrediente active precum: extractul din rădăcină de Sparanghel, frunze de Strugurii Ursului și Picolinatul de Crom. Uritract Fast este un remediu eficient în tratamentul infecțiilor urinare și în tractului urinar. Uritract Fast protejează organismul de infecții precum: E-coli, streptococi, stafilococi sau pietre la rinichi.

Sparanghel
                           Sparanghel

Sparanghelul este o legumă minune, considerată și hrana regilor, delicatesă a bucătăriilor rafinate și sursă excelentă de acid folic. Cunoscut în lumea botaniștilor ca: Asparagus Officinalis, sparanghelul a intrat în istorie când regele Ludovic al XVI-lea al Franței a dispus construirea de solarii speciale pentru a se bucura de acest aliment în tot timpul anului, și de aceea mai este denumit și „Hrana regilor”. Sparanghelul este o plantă deosebit de importantă pentru creșterea ratei activității celulare și producției de urină. Sparanghelul conține o mulțime de vitamine și minerale precum vitamina K, acid folic, vitamina C, vitamina A și vitamina B (B1, B2, B3 și B6), fibre, mangan, cupru, fosfor, sulf, potasiu și proteine. Conține și saponini, niște compuși datorită cărora sparanghelul acționează ca antiinflamator și anticancerigen. Uritract Fast s-a dovedit a fi un remediu excepțional datorită proprietăților sale diuretice și protectoare împotriva bolilor cardiovasculare. Sparanghelul este foarte bogat în antioxidanți, așadar,  ajută la detoxifierea organismului și îmbunătățirea  sistemului imunitar.  150 grame  de sparanghel pe zi  asigură 70% din necesarul organismului de acid folic.

Strugurii ursului
                       Strugurii ursului

Extractul de strugurii ursului este un excelent antiseptic urinar, iar arbustul de strugurii ursului este declarat ca fiind monument al naturii, prin urmare, este interzisă distrugerea sa. Acesta are in componența sa: arbutina, flavone, taninuri, acizi și vitamine. Arbutina odată ajunsă în organism, se transformă în substanțe cu efect antiseptic și antibiotic foarte puternic, fiind un remediu eficient împotriva cistitelor, nefritelor, acumulărilor de acid  uric și durerilor datorate calculilor biliari. Uritract fFst mai tratează și creșterea în volum a prostatei, incontinența urinară, diaree, litiaza urinară, dizenteria, enterocolita, hematuria, leucoreea, ulceratiile vaginale, metrorargia, hemoragiile uterine și inflamațiile zonei rectale. Această plantă mai este cunoscută și ca fiind un bun tonic,  emolient, dezinfectant și adjuvant în cancer.

img1-uritractCromul este un mineral foarte necesar organismului deoarece reglează procesele metabolice ale organismului și ajută în funcționarea normală a sistemelor corpului uman. Acest mineral este benefic și pentru persoanele care își doresc să slăbească, deoarece  reduce  pofta  de  mâncare  și  de  dulciuri.  Cercetările au ajuns la conlcuzia că  Picolinatul de Crom este mai eficient decât alte forme de crom în privința absorbției lui în sânge, a acțiunii de reglare a nivelului de zahăr și răspunsului la insulină în cazul diabetului de Tip 2.  Printre numeroasele sale proprietăți se regăsește și combaterea pierderilor de calciu,  pierderii masei osoase la femeile care sunt  la menopauză. Picolinatul de Crom mai poate și benefic și pentru fluidifcarea secrețiilor bronsice, ușurarea tranzitului intestinal și creșterea fertilității.

Uritract Fast ajută funcția renală  prin combaterea stresului constant care se exercită asupra rinichilor, fiind un remediu ideal pentru persoanele cu infecții urinare și care își doresc un sistem imunitar întărit.

Dacă doriți achiziționarea produsului Uritract Fast, acum o puteți face de la colaboratorii Doctor Bio, în România.

