Monthly Archives: May 2014

Premieră la cinema: Maleficent (2014)

Nu rata premiera din 30 Mai 2014!

Ce se ascunde în spatele cunoscutei poveşti a Frumoasei din pădurea adormită aflăm chiar din această peliculă. Frumoasa şi tânăra Maleficent are o viaţă liniştită în regatul acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Atunci când semenii ei sunt atacaţi iar ea este trădată, inima ei blândă se va transforma în piatră. Ani mai târziu la botezul Aurorei, fiica regelui care i-a atacat regatul, Maleficent aruncă un blestem asupra ei. Pe măsură ce anii trec iar Aurora creşte, Maleficent începe să realizeze că Aurora ar putea deţine cheia unui viitor paşnic. Pelicula este regizată de Robert Stromberg, iar în rolurile principale îi veţi vedea pe Angelina Jolie, Elle Fanning şi Sharlto Copley. Nu rataţi premiera de pe marile ecrane din România pe 30 Mai 2014.

Kim si Kanye, petrecere regala la Castelul de la Versailles! O seara ce a costat 650.000 de dolari!

 Seara a costat 650.000 de dolari!

versailles7

Daca joi seara si-a organizat petrecerea burlacitelor la Hotel Costes si a colindat Parisul împreună cu 20 de prietene apropiate, Kim Kardashian a fost vineri seara gazda unei petreceri de poveste organizată la prestigiosul Castel Versailles din apropierea Parisului. Kim şi Kanye şi-au invitat oaspeții pentru o recepție ca-n poveşti la castel,iar la acest eveniment au fost prezente peste 100 de persoane.

Lana în timpul repetiţiilor lana2

Lana del Rey a fost invitată să cânte în cadrul petrecerii, artista interpretând piesa preferată a lui Kim Kardashian, “Youg and Beautiful”, piesă cunoscută de pe coloana sonoră a filmului “The Great Gatsby”.

kim-kanye kim-kanye2

La petrecerea de aseară Kim a purtat o sofisticată rochie albă, în vreme ce Kanye a optat pentru un costum camel şi a încălțat o pereche de ghete Maison Martin Margiella. În cadrul discursului său, Kanye a precizat oaspeților că nunta va avea loc la Florenţa, în Italia, în dupa-amiaza zilei de sâmbăta. Cei doi au închiriat pentru această ocazie Forte Belvedere, o fostă reședință a celebrei familii De Medici, care tocmai a fost recondiționată şi redeschisă spre vizitare publicului larg anul trecut.

versailles Sala Oglinzilor a fost locul desfășurării recepției versailles3

Artiștii invitați să anime petrecerea au purtat costume de epocă

Recepția a avut loc în faimoasa Sală a Oglinzilor, iar personalul angajat să anime petrecerea a purtat costume de epocă specifice perioadei. Un bufet a fost amenajat pentru invitați într-un colţ al încăperii, cu specialități din peşte şi numeroase sortimente de salată, iar pentru cei 100 de oaspeți au fost aduse 1000 de sticle de șampanie Rose Armand de Brignac. kardashians-lana Invitații au avut la dispoziție trăsuri pentru a se plimba în voie prin grădinile palatului, iar mai multe camere au fost deschise special pentru vizitare. kris-jenner-valentino Kris Jenner la prânzul organizat la Castelul lui Valentino de la Paris valentino2 Valentino, alături de Khloe Kardashian şi Kendall Jenner Înainte de recepția de la Versailles familia Kardashian a luat parte la un prânz organizat de Valentino la un castel al său din apropierea Parisului. versailles2 Nunta lui Kim şi Kanye în cifre: -Kim Kardashian se află la a treia căsătorie, în vreme ce Kanye se însoară pentru prima dată; -Kim şi invitatele sale au băut 15 sticle de şampanie la petrecerea burlăciţelor; -Petrecerea de la Versailles i-a costat 650.000 de dolari, fără închirierea Palatului. 200.000 de dolari a costat focul de artificii; -Le-a fost refuzată cererea de a se căsători la Versailles, astfel că celebrul cuplu a închiriat Forte Belvedere de la Florența pentru suma de 400.000 de dolari; -Jay Z a fost cavalerul de onoare de la nunta lui Kanye şi a primit 2 milioane de dolari pentru un recital; -Kim Kardashian a purtat cea mai scumpă rochie de mireasă creată vreodată. Se estimează că prețul rochiei a fost de 2 milioane de dolari;

