Monthly Archives: November 2014

Jurassic Park 2015: trailer-ul oficial pentru pelicula din 2015

Un trailer promiţător

Al patrulea film din seria Jurassic Park revine cu elemente noi şi cu efecte speciale pe măsură, profitând parcă de evoluţia tehnologică de la ultimul film. Situate tematic în celebrul parc cu dinozauri reconstruit pe celebra insulă, pelicula urmăreşte dezastrul care se dezlănţuie în momentul în care un dinozaur hibrid, creat în laborator reuşeşte să scape, având un singur scop: să omoare tot ce mişcă. Cei ce l-au creat au o misiune: să evacueze de urgenţă insula şi toţi turiştii şi să găsească o modalitate de a învinge inteligenţa creată de ei înşişi. Din distribuţia peliculei fac parte Judy Greer, Chriss Pratt, Bryce Dallas Howard şi Idris Elba, producător fiind Steven Spilberg. Premiera este aşteptată în luna Iunie 2015.

Vedetele au admirat în premieră noua colecţie de rochii din dantelă colorată MiReLa

vedete-mirela

Noua linie vestimentară semnată Mirela Popa, Lace by MiReLa, compusă din rochii de cocktail din dantelă colorată, a fost admirată în premieră de peste 150 de invitați, printre aceștia numărându-se şi persoane publice din showbiz. Totodată, a fost lansat și primul magazin online al designer-ului  www.mirelashop.ro.

Adriana-Chiper-MiReLa

Adriana Chiper

Amadeus-MiReLa-1

Amadeus

Simona Pătruleasa, Carmen Negoiţă, Ellie White, Bianca Ioniţă, Paula Chirilă, Cristi Pascu şi soţia lui, Emilia, fashion blogger-iţele Alina Tanasa şi Diana Enciu, purtând două rochii roșii din colecția Lace by MiReLa, Ruxandra Dragomir, Sabina Iosub, Oana Stancu, Dr. Oana Spânu, au asistat la un mix de muzică și modă excepțional.

Amadeus-Mirela-Popa-MiReLa

Amadeus şi Mirela Popa

Bianca-Ionita-Mirela-Popa-MiReLa

Bianca Ioniţă şi Mirela Popa

Modelele, machiate de Alina Brăilescu şi coafate de Cristi Pascu, au defilat pe ritmul a patru piese interpretate de Amadeus, în formula de band extins, având pe fundal o proiecție video reprezentând chipul designerului Mirela Popa acoperit de dantelă neagră.

Carmen-Negoita-MiReLa-5 Carmen-Negoita-MiReLa

Carmen Negoiţă

Carmen-Negoita-Mirela-Popa-MiReLa-1

Carmen Negoita şi Mirela Popa

Au fost prezentate 10 modele de rochii din dantelă, în nuanțe de la roşu şi galben, la verde şi albastru, până la negru şi gri. Pentru prezentarea colectiei MiReLa, Amadeus a interpretat live patru piese, printre care Love Me To The End și Libertango, pentru ca manejul, defilarea finală a tuturor modelelor colecției, să se deruleze pe ritmurile hitului Coldplay, Viva la Vida, interpretat de Amadeus. Artistele au purtat, în premieră, câte o rochie din noua colecţie MiReLa.

Christian-Stan-Carmen-Negoita-Sorin-Dutoiu-MiReLa

Christian Stan (ADPM PR), Carmen Negoiţă şi Sorin Dutoiu (ADPM PR)

Cristi-Pascu-Emilia-MiReLa-5 Cristi-Pascu-Emilia-MiReLa

Cristi Pascu şi soţia lui, Emilia

Special pentru acest eveniment, Mirela Popa a creat o rochie de mireasă din dantelă roșie pe care Stejarii Ballroom o va oferi cadou miresei care va organiza prima nuntă din 2015 în locaţie.

Diana-Enciu-Alina-Tanasa-MiReLa

Diana Enciu şi Alina Tanasa

Diana-Enciu-Mirela-Popa-Alina-Tanasa-MiReLa

Diana Enciu, Mirela Popa şi Alina Tanasa

Rochia de mireasă a fost expusă, în timpul evenimentului, lângă un panou realizat din 500 de trandafiri rosii criogenici, care îşi păstrează prospețimea timp de cel putin 50 de ani.

Ellie-White-MiReLa-3

Ellie White

Emilia-Mirela-Popa-Cristi-Pascu-MiReLa

Emilia Pascu, Mirela Popa şi Cristi Pascu

Invitatii s-au delectat cu preparate culinare realizate de chef-ul locației, dar şi cu deserturi raw vegan realizate de Rawyal, restaurantul raw vegan al lui Carmen Negoiţă.