Ce sunt capsulele DR caps și V caps

Capsulele V caps și DR caps sunt două dintre cele mai bune capsule pe care le puteți avea într-un produs. Odată cu creșterea cererii pentru alimente obținute în mod natural si organic, s-a mărit și cererea de vitamine și medicamente încapsulate în capsule vegane și vegetariene. Acest lucru indică faptul că suntem tot mai constienți despre importanța propriei noastre  sănătăți.

Capsulele V caps, marca Capsugel, sunt alcătuite din două piese, din HPMC (hidroxipropilmetilceluloză), o materie primă pe bază de celuloză, concepute pentru nevoile dietetice restrictive. Aceste capsule sunt de origine vegetală. Acestea nu conțin gluten și sunt vegane. Acest tip de capsule sunt, de asemenea, concepute pentru a fi o alternativă inovatoare pentru capsulele gelatinoase.

DR capsCapsulele DR caps s-au dovedit a fi protectoare în ceea ce privește ingredientele nutriționale din suplimente. Aceste capsule vizează eliberarea pe o perioadă de timp îndelungată, fiind concepute pentru a proteja ingredientele de degradarea lor în stomac. Rezistența capsulelor la acidul din stomac protejează eficient substanțele nutritive. Un alt avantaj al capsulelor DR caps este capacitatea lor de a optimiza procesele de fabricație cu flexibilitate la mărimea lotului, reducerea cerințelor de deșeuri și de depozitare.

Există teste care demonstrează că DR caps eliberează bacteriile benefice organismului, respectiv, probioticele, între 75 și 100 de minute după ce au fost ingerate, comparativ cu capsulele standard care le eliberează în 10 până la 30 minute. Acest lucru înseamnă că DR caps poate elibera direct bacteriile benefice organismului în intestin, după ce au fost  protejate pe parcursul întregii perioade de tranzit stomacal. Rezultatele testelor au confirmat faptul că DR caps oferă o activitate probiotică mai ridicată în stomac, comparativ cu capsulele standard. DR caps sunt inodore, fără gust, certificate ca fiind vegane, vegetariene, non-GMO, Hala și Kosher. Capsulele V caps nu interferează cu digestia și absorbția ingredientelor active conținute.

Acest tip de capsule sunt fără gluten și fără conservanți. Capsulele vegetariene sunt un produs inovator și natural, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate impuse de industria farmaceutică. În procesele de fabricație, sunt utilizate procedeele tradiționale Capsugel, precum și tehnicile sale de uscare.

V CapsDin moment ce acestea sunt realizate pe bază de plante, capsule vegetariene au numeroase beneficii și avantaje.  Spre deosebire de capsulele gelatinoase, capsulele vegetariene nu provoacă alergii persoanelor care au pielea sensibilă. Acestea oferă, de asemenea, o performanță stabilă pentru o gamă largă de suplimente alimentare. Capsulele sunt ideale pentru plante, produse vegetale, minerale și ingrediente combinate, cum ar fi ingredientele higroscopice: pulberi de ciuperci, enzime și probiotice sensibile la umiditate.

Capsulele DR caps și V caps au fost concepute pentru a satisface nevoile unei varietăți largi de consumatori care își doresc produse naturale și sănătoase. Capsulele V caps și DR caps sunt printre cele mai bune capsule vegetariene din lume.  Aceste capsule sunt certificate de  către Asociația Acțiunii Vegetariene și Vegane. Aceste tipuri de capsule sunt o alegere perfectă care îndeplinește preferințele unui grup important de consumatori de suplimente, și a cărui număr se află în continuă creștere, consumatori care cred că sursele vegetariene sunt esențiale în luarea deciziilor și în stilul lor de viață.

Aceste capsule se regăsesc și în suplimentele alimentare, precum marca DR. BIO, suplimente care pot fi achiziționate de la  colaboratorii Doctor Bio în România.

 

De ce este bine să consumăm suplimente sub formă de pulbere

Suplimentele sub formă de pulbere sunt mult mai avantajoase și mai recomandate decât cele sub formă de tablete. Principalele motive pentru care se recomandă varianta pulbere a suplimentelor, mai degrabă decât în varianta tablete, sunt faptul că oferă o absorbție mai rapidă a ingredientelor active, stimulează metabolismul și nu dăunează stomacului, ci dimpotrivă, îl protejează. De asemenea, suplimentele sub formă de pulbere sunt mult mai ușor de administrat. Acestea pot fi combinate cu apă, sucuri de fructe sau legume.

