Monthly Archives: September 2014

E oficial: Jennifer Lawrence şi Chris Martin sunt un cuplu

Deşi au făcut tot posibilul să îşi ascundă relaţia de ochii curioşilor, se pare că cei doi nu mai pot nega zvonurile. Jennifer Lawrence şi Chris Martin, solistul trupei Coldplay au aterizat împreună în Los Angeles şi au fost fotografiaţi imediat de paparazzi. Nu este prima oară când cei doi sunt surprinşi împreună, mai mult, Jennifer a fost deja văzută la mai multe recitaluri susţinute de trupă.

Săptămâna trecută Jennifer a mers împreună cu câţiva prieteni apropiaţi tocmai în Las Vegas la unul dintre show-urile trupei şi au avut bineînţeles parte de un tratament VIP.  „Chris ştia că Jennifer este în sală, i-a făcut cu mâna şi părea să cânte doar pentru ea”, a declarat pentru presă un apropiat a actriţei.

Deşi iniţial s-a speculat o împăcare între Chris Martin şi Gwyneth Paltrow, se pare că acest lucru nu a a vut loc, mai mult, reprezentantul său a negat în nenumărate rânduri acest lucru.

Lindsay Lohan şi-a făcut debutul în teatru, la Londra! A uitat replicile pe scenă şi publicul a râs de ea!

lindsay-lohan-teatru

După o perioadă petrecută prin tribunale și la reabilitare, Lindsay Lohan pare să fie hotărâtă să își concentreze atenția asupra carierei sale actoricești și a făcut un nou pas, trecând de la cinematografie la teatru. Serile trecute, actrița și-a făcut debutul în piesa „Speed-the-Plow”, pe scena unui prestigios teatru londonez.

lindsay-lohan-teatru1

Din păcate însă, presa internațională spune că premiera piesei nu a fost nici pe departe un succes, Lindsay având momente când făcea eforturi considerabile pentru a reda textul, ceea ce a stârnit hohote de râs din partea publicului spectator.

Kendall Jenner invidiată de modelele consacrate

Sora cea mică a celebrei Kim Kardashian este unul dintre cele mai vânate modele la ora actuală.

 

Modelele consacrate sau cele mai puţin cunoscute din lumea fashion nu sunt deloc încântate de cea mai nouă apariţie pe podium. Kendall Jenner, sora mai mică a celebrei Kim Kardashian face furori pe podium şi a devenit unul dintre cele mai vânate modele, primind contracte extrem de avantajoase.

„Din păcate acets lucru afectează şi modelele care nu sunt atât de cunoscute pentru că acestea nu mai au şansa de a se afirma şi de a avea succes în carieră”, a declarat Sierra Illing, un model care a semnat cu prestigioasa agenţie MSA Model Management. „Este greu să vezi job-urile pentru care noi luptăm atât de greu să fie primite de către celebrităţi doar datorită faptului că sunt cunoscute la Hollywood şi au anumite conexiuni”, a mai precizat aceasta pentru postul de televiziune Fox.

Directorul agenţiei Click Model Management, Harold Mindel, susţine declaraţia Sierrei şi precizează că această situaţie le pune într-o lumină proastă pe alte modele din simplul motiv că acestea nu sunt vedete de televiziune şi nu apar în nici un reality show.

Deşi aceste declaraţii au apărut în presă înca de săptămâna trecută, Kendall a apărut în mai mute prezentări pe scena New York Fashion Week.