Mirela-Popa-Ellie-White-MiReLa

Mirela Popa şi Ellie White

Mirela-Popa-Maria-Andrei

Mirela Popa şi Maria Andrei

Rebranding Mirela Stelea – MiReLa

Noua colecție Lace by MiReLa reprezintăa primul proiect al designerului Mirela Popa, cea care s-a lansat în 2011, pe când se numea Mirela Stelea, acum sub titulatura MiReLa, un rebranding realizat cu ajutorul consultantului Teodora Burz.

Mirela-Popa-Michael-Dell-MiReLa

Mirela Popa şi Michael Dell

Mirela-Popa--MiReLa

Mirela Popa

Colecția se caracterizează prin culori, texturi si materiale fine precum dantela Jean Bracq, care sunt îmbinate pentru a crea modele de rochii încântătoare, ce trec proba timpului. Pentru doamnele conservatoare au fost gândite special rochii midi, de o frumusețe și senzualitate aparte. Unele din acestea se remarcă prin îmbinarea a două nuanțe vibrante, aducând astfel modelul clasic în actualitate, reinterpretat comercial. De reținut este că MiReLa iți oferă ocazia să iți dai fau liber imaginației şi să comanzi combinația preferată de dantelă și căptușeală disponibile, pentru a avea un model aparte.

Mirela-Popa-Narcisa-Pheres-MiReLa

Mirela Popa şi Ruxandra Dragomir

Prezentă în creațiile marilor case de modă, precum Lacroix, Sonia Rykiel, Christian Dior, Valentino sau Oscar de la Renta, dantela Jean Bracq este produsul rafinat al unei familii franceze cu o îndelungată tradiție în istoria modei.

Mirela-Popa-Teodora-Burz-MiReLa

Dr. Oana Spânu şi Mirela Popa

Paula-Chirila-MiReLa-2

 

Prezentare-MiReLa-43 Prezentare-MiReLa-40 Prezentare-MiReLa-37 Prezentare-MiReLa-30 Prezentare-MiReLa-25

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Moartea lui Joan Rivers provocată de o supradoză de Propofol

Detalii cu privirea la moartea vedetei Joan Rivers continuă să apară şi acum. Ultimele rapoarte furnizate de legiști confirmă că doctorii au folosit o cantitate mult prea mare de Propofol în vederea sedării.

Conform unor surse care au furnizat informații, Joan se afla deja în timpul procedurii, când medicul Gwen Korovin, a decis să practice o laringoscopie, în condiţiile în care aceasta nu avea drept de practică la  Yorkville Endoscopy Center. Doctorii nu au fost sesizaţi de faptul că nivelul de oxygen a scăzut dramatic ceea ce i-a provocat vedetei în vârstă de 81 de ani stop cardiorespirator. În final unul dintre membrii echipei care se aflau în sala de operaţie a recunoscut că a administrat doză dublă de Propofol.

Fiica vedetei, Melissa Rivers, a intentat process atât împotriva doctorilor cât şi a spitalului. Deşi nu a dorit să ofere nici o delcaraţie presei, avocatul acesteia a declarat că Melissa este extrem de dezamăgită de spital cât şi de conducerea acestuia şi a lipsei de professionalism dovedită de doctori şi doreşte să parcurgă toate demersurile legale ca acest lucru să nu se întâmple şi cu alţi pacienţi.

Pozele scandaloase cu Kim Kardashian dezbrăcată fac furori pe internet

Dacă până acum 24 de ore nu ştia mai nimeni de existenţa publicaţiei “Paper Magazine” revista zboară de pe rafturi. Cel mai nou număr al revistei o are pe copertă chiar pe Kim Kardashian cu fundul la vedere, însă aceasta nu este tot. În interiorul revistei sunt imagini cu diva complet goală.

Odată cu apariția acestui număr revista “Paper” lansează provocarea “Brake The Internet Kim Kardashian”, fiind convinși că această şedinţă foto obraznică şi lipsită de orice urmă de puditate va ajunge “să spargă Internetul”. Şedinţa foto a fost realizată de Jean-Paul Goude, iar Kim a venit cu ideea pozelor de nuditate frontală. “Dacă tot am pozat dezbrăcată atunci haideți să mergem până la capăt. Haideți să spargem Internetul”, a spus Kim Kardashian.

“Nu a fost ideea noastră să o dezbrăcam şi să îi arătam fundul. Ea a venit cu ideea de a-şi arăta corpul în timpul ședinței foto. Nu ne-am planificat o copertă cu fundul lui Kim Kardashian, însă iată ce a ieșit”, au declarat cei de la revista Paper. Pozele controversate au fost aspru criticate în presa internaţională. În multe declaraţii se arată faptul că vedeta a dorit să-şi adauge un plus de notorietate nu să promoveze imaginea revistei dar a reuşit doar să se facă de râs, conform mai multor păreri.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com