 Un copil va fi mai ușor de convins să bea suplimente pulbere, decât să administreze tablete care pot avea gust rău și neplăcut. Pulberile de cele mai multe ori, este indicat să fie administrate pe stomacul gol, în timp ce tabletele luate pe stomacul gol, pot provoca diferite afecțiuni gastrointestinale.

Un alt avantaj al pudrei este că are un preț mai scăzut față de suplimentele sub formă de capsule sau tablete. Acestea sunt supuse la mai puține procese de obținere și producție, sunt mai pure și ideale de administrat acasă.  De asemenea, oferă o mare flexibilitate în ceea ce privește dozajul.

Este esențial pentru organism ca suplimentele nutritive să aibă un aport de substanță activă cât mai mare. Diferența între un produs pe bază de extract și unul pe bază de pulbere este radicală, începând de la procesul de producție, extractul rezultând în urma unui întreg proces tehnologic – recoltarea materiei prime, depozitare, selectarea acelei părți a plantei care conferă cele mai bune proprietăți, macerarea acesteia, extracție, distilare, concetrare etc.

Foarte mulți producători macină planta și o pun în capsule, uitând un lucru foarte important: cu cât suprafața de contact este mai mare, cu atât va fi mai puțin eficient suplimentul respectiv.

Este foarte necesar să apelăm la suplimentele pe bază de pulbere dacă ținem la sănătatea noastră. Un regim alimentar bogat nu este suficient pentru a obține toate vitaminele, mineralele și nutrienții de care are nevoie organismul nostru.

Pudra de orz verde, de exemplu, este potrivită pentru completarea necesarului zilnic de vitamine și minerale. Este un supliment nutritiv potrivit pentru cei care mănâncă neregulat, consumă puține legume și fructe și care sunt supuși unor eforturi fizice și psihice intense. Consumul de orz verde pulbere nu are limite în timp și nu are contraindicații.

greenbarley01Orzul verde conţine în concentraţie mare şi în proporții necesare pentru organismul uman proteine, minerale, vitamine și enzime și se absoarbe ușor în organism, aprovizionând astfel organismul cu substanțele nutritive necesare în câteva minute. Se regăsesc în orzul verde 18 aminoacizi (mai multe ca în iarba de grâu) și conține toți aminoacizii esențiali, care nu pot fi produse de organismul uman. Există studii care au pus în evidență un conținut net superior de nutrienți în pulberea de orz verde, față de alte surse vegetale recunoscute pentru efectele lor benefice asupra sănătății.

Prin urmare, vă recomandăm să apelați cu încredere la suplimentele sub formă de pulbere, care vă vor proteja organismul și vă vor feri de boli. Suplimente sub formă de pulbere, precum orz verde sau sâmburi de caise puteți achiziționa de la colaboratorii Doctor Bio în România.

Serapeptaza – o enzima benefica organismului

Serapeptaza este o enzimă proteolitică, cunoscută și sub denumirea de serratiapeptase, serratia peptidase, serratio peptidase sau serrapeptidase, având puternice proprietăți antiinflamatoare. Această enzimă a fost descoperită în 1970 și a fost folosită cu succes, timp de mai bine de 30 de ani în Europa și Asia pentru a elimina infecțiile sinusurilor, precum și inflamațiile care cauzează dureri de spate dureri artritice.

Serapeptaza este o enzimă izolată dintr-o specie de bacterii neapatogene numite Serratia. Aceasta are  abilitatea de a subția lichidul care se adună în zonele de inflamație, blocând eliberarea de compuși dureroși și dizolvând fibrina care conduce la procesele inflamatorii. Probabil cel mai important aspect al serapeptazei este activitatea sa fibrinolitică, fiind de un mare interes pentru nutriționiști și medici.

