Monthly Archives: February 2015

Weekend de senzaţie la Ski Resort Transalpina 20-22 Februarie 2015

Crezi că te-ai antrenat suficient? Ai ocazia să demonstrezi că ești cel mai bun!

Snow Fest şi Ski Resort Transalpina vă invită, sâmbătă 21 februarie, să petreceţi o zi specială, puteți fi concurent sau doar spectator, puteţi testa cele mai noi apariţii în materie de ski/snowboard, sau pur şi simplu să vă bucurați de aer curat şi priveliștea care taie respirația!

Cupa Slalom Transalpina 20-22 februarie 2015

Ce vă aşteaptă?

– Slalom uriaș – adulți ediția a II-a a Cupei Allianz-Tiriac – Auto Schunn. Participanții vor concura în funcție de anul nașterii, împărțiți în 4 categorii de vârstă, femei/bărbați. 

– Snow Fest Freestyle Jam – concursul va avea loc în snowpark-ul AMP

– Test integrat ski/snowboard alături de echipa Snow Patrol (importator Armada şi Bataleon în România).

– Fischer Ski Test – colecția 2015-2016.

– Jocuri distractive, cu premii pe măsură!

– Concert Suie Paparude

– After Party pe terasa de la baza pârtiei.

Vor funcţiona toate instalaţiile din dotare, respectiv: 2 telegondole interconectate, 2 teleski-uri şi 1 telescaun.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Radio 21.

Organizatori: Ski Resort Transalpina, Snow Fest, Adrenalin Mountain Park, Snow Rippers.ro.

Partenerii noştri sunt: ORANGE România, project:RIDE, Switch! Ski’n’Surf, Fischer România.

Ski Resort Transalpina
Ski Resort Transalpina

Pentru detalii: www.trans-alpina.ro

Clujul umplut de origami

Day 15 este o viziune a Capitalei Europene de Tineret prin care se sărbătorește reînvierea spaţiilor orașului. Astfel din 15 Februarie orașul a fost împânzit de lotuși făcuți din origami, pentru a reactiva spaţiile din oraș. Acest lucru face parte din proiectul #day15 (n.r. ziua 15) al Capitalei Europene de Tineret (CET). Peste 2000 de persoane s-au implicat în acest proiect iar aproximativ 15.000 de lotuși din origami au înfrumusețat pereții orașului în proiectul “Walls of Cluj-Napoca”, parte a Day 15 și No Hate Speech Movement.

day15.1 day15.2 day15.3 day15.4

Mai multe imagini despre cum arată peretele de pe str. Constanta, puteţi găsi pe Facebook-ul Day 15 .

 

Balul Operei 2015

Doar o săptămână ne desparte de cel mai aşteptat eveniment monden al Clujului va avea loc în 21 şi 22 Februarie 2015

Mihai Miko, organizatorul Balului Operei a făcut azi, în cadrul conferinței de presă care precede acest mare eveniment, un mic sumar la ceea ce va urma să se întâmple la Balul Operei în 2015. Este ce-a dea 20-a ediție, iar lumea se agită deja în legătură cu cel mai mare eveniment de acest gen care se întâmplă la Cluj-Napoca.

“Am pregătit un program artistic superb, pentru un eveniment al orașului care aduce atât de multă atenție cetății. Un eveniment care are o asociere cu un campion al sushi-ului, o grămadă de elemente care asamblate o să ofere publicului o grămadă de lucruri frumoase”, spune Mihai Miko despre evenimentul care va avea loc în 21 şi 22 februarie.

Chiar daca s-a anuntat ca vine Loredana Groza, aceasta nu va fi prezenta deoarece turneul ei o va aduce prea devreme in oras cu un concert. In locul ei o artista tanara, dar si cei de la 3 Sud Est vor concerta si vor bucura publicul prezent la acest eveniment.

“Este momentul să creem evenimente, ca oraș, în care să aplaudăm valoarea. Evenimentente menite să arate că există şi o altă faţă a României. Gala Laureaților din cadrul Balului Operei este dedicată acestei idei”, a mai precizat acesta.

