Monthly Archives: December 2014

Jamie Dornan recunoaşte: Am vizitat un “sex dungeon”

Actorul care interpretează rolul lui Christian Grey din pelicula “50 Shades of Grey”, care va fi lansatul în 2015, recunoaşte că a vizitat un sex dungeon pentru a se pregăti mai bine pentru rolul său.

“Mi s-a propus să fac acest lucru având în vedere rolul pe care trebuie să îl joc. Şi m-a ajutat foarte mult. Când am intrat acolo mi s-a părut ciudat la început, dar am înţeles ce înseamnă partea de dominant. Am asistat chiar la un joc”, a declarat actorul cu câteva zile în urmă.

“Sincer sper ca măcar jumătate dintre citiorii romanului să fie mulţumiţi de interpretarea mea, pentru că nu a fost uşor deloc. Am fost nevoit să descopăr o cu totul altă lume”, a mai precizat acesta. Pelicula “50 Shades of Grey” va avea premiera în luna februarie 2015.

Se deschide Ski Resort Transalpina! Nu rata marele eveniment

Pregătește-te pentru o iarna plina de zăpadă, surprize, concursuri și voie bunăLa Ski Resort Transalpina, în cadrul unui domeniu de peste 30 de hectare se pot practica sporturi de iarna, în condiții excelente!

 Ce ne aşteaptă din 19 Decembrie la Ski Resort Transalpina?

– 9 km de pârtii dotate cu lănci și tunuri pentru zăpadă artificială si grade diverse de dificultate;

– instalații de transport pe cablu: două telegondole interconectate, doua teleski-uri şi un telescaun;

– instructori de ski şi snowboard;

– après-ski la cota 1850, restaurant-terasă la stația îmbarcare şi restaurant la stația intermediară;

– centru de inchiriere echipament sportiv.

Un calendar plin de evenimente, cu  tematica divesa pentru fiecare luna a sezonului, completează  clipele minunate trăite într-un decor de vis!

 

Elementul de noutate va fi constituit de un proiect mai putin obișnuit pentru România:  Adrenalin Mountain Park. Eforturile susținute ale celor implicați vor avea ca rezultat cel mai mare parc dedicat sporturilor alternative de iarnă! Snowpark-ul AMP va conține linii și elemente destinate tuturor nivelelor, de la începători la avansați.Turiştilor care vor avea nevoie de un sprijin sau un sfat, le va sta la dispoziție echipa AMP și școala de snowboard “project RIDE”.

Pe timpul iernii, la Ski Resort Transalpina se poate ajunge dinspre Valea Oltului pe DN7A (Brezoi, Malaia, Voineasa, Vidra), sau dinspre Petroşani.
Câteva repere în ceea ce privește distanţele:
– de la Râmnicu Vâlcea – 107 km
– de la Sibiu – 138 km
– de la Petroşani – 36 km

Eveniment realizat cu sprijinul Radio 21.

Parteneri: ORANGE Romania, project RIDE, Switch!Ski’n’Surf , Snow Fest, Fischer Romania.

Pentru detalii referitoare la tarife, localizare, dotări:

www.trans-alpina.ro

Cum raspunde Alexandra Stan la acuzaţiile că a făcut playback la Vocea României

Alexandra Stan a avut o apariție surpriză vineri în semifinala „Vocea României”. Artista a cantat noua ei piesă, „Vanilla Chocolat”, însă nu live, ci în varianta playback, contrastând cu toate prestațiile live din celebra emisiune.

Chiar după reprezentația sa, Tudor Chirila avea să o critice în direct: “Eu aş avea ceva de comentat. Respect Marius Moga. A cântat live foarte bine, faţă de actul dinainte. Mă refer aici la actul Alexandrei Stan”, a declarat el. Artistul nu a fost singurul care a criticat-o, Alexandra primind replici dure şi de la fanii ei de la Facebook. Unul dintre ei a scris: “Trebuia ca Tudor Chirilă să măture cu tine pe jos mai rău decât a făcut-o deja (în ochii publicului)! Katy Perry este (de exemplu) o ARTISTĂ (ceea ce tu nu ești) de talie internațională care cântă pop și cântă LIVE!!!!! Dacă știi că nu poți face un lucru, rămâi acasă !”. Alexandra Stan vine acum să explice de ce a ajuns să facă playback într-o emisiune de mare audienţă unde se cântă tot timpul live: “Eu am fost invitată ca să îmi prezint show-ul, care nu e deloc simplu ca și coregrafie și, de asemenea, noua mea piesă – “Vanilla Chocolat”. Nu am venit în calitate de concurent. Oricum, condiţiile apariției mele la “Vocea României” erau discutate în prealabil cu producătorii emisiunii, deci nu ar fi trebuit să fie nici o surpriză pentru nimeni”, a declarat solista.

Este Ştefan Bănică Violent?

Cum este Ștefan Bănică în realitate? Artistul confruntă miturile cum că ar fi arogant, zgârcit, violent şi se autocaracterizează. Iată cum susține el că este în viaţa de zi cu zi.

Ștefan Bănică se pregătește pentru concertele de Crăciun de anul acesta de la Sala Palatului, este implicat în show-ul X Factor şi are în agenda, se pare, prezentarea unui nou format tip talent show la Antena 1, „Romanian Idol”. Presa mondenă i-a conturat, de-a lungul timpului, o imagine nu tocmai prielnică în privința caracterului său. S-a scris că ar fi fost violent cu fostele partenere, că este zgârcit din cale-afara şi arogant. Această caracterizare a ajuns, firesc, la urechile lui, iar artistul vine acum să confrunte zvonurile apărute. Este Ștefan Bănică violent?„Ștefan Bănică nu este aşa cum, de multe ori, vrea să-l prezinte presa tabloidă: arogant, zgârcit, violent. Este un om normal, care vrea să-şi ţină viaţa intimă doar pentru el şi familia lui şi, făcând chestia asta, de cele mai multe ori este descris aşa cum nu este de fapt”, a mărturisit el pentru ziare.com. Totuşi gruile rele din lumea showbiz-ului susţin că acesta şi-a agresat fostele partenere, motiv pentru care acestea au şi divorţat de cântăreţ.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com