Ateroscleroza este o afecțiune frecvent întâlnită care poate fi vindecată dacă administrați un supliment alimentar care să conțină această enzimă.  Serapeptaza are capacitatea de a dizolva placa acumulată pe artere și cheagurile de sânge, având efecte evidente și asupra varicelor. Dacă suferiți de inflamații cronice sau infecții precum laringita, otita, congestia pulmonară, serapeptaza vă poate fi de un real folos. Această enzimă poate preveni, diminua și chiar trata durerile de sâni, chisturile și fibromul uterin. De asemenea, studiile au arătat că serapeptaza este un supliment ideal în tratamentul luxațiilor, entorselor și problemelor articulare.

Cercetătorii din India au realizat un studiu pentru a verifica cum răspunde serapeptaza la pacienții care suferă de sindromul de tunel carpian, încercând să determine dacă o metodă non-chirurgicală ar fi benefică. Douăzeci de pacienți au fost supuși acestui test, pe o perioadă de șase săptămâni. În procent de 65% dintre aceștia au arătat o îmbunătățire majoră fără a se observa vreun efect advers. Concluzia cercetărilor a fost că serapeptaza este un tratament naturist eficient și o alternativă ideală la procedurile chirurgicale, care pot fi evitate.

Serapeptaza este recomandată în general în aproape orice afecțiune care presupune durere și inflamare. În Germania și SUA, această enzimă este recomandată de doctori pentru tratarea sinuzitei cronice și pentru curățarea arterelor. Păstrarea optimă a circulației sangvine este foarte importantă pentru organism. Dacă circulația sangvină este blocată de cheaguri de sânge, oxigenul nu mai poate fi transportat, și prin urmare, țesuturile nu mai pot fi oxigenate. La nivel cardiovascular, acest fapt poate cauza infarct miocardic, iar la niveul creierului, poate provoca atacuri cerebrale. Serapeptaza este foarte utilizată și în clinicile din Japonia, datorită efectelor sale eficiente asupra a numeroase tipuri de afecțiuni.

Dacă sunteți în căutarea unui supliment alimentar pe bază de serapeptază, Serra Max sau Natto Serra Max, marca DR. BIO, este ideală pentru a îndeplini cerințele consumatorilor. Aceste suplimente sprijină sistemul imunitar, condiționat sub formă de capsule gastrorezistente.

Bine de menționat este faptul că având în vedere că serapeptaza diminuează viteza de coagulare a sângelui, trebuie evitată administrarea acestei enzime în combinație cu alte substanțe precum aspirina, ibuprofenul, heparina sau diclofenacul.

În mod evident, aplicabilitățile potențiale ale serapeptazei sunt variate și numeroase. Indiferent că este utilizat ca antiinflamator, fibrinolitic, analgezic sau antibacterian, serapeptaza este o enzimă indispensabilă organismului și foarte utilizată în terapii. Acum puteți  achiziţiona Serra Max sau Natto Serra Max, de la colaboratorii Doctor Bio în România.

Ce înseamnă să te îmbraci precum Kim Kardashian

Un experiment cel puţin interesant efectuat de Sally Holmes, senior editor la Elle.

Viaţa lui Kim Kardashian nu înseamnă doar paparazzi sau haine de lux. În regulă, poate că e aşa, dar viaţa ei constă în mare parte în purtarea diferitor articole vestimentare de dragul modei, articole deseori mult prea strâmte sau incomode doar pentru a promova un anumit brand (a se înţelege articole la care ne uităm cu drag dar pe care nu oricine, adică majoritatea, nu şi le poate permite).