Mihai Miko a pregătit o grămadă de lucruri frumoase şi inedite pentru acest eveniment. Printre cei care vor face ca prezenţa oamenilor să fie plăcută se află Restaurantul Tokio, Clubul Noa, şi EBS. Reprezentanţii acestora au fost prezenți la conferință pentru a spune câteva detalii despre cele pregătite pentru Balul Operei.

Tokio Restaurant reprezintă factorul diferențiativ între evenimentele din Cluj, datorită meniului culinar. Restaurantul Tokio oferă foarte multe lucruri inovative orașului prin rezultatele foarte frumoase obţinute (două medalii de aur în 2013, locul 3 mondial în 2014). Este un restaurant existent pe piaţa clujeană de 12 ani, care este înființat de Chef Tsuchiya Naofumi (singurul instructor oficial de sushi din Europa). Restaurantul Tokio se pregătește foarte mult pentru a obține prima stea Michelin din Romania. Aceștia pregătesc un meniu special pentru Balul Operei, pregătit printr-un show culinar pentru cei care încă nu au văzut un asemenea spectacol de sushi și un meniu inovativ prin care promovează meniul cu care doresc obținerea primei stele Michelin din Romania.

Adelina Chişu, povestește despre EBS România care se află deja de 15 ani pe piața clujeană. La nivel local, EBS este preocupat foarte mult de lucrurile care se întâmplă în oraș, chiar dacă sunt o firma de IT, investind mult în tineri și în toți cei care doresc să facă performanţe în orice domenii. Consacrarea lor prin susţinere cu branduri deja formate precum Balul Operei îi face să își pună amprenta asupra societății creând ceva inedit.

Clubul NOA oferă o oază de relaxare în cadrul acestui eveniment, venind cu o grămadă de băuturi menite să aducă un val de arome originale. NOA plănuiește să aducă cei mai buni barmani din oraș, pentru ca toți invitații prezenți la eveniment să aibă parte de cea mai bună servire. Deşi au deschis porţiile abia cu câteva luni în urmă, ei au ca obiectiv să vină pe piață cu o mulţime de artiști cu care să impresioneze publicul.

Balul Operei este un eveniment de la care nu trebuie să fie omis un lucru foarte important într-o comunitate şi anume: moda. Doina Levinţa, va fi prezentă şi la această ediție, iar jurnalistul de modă, Liana Martin a povestit pe scurt ce se pregătește pentru acest eveniment. Este pentru a doua oară în istoria Balului Operei când Doina Levinţa este invitată să participe, prima oară fiind la a 10-a ediție. Acum pentru ediţia aniversară cu numărul 20, aceasta a pregătit un spectacol vizual despre artele costumului, o colecție nouă, mult mai controversată. O regăsim pe doamna Levinţa peste tot în ceea e înseamnă moda internațională, pentru că ea a fost întotdeauna foarte atrasă de moda clujeană, punându-şi amprenta peste oraș prin TIFF și prin costumele creeate pentru Teatrul Maghiar. Doina Levinţa este numele care subliniază cel mai bine prezenţa modei şi legătura dintre modă și operă în țara noastră.

AXenia, o artistă muzicală din Republica Moldova şi studenta în anul 3 la conservator la Cluj, va cânta în foaierul de marmură al teatrului dar are pregătit şi un recital pentru spectacol. Aceasta a ţinut să impresioneze presa prezentă la conferinţa de presă print-o mică demonstrație de voce.

Week-end plin la Ski Resort Transalpina pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile

13 – 15 Februarie 2015 pe pârtiile de la Ski Resort Transalpina

Cu o priveliște unică în România, Ski Resort Transalpina, vă invită să-i cunoașteți pârtiile de dificultăți diferite, întinse pe o suprafață de peste 30 de hectare, acoperite în întregime cu un strat consistent de zăpadă. Vă propunem un week-end exploziv, plin de evenimente, competiții şi vibrații pozitive aduse de Kaya Foundation!

  1. Sâmbătă 14 Februarie 2015, Ski Resort Transalpina a programat, Editia a III-a a “Cupei Transalpina”  la slalom uriaș, pentru copii amatori, cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani!

