Monthly Archives: October 2014

În ce vilă de lux locuiesc Anca Serea şi Adrian Sina

anca-serea-adi-sina-familie-divort

Anca Serea şi Adrian Sina locuiesc într-o vilă estimată la o jumătate de milion de Euro. Imobilul este situat într-un complex rezidențial din zona Pantelimon-Cernica, are un etaj şi o curte spațioasă cu gazon. Livingul şi dormitoarele au mobilă masivă, în stil clasic, iar bucătăria spațioasă este dotată şi mobilată modern, după cum se poate observa în fotografiile publicate de cărând în revista Click.

casa-anca-serea-adrian-sina-1

 

casa-anca-serea-adrian-sina-6

casa-anca-serea-adrian-sina-2

 

casa-anca-serea-adrian-sina-5

casa-anca-serea-adrian-sina-7

 

casa-anca-serea-adrian-sina-3

 

Anca Serea şi Adrian Sina locuiesc alături de patru copii. Doi ai lor, Noah (2 ani si jumătate) si Ava (10 luni), si doi din căsnicia anterioară a prezentatoarei TV, David (12 ani) şi Sarah (7 ani).

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Premieră la cinema: A Walk Among the Tombstones (2014)

Liam Nesson revine pe marele ecran într-un thriller plin de suspans, interpretând rolul lui Matt Scudder, un fost poliţist care lucrează la limita legii. Deşi acţionează pe cont propriu datorită experienţei sale de poliţist acestea ajunge să lucreze ca detectiv particular neautorizat.
Scudder acceptă o misiune destul de grea, aceea de a ajuta un traficant de heroină să afle cine i-a răpit fiica şi cine i-a omorât soţia. Deşi graniţa dintre bine şi rău începe să se estompeze, Scudder încearcă să-i prindă pe ucigaşi înainte ca aceştia să ucidă din nou. Premiera peliculei va avea loc pe marile ecrane din România vineri 10 Octombrie 2014.

Mutu şi Consuelo la un pas de divorţ!

Divorțul pare doar o chestiune de timp între Consuelo şi Adrian Mutu. Frumoasa portoricană a renunţat zilele trecute la numele soțului şi a revenit la cel al tatălui sau.

S-a tot vorbit despre faptul că Adrian Mutu şi Consuelo ar fi la un pas de divorț. Zvonurile par să prindă contur ținând cont inclusiv de decizia pe care a luat-o frumoasa brunetă zilele trecute: a renunțat la numele Mutu pe contul ei de Instagram şi a revenit la cel de „fată mare”, Matos. În acest timp, Adrian Mutu, cu care aceasta este căsătorită, este pe cale de a se muta tocmai în India, unde ar urma sa joace la o echipa din Pune.

Mioritmic 2014 – vineri 10 şi sâmbătă 11 Octombrie

vineri, 10 octombrie 2014

MIORITMIC

Tale of Us / The Martinez Brothers / tINI

Firul povestii l-am reluat
Ca sa fie continuat
Basmul dulce ce-am legat.
Vise multe colorate
Din sertare adunate
Doar pe buze rasfirate
Toate un zambet si pastrate.

Ritmic pasul il grabim
Impreuna sa fugim
In padurea Baciului
Ca sa ne-ntalnim
Muzica sa-o iubim…
Ne adunam cu mic, cu mare
Presaram si un pic de soare,
Bucurandu-ne mai tare
Ca un an a mai trecut
De cand nu ne-am mai vazut.
E prilej de sarbatoare
Cat e Ardealul de mare,
Sa strigam pe la portite
Dans modern feciori, domnite!

————————————————————

Vineri, 10 Octombrie

Tale Of Us . DeWalta . Gescu

Sambata, 11 Octombrie

❖ Scena NAIULUI ❖

The Martinez Brothers . Livio & Roby . K.D.Chriss . RQZPaul K

❖ Scena LIREI ❖

Rhadoo . Raresh . tINI . Mihigh

❖ Scena COBZEI ❖

Pendulum & MC Verse . Subcarpati . Dubase . MadLiquid

Visuals by PLUS[+], DOUANUTRI*, AVM

————————————————————

Padurea Baciului
Aleea Muzeului Etnografic
Cluj-Napoca

Vineri, 10.10.2014
Ora: 22:00 – 08:00

Sambata, 11.10.2014
Ora: 22:00 – 20:00

————————————————————

❖ BILETE ❖

. Bilete in avans .

Sambata: 35 lei
Vineri + Sambata: 50 lei

. Bilete la locatie .

Vineri: 20 lei < 00:00 > 40 lei
Sambata: 40 lei < 00:00 > 60 lei

Kate Moss împotriva cancerului de sân

Frumosul model s-a alăturat campaniei inițiate de cunoscutul designer Stella McCartney

Modelul în vârstă de 40 de ani a pozat pentru Campania iniţiată de designerul Stella McCartney pentru promovarea sutienului Gemma Relaxing. Aceasta nu şi-a expus sânul în mod direct ci l-a acoperit cu simbolul luptei împotriva cancerului de sân, panglica roz.

Stella a declarat pentru presă faptul că modelul reprezintă o prezenţă feminină puternică şi datorită faptului că are o familie fericită. “Ideea acestei campanii era semnalul de alarmă care poate fi tras la timp şi care poate menţine familia unită”, a declarat aceasta.

“Acest compleu pe care l-am creat trebuie să reamintească oricărei femei dimineaţa cât de importantă este sănătatea, cât de importante sunt controalele periodice şi cât de important este să te simţi confortabil”, a mai precizat aceasta.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au devenit părinţi

Fetiţa a venit pe lume marţi dimineaţa la spitalul Cedar Sinai din Los Angeles în jurul orei 6 dimineaţa. După primele declaraţii oferite presei, părinţii sunt extrem de încântaţi iar cele două, atât Mila cât şi fetiţa, sunt sănătoase şi în formă.

Deocamdată nu s-au oferit detalii cu privire la numele micuţei dar cei doi au declarat că aşteaptă să o ducă pe micuţă acasă şi că vor reveni cu detalii pentru fani. Fetiţa este primul copil al cuplului.