Sally Holmes, senior editor la Elle a vrut să vadă ce înseamnă să fii Kim K. pentru o săptămână aşa că s-a sacrificat şi se pare a învăţat o lecţie importantă: “Trebuie să ai curaj…mult”, a postat aceasta pe Twitter. Pentru ca acest experiment să fie autentic, Sally a trebuit să poarte exact ce poartă şi Kim, asta incluzând şi lenjeria menită să te subţieze, care se ia în mod evident sub orice articol pe care îl porţi…oricât de strâmt ar fi acesta. “Am folosit până şi pantaloni speciali care îţi strâng pielea (mi-a luat cam 10 minute să-i aranjez cum trebuie) dar fără ei este imposibil să porţi anumite articole. Multe dintre ele erau oricum sample-uri deci cu o mărime sau două mai mici. În afară de asta, hainele sunt foarte scumpe. Am făcut un calcul aproximativ la ce am purtat în fiecare zi şi am depăşit lejer suma de 3500 de dolari în condițiile în care am fi achiziționat acele piese în acel moment”, a declarat aceasta.

Concluzia? Experimentul a fost reuşit, după cum a declarat şi Salla, deşi multe dintre articole s-au dovedit a fi, pe lângă scumpe, extrem de incomode.

 

Efectele produsului Natto Serra Max

Natto Serra Max este un supliment alimentar ce îmbină două enzime vitale pentru sănătatea organismului, respectiv, natokinaza și serapeptaza. Natto Serra Max marca DR. BIO, este un supliment alimentar nou apărut pe piața din România.

Natokinaza este una din ingredientele active ale acestui produs. Aceasta este cunoscută ca fiind o enzimă fibrinolitică obținută natural, prin procesul de fermentare, din hrana tradițională japoneză, din boabe de soia fermentate cu Bacillus subtilis natto. Natokinaza poate fi soluția pe care o căutați dacă suferiți de probleme cardiovasculare. În acest sens, natokinaza dizolvă fibrina, răspunzătoare pentru formarea cheagurilor. Studiile stau drept mărturie că natokinaza ne scapă de cheagurile de sânge, diminuează agregarea celulelor roșii și vâscozitatea sângelui.  

Serapeptaza, enzimă proteolitică, atacă materia moartă din organism, respectiv, celulele moarte, și le dizolvă. Aceasta se ocupă cu curățarea eficientă a sistemului circulator și dizolvarea țesuturilor moarte, protejându-le în același timp, pe cele vii. Efectele miraculoase ale serapapetazei nu trebuie subestimate. Această enzimă ajută la păstrarea unor artere curate și circulație sanguină bună. Serapeptaza a fost, de asemenea, utilizată în tratarea cu succes a bolilor de sân. În urma unui studiu dublu orb, cercetătorii au concluzionat că “Serapeptaza este o metodă sigură și eficientă pentru tratamentul afecțiunilor de sân.

În Germania și în alte țări europene, Serapeptaza este un tratament comun pentru afecțiuni inflamatorii și traumatice. De asemenea, o mare parte din cercetările care există în ceea ce privește această substanță este de origine europeană.

Natokinaza, în asociere cu enzima denumită serapeptază este un tratament natural care s-a dovedit benefic asupra organismului, scăpându-vă de unele dintre cele mai urâte boli, fibromialgia, tromboza și osteoporoza. Prin urmare, Natto Serra Max poate deveni aliatul numărul 1 în prevenția accidentelor cardiovasculare.

Natto Serra Max facilitează normalizarea tensiunii arteriale și scăderea proceselor inflamatorii. Natto Serra Max, datorită natokinazei și serapeptazei, reface ţesuturile după intervenţiile chirurgicale.

Acest supliment alimentar nou apărut are atât proprietăți antiinflamatoare, cât și anticistice și anti-traumatice. Este util pentru inflamații, varice, dureri, astm, bronșită, circulația sangvină, migrene, infecții respiratorii, infecții urinare, probleme digestive și leziuni traumatice..

Natto Serra Max este fi un remediu naturist de excepție, ce trebuie încercat. Aceste două enzime din compoziția sa acționează și asupra chisturilor ovariene și fibroamelor mamare și uterine. Poate fi în egală măsură folosit și de bărbați, căci acest produs, luat pe o perioadă mai îndelungată de timp, tratează boala Peyronie, care este dureroasă și neplăcută. Natto Serra Max poate vindeca și infecțiile tractului urinar, infecții foarte inconfortabile și care netratate pot degenera.

Natto Serra Max, marca DR. BIO, este sub formă de capsule DR caps, capsule care nu miros sau gust și care sunt foarte ușor de administrat. Acestea au certificare ca fiind vegane și vegetariene, perfecte pentru consumatorii care au un stil de viață sănătos. DR caps sunt capsule care vor face diferența, căci nu provoacă alergii, promovând în primul rând calitate și un organism sănătos. DR caps sunt capsule ce oferă multe avantaje, prin urmare, protejează stomacul și facilitează absorbția rapidă a ingredientelor active.

Doza  zilnică recomandată este de 2 capsule administrate între mese. Natto Serra Max promovează starea de bine a organismului tău. Acesta vă va oferi satisfacție, sănătate și calitate. Acest supliment poate fi achiziţionat de la colaboratorii Doctor Bio în România.

 

Uleiul din nuca de cocos – un miracol al naturii

Uleiul de cocos  este un produs, marca DR. BIO, cu proprietăți remarcabile și un miros plăcut. Acest produs vă va oferi o hidratare intensă, având asupra organismului efect antimicrobian, antioxidant, energizant, antiviral și antifungic.   Întrebuințările uleiului din nucă de cocos sunt foarte variate, astfel că acest ulei poate fi utilizat în domeniul cosmetic, dermatologic, pentru tratarea diverselor afecțiuni interne sau externe și la gătit.

Uleiul din nucă de cocos este o sursă excelentă de grăsimi saturate, mononesaturate, polinesaturate, carbohidrați, fibre și proteine. Acest ulei se mai remarcă și prin conținutul său bogat de vitamina C, niacină, acid folic, vitamina B, și minerale precum magneziu, fier, fosfor, zinc, calciu, potasiu. Cu toate că uleiul din nucă de cocos conține peste 90% grăsimi saturate, acesta este singurul ulei din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Acest ulei s-a dovedit a fi o sursă remarcabilă de trigliceride cu lanțuri medii, precum acidul lauric, capric și caprilic.

Uleiul de cocos se asmilează ușor de către organism. Acesta oferă corpului o stare de energie și vitalitate. Poate fi consumat fără griji, căci nu determină creșterea în greutate, ci chiar ajută la diminuarea poftei de mâncare. De menționat este și capacitatea sa de a combate eficient infecțiile și bacteriile, respectiv SIDA, Helicobacter Pylori, Candida Albicans, bolile Alzheimer și Crohn.

Alte efecte ale acestui ulei sunt: îngrijirea părului și a pielii, menținerea nivelului optim de colesterol, diminuarea stresului, îmbunătățirea sistemului imunitar, gastro-intestinal, renal, cardiovascular și osos. De asemenea, normalizează tensiunea arterială, îmbogățește nutritiv nivelul hormonal, ajută organismul să lupte împotriva cancerului și diabetului zaharat. Uleiul de nucă de cocos este deosebit de eficient și pentru tratarea vânătăilor, deoarece grăbește procesul de vindecare prin repararea țesuturilor afectate.

În perioadele în care se instalează senzația de stres, uleiul de cocos poate fi un  prieten de nădejde, dacă îl utilizați corect. Astfel, sunt recomandate mișcările circulare atunci când vă masați zona capului. Chiar și atunci când suferiți de indigestie, ulcer, crampe sau alte probleme gastrointestinale, uleiul din nucp de cocos se poate dovedi benefic. Efectele sale nu sutn numai acestea. Uleiul din nucă de cocos este un remediu natural și în cazul scăderii în greutate, metabolismului, bufeurilor, sângerărilor nazale, menținerea glicemiei, tratarea hemoroizilor și paraziților intestinali.

Uleiul de cocos se poate utiliza și în igiena personală, fiind extrem de util pentru hidratarea pielii, zonelor de sub ochi, diminuarea edemelor și ridurilor. Dacă doriți un deodorant natural, acest ulei poate înlocui cel mai bine deodorantele uzuale. De asemenea, poate vindeca probleme ale pielii, respectiv psoriazis, dermatite, acnee, herpes, eczeme și alte infecții, poate îmbunătăți procesul de absorbție a substanțelor nutritive. Oferă hidratare și elasticitate pielii și diminuează riscul afecțiunilor asociate cu îmbătrânirea. Printre beneficiile sale atât de numeroase, uleiul din nucă de cocos are abilitatea de a trata infecțiile și durerile de urechi, de a vindeca arsurile și negii. Tot la nivel extern, s-a dovedit că îmbunătățește structura firului de păr, reduce excesul de sebum, omoară păduchii, conferind părului elasticitate, netezime și strălucire. Acest produs se poate folosi ușor și pentru menținerea sănătății unghiilor și cuticulelor.

Are efect hidratant și emolient pentru buze. Poate înlocui eficient orice demachiant, cremă pentru protecție solară, ulei de masaj, lubrifiant sau exfoliant pentru corp. Uleiul de cocos are vaste întrebuințări, de la remediu naturist până la gătit, fiind capabil să înlocuiască untul, margarina sau alte tipuri de uleiuri.

Cu siguranță nu știați că uleiul din nucă de cocos poate fi utilizat și ca insectifug sau pentru îndepărtarea etichetelor adezive și gumei din păr, cât și pentru lustruirea mobilei și obiectelor din bronz, întreținerea ustensilelor de gătit sau curățarea produselor din piele.

Uleiul din nucă de cocos, marca DR. BIO, vă va oferi satisfacție, sănătate și calitate. Îl puteți  achiziţiona de la colaboratorii Doctor Bio în România.

Beneficiile enzimei nattokinase

Natokinaza sau nattokinase, este o enzimă fibrinolitică ce se obține în mod natural din hrana tradițională japoneză, din boabe de soia fermentate cu Bacillus subtilis natto.  Nattokinase a fost utilizat în Japonia timp de mulți ani ca un remediu de tip popular, cu rezultate uimitoare. Această enzimă are un efect antiinflamator, fiind folosită cu succes şi în tratamentele post-operatorii. În Japonia produse de acest tip, sub diferite forme și combinaţii se vând cu succes de peste 40 de ani.

Natokinaza este deosebit de recomandată persoanelor care se confruntă cu probleme cardiovasculare. Astfel, natokinaza dizolvă fibrina, care facilitează formarea cheagurilor. Cercetările științifice indică faptul că natokinaza are abilitatea de a dizolva în mod eficient, cheagurile de sânge, de a asigura o circulație sanguină sănătoasă și de a diminua semnificativ agregarea celulelor roșii și vâscozitatea sângelui.

Natokinaza este o enzimă care ajută organismul foarte mult. În acest sens, natokinaza reglează tensiunea arterială, reduce coagularea sanguină și formarea trombilor și diminuează apariția afecțiunilor neuro-degenerative.

Natokinaza s-a mai dovedit utilă și în îmbunătățirea vederii prin reducerea depunerii cheagurilor de fibrină la nivel ocular. Alte beneficii ale enzimei se pot observa asupra pielii, căreia îi conferă un aspect tânăr și catifelat, datorită cantității de proteine și vitamina B2. Pe lângă acestea, natokinaza este bogată și în vitamina K2, care ajută în prevenirea bolilor precum osteoporoza, fibromialgia, varicele sau inflamațiile.

Studiile spun că natokinaza are potențialul de a acționa și pentru a preveni și trata varicele, diabetul și spasmele musculare. Acest supliment alimentar este un agent valoros în reducerea nivelului de colesterol al organismului. Acest lucru va ajuta foarte mult persoanele care doresc să reducă riscurile de a suferi complicații de sănătate asociate de niveluri excesive de colesterol.

Persoanele care au încercat suplimente alimentare pe bază de natokinază s-au declarat mulțumițe de rezultate. Starea lor de sănătate s-a îmbunătățit substanțial încă de la primele zile de administrare.  Desigur, un tratament complet ar trebui să dureze aproximativ 2-3 luni de zile.

Doza recomandată de natokinază este de două capsule pe zi, între mese sau la recomandările consultantului de specialitate. Această enzimă se regăsește în suplimentul alimentar, marca DR. BIO, cunoscut sub denumirea de Natto Serra Max, disponibil atât în flacon de 30 de capsule, cât și în flacon de 60 de capsule. Acest supliment alimentar conține pe lângă natokinază, și serapeptază, o enzimă ce contribuie la curățarea sistemului circulator și dizolvarea țesuturilor moarte.

Dacă doriți achiziționarea produsului Natto Serra Max, acum o puteți face de la colaboratorii Doctor Bio, în România.

De ce e bine să consumăm sâmburi de caise amari

Sâmburii de caise amari se remarcă prin datorită conținutului său bogat în vitaminele A, B și C, minerale precum fier, fosfor, zinc, potasiu, magneziu, proteine și acizi grași. Sâmburii de caisă amari  au un gust asemănător cu cel al migdalei, fiind puţin mai amărui. Aceştia au numeroase efecte miraculoase fiind consumați  din timpuri străvechi, ca Samburi de caise amari Doctor Bioremediu natural pentru astm, bronşită sau tuse cronică.

Acești sâmburi reprezintă cea mai bogată sursă naturală de vitamina B 17. Această vitamină mai este numită și amigdalină, benefică pentru prevenția și vindecarea cancerului (pulmonar, mamar, cancer de colon). Datorită acestei vitamine, sâmburii de caise amari pot să omoare celulele canceroase și să inhibe dezvoltarea tumorilor maligne la nivelul colonului. Vitamina B17 a fost studiată încă din anul 1950 de către biochimistul dr. Ernest Krebs. Se recomandă consumul de sâmburi de caise pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească sistemul imunitar sau care doresc să se trateze de diferite afecțiuni precum cele digestive sau pulmonare.

Vitamina B17 are un efect tonifiant miraculos pentru organele interne. Sâmburii de caise amari pot fi un remediu eficient pentru persoanele care suferă afecțiuni ale ficatului, inimii, afecțiuni digestive sau oculare. Sâmburii de caise, datorită conținutului său bogat de vitamina B17, pot să trateze constipațiile, având un efect laxativ și favorizând tranzitul intestinal. Sâmburii de caise conține și fier, care are rolul de a  stimula producția de hemoglobină.

Acești sâmburi de caise mai sunt renumiți și pentru  capacitatea lor extraordinară de a trata hipertensiunea arterială, problemele respiratorii, ulcerul, litiaza biliară, artrita. Sunt deosebit de utili și în perioadele în care de obicei se instalează astenia, având abilitatea de a ne scăpa de ea și de anemia survenită odată cu schimbările climatice. Sâmburii de caise amari sunt ideali dacă aveți un sistem imunitar deficitar sau carențe de calciu, fier sau magneziu, afecțiuni ale sistemului ocular și digestiv. Din efectele sale mai puțin cunoscute menționăm tratarea problemelor de memorie, precum Alzheimer.

Pulbere de samburi de caise Doctor BioMai multe studii realizate în America au concluzionat că miezul acestor sâmburi este unul din cele mai puternice alimente pentru combaterea efectelor dăunătoare ale stresului, stoparea și inversarea proceselor de îmbătrânire. Se spune că cinci sâmburi administrați zilnic adaugă tot atâtea zile de sănătate și fericire la viața celui care îi consumă.

Dacă vă displace ideea de a consuma sâmburi amari întregi, puteți apela la soluția alternativă, sub formă de pulbere. În cazul în care doriți să administrați sâmburii de caise sub formă de pulbere, este recomandat adulților între 3-5 lingurițe pe zi, iar copiilor 1 linguriță pe zi.

În ceea ce privește sâmburii amari întregi, doza recomandată adulților este de 5-10 bucăți de sâmburi de caise, iar copiii sub 6 ani este recomandat să consume 1-2 bucăți de sâmburi de caise. Este bine de știut faptul că sâmburii de caise conțin mici cantități de cianură, care, în doze mari și repetate, pot provoca intoxicații.

Aceste suplimente pot fi achiziţionate de la colaboratorii Doctor Bio în România.