Se doreşte, ca prin intermediul acestei competiții să se asigure un cadru propice descoperirii copiilor talentați, pentru practicarea schiului ca sport de performanţă. Pot lua parte la concurs copii – fete şi băieţi – împărțiți în 6 categorii de vârstă.  Câștigătorii locurilor 1, 2 și 3 ai fiecărei categorii, vor fi răsplătiți cu medalii, diplome și premii surpriză! Nu se percepe taxă de participare.

  1. HANGMEN, team battle, powered by MONSTER ENERGY!
    Din volumul “Boarderii și skierii fac brigadă bună”, echipa Adrenalin Mountain Park împreună cu Monster Energy prezintă HANGMEN TEAM BATTLE la Ski Resort Transalpina!
    Pe scurt: se joacă SPANZURATOAREA pe echipe.
    En-detail: echipe formate dintr-un snowboarder și un skier se vor lupta în trick-uri până când la rampă vor rămâne doar ”călăii supremi ai parcului”.
  1. Kaya Foundation vă invită în expediție pe domeniul schiabil Ski Resort Transalpina, unde pregătește o avalanșă de muzică reggae şi dub, vibrații pozitive și distracție la altitudine, toate sub un singur nume: TRANSALPINA DUB AVALANCHE! Kaya Foundation din Bucureşti, Genmaica din Cluj şi Kaze din Iași, alături de cei mai cunoscuți selectori de muzică dub-reggae din țară, pornesc în această aventură montană cu 7 KW de boxe în spate și multe lăzi pline cu viniluri, având convingerea că vor face să răsune munții.

Scopul expediţiei este să facă cea mai frumoasă pârtie de ski din România să vibreze la frecvenţe joase şi să pornească o avalanșă de energie pozitivă cu ajutorul Kogaion Sound System  (sistem de sonorizare construit manual).

unnamed (1)
unnamed (2)
unnamed

Vor funcționa toate instalațiile din dotare, respectiv: 2 telegondole interconectate, 2 teleski-uri și  1 telescaun.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Radio 21.

Organizatori: Ski Resort Transalpina, Adrenalin Mountain Park, Kaya Foundation, Five-O, Snow Rippers.ro.

Partenerii nostri sunt: ORANGE Romania, project:RIDE, Switch! Ski’n’Surf, Snow Fest, Fischer Romania.

Fundalul sonor la HANGMEN Team Battle este asigurat de VD (în buletin – VLAD DOBRESCU).
Sponsori: Monster Energy, Switch Shop, H2O, Winter Outlet.

Pentru detalii: www.trans-alpina.ro

Premieră la cinema: Jupiter Ascending (2015)

Jupiter Jones, interpretată de Mila Kunis, are un destin măreţ stabilit încă de la naştere. Este o tânără care visează la stele, dar realitatea o aduce de fiecare dată înapoi prin slujba ei de femeie de serviciu. Atunci când Caine (alias Channing Tatum), un fost soldat cu puteri speciale, ajunge pe Pământ pentru a o găsi, Jupiter începe să descopere destinul ce i-a fost hărăzit: semnătura ei genetică o face următoarea pe lista unei extraordinare moşteniri în stare să readucă echilibrul în cosmos. Premiera peliculei va avea loc pe marile ecrane din România în 6 februarie 2015.

Premieră la cinema: Boyhood (2014)

În filmul său revoluţionar, Richard Linklater se concentrează asupra personajului Mason, parcurgând de la primele zile din şcoală în Austin până la plecarea la colegiu. Mason, interpretat de Ellar Coltrane, suferă oarecum din cauza surorii sale dar şi datorită celor doi părinţi divorţaţi. Tatăl său poate se va maturiza cândva, mama lui are tendinţa de a se îndrăgosti de bărbaţi nepotriviţi. Vorbele lui Mason devin mai inteligente pe an ce trece. Drama a fost filmată de-a lungul a 12 ani, cu aceiaşi actori, regizorul urmărindu-le evoluţia fizică şi emoţională. Pelicula are şansele la Premiul Oscar inclusiv la categoria Cel mai bun film. Premiera va avea loc pe ecranele din România în 6 Februarie 2015.