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Premieră la cinema: X-Men: Days of Future Past (2014)

Supraviețuirea mutanților şi lupta lor cu oamenii are loc pe două planuri diferite. Eroii trebuie să se unească pentru a încerca să schimbe un eveniment care le-ar putea determina în viitor soarta. Regia peliculei este semnată de inconfundabilul Bryan Singer, iar în rolurile principale îi veţi vedea pe Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Halle Berrz, James McAvoy, Ellen Page, Michael Fassbender, Anna Paquin şi Patric Stewart. Nu rataţi premiera care va avea loc pe marile ecrane din România pe 23 Mai 2014.

Bijuterii spectaculoase pe covorul roşu la Cannes

Vedetele au strălucit şi în acest an pe coroul roşu la Cannes, nu doar datorită ţinutelor superbe, ci mai ales datorită bijuteriilor pe care le-au purtat care au completat desigur întregul aspect. 

De la Blake Lively sau Nicole Kidman si până la Laetitia Casta, asistăm la un spectacol extraordinar de diamante. Lorraine Schwartz, Chopard sau Van Cleef & Arpels au fost printre preferaţii vedetelor de la Hollywood.

Kendall Jenner a făcut furori cu acești cercei supra-dimensionați cu diamante, o creaţie Chopard.

Laetitia Casta s-a orientat către bijuteriile ce aparțin brand-ului Chaumat.

Nicole Kidman rămâne fidelă bijuteriilor cu diamante semnate Harry Winston.

Zoe Saldana a afișat o pereche de cercei supra-dimensionați si un inel marca Di Grisogono.

Nici Blake Lively nu a dat greș atunci când şi-a accesorizat ținuta cu bijuterii Lorraine Schwartz.

Premieră la cinema: Godzilla 3D (2014)

Godzilla revine pe marele ecran într-o nouă adaptare semnată de Gareth Edwards.

După ce au reuşit să trezească ceva ce omul nu poate controla, omenirea trebuie să spere la o nouă şansă la supravieţuire. În rolurile principale îi veţi vedea pe Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, Sally Hawkins, David Strathairn şi Bryan Cranston. Premiera peliculei va avea loc pe marile ecrane din România pe 16 Mai 2014.

Angelina Jolie cu machiaj nereuşit

Se întâmplă şi la case mai mari, dar acest mic incident a dat ocazia presei să glumească pe seama vedetei.

Luni seara, 12 Mai 2014 la premiera peliculei “The Normal Heart” , Angelina a zăbovit pentru câteva minute pe covorul roșu pentru a oferi reporterilor ocazia de a o fotografia alături de Brad Pitt. Din nefericire, luminile camerelor de filmat precum şi reflectoarele amplasate pe covorul roşu nu au fost  tocmai favorabile şi au scos în prim plan pudra “translucidă” pe care starul a folosit-o probabil pentru machiaj. Camerele au surprins petele albe de faţă, piept şi gât, iar tabloidele s-au grăbit să publice pozele. Angelina Jolie nu est esingura vedetă care a avut probleme cu machiajul pe covorul roşu, printre “victime” se numără şi Nicole Kidman, Eva Longoria sau Ashley Judd.

Cum arată„cântăreața cu barbă” de la Eurovision în realitate!

conchita-wurst-reality-man

Ediția din acest an a concursului Eurovision a fost câștigată de Conchita Wurst, reprezentantul Austriei, care a apărut pe scenă cu perucă, îmbrăcat în rochie tip sirenă, dar, purtând în același timp… barbă. Inedita apariție i-a adus multa notorietate, dar a