O actriţă de la Hollywood, pe covorul roşu într-o creaţie a designerului român Lorena Sârbu

emilie-de-ravin-lorena-sarbu1

2015 G’DAY USA GALA. Actrița de origine australiană Emilie de Ravin, care joacă rolul lui Claire în celebrul serial “Lost”, a optat pentru o rochie cu corset şi trenă, semnată de designerul român stabilit în “Cetatea Filmului”, Lorena Sârbu.

felicity-huffman-greer-grammer

Designerul de origine română stabilit la Hollywood, a îmbrăcat anul acesta două actrițe prezente pe covorul roşu la decernarea Globurilor de Aur 2015. Felicity Huffman, actrița din celebrul serial “Neveste Disperate” a stârnit admirația în rochia sa albă, cu elemente aurii, creată de designerul roman. Şi actrița Greer Grammer a atras toate privirile pe covorul roşu într-o rochie din tulle roz, cu broderii aurii, semnată tot Lorena Sârbu.

Lorena-Sarbu

Lorena Sârbu a câştigat notorietate printre vedetele de la Hollywood. Anul trecut vedeta de televiune Giuliana Rancic a purtat la Decernarea Premiilor Oscar tot o rochie semnată de aceasta.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Ce purtam primăvara aceasta! Iată ce propune casa de modă Chanel!

chanel-couture

O definiție a conceptului haute couture este arta de a face piese vestimentare inedite, să pară însă cât mai… naturale. Aceasta a fost şi alegerea lui Karl Lagerfeld pentru cea mai nouă colecție Chanel primăvară/vară 2015. Având ca tematică generală florile, acesta a reuşit să realizeze o colectie uimitoare. Vorbim de 6 luni de muncă intensă şi de aproximativ 300 de flori care constituie highlight-ul acestei colecţii.

Lagerfeld susţine că inspiraţia a venit într-o fracţiune de secundă.”Într-o dimineaţă pur şi simplu a venit. Era acolo. Inspiraţia divină într-o secundă”, a declarat acesta. Acesta este elementul care îl face pe Lagerfeld magnific. Este capabil să vadă alte lumi şi să le recreeze, să le aducă pe podium într-o manieră neabordată până în prezent.

KIM_0795
KIM_0818
KIM_0839
KIM_0855
KIM_0899
KIM_0914
KIM_0946
KIM_0970
KIM_1003
KIM_1035
KIM_1045
KIM_1063
KIM_1076
KIM_1122
KIM_1138
KIM_1179
KIM_1287
KIM_1304

Fiica lui Whitney Houston se află in comă indusă!

 

Medicii cred că doar o minune o mai poate salva!

 

bobbi-kristina-whitney

Sâmbătă, Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei Whitney Houston a fost găsită fără suflare și în stare de inconștiență în cada, în casa ei din Roswell, Georgia. Tânăra a fost transportată de urgenţă la spital, acolo unde medicii au ajuns la concluzia că Bobbi are creierul afectat şi au plasat-o în comă indusă pentru a reuși să o ţină în viaţă.

bobbi-kristina-whitney2

Starea ei se pare că este momentan stabilă, însă medicii sunt rezervați atunci când vine vorba despre a da un pronostic, motivul fiind tocmai acela că fiica lui Whitney Houston, în vârstă de doar 22 de ani, are organul vital lezat iar acesta nu mai funcționează la parametri normali. Conform tmz.com, alături de Bobbi Kristina stă în permanenţă tatăl ei, Bobby Brown.

 

sursa: Agentia de Presa Mondena.

ION LUDWIG – LIVE la Club Midi – vineri 06 februarie 2015

vineri, 06 februarie 2015
ION LUDWIG – LIVE
Ion Ludwig / Polarize

Ion Ludwig este prezent în industrie de peste 17 ani prin muzica sa, cunoaște sunetul în profunzime datorită studiilor de chitară și tobe, pe care le îmbină perfect cu un Drum Machine, un sintetizator și laptop, alcătuind o poveste muzicală fără sfârșit, plină de energie. Tot în cadrul acestei petreceri, va reveni pe meleaguri românești și Polarize, fondatorul All Inn Records. Polarize a fost unul dintre primii rezidenţi ai clubului Midi iar acum artistul se axează mai mult pe manegement-ul casei sale de discuri.

Preţ intrare: 20 lei < 00:00 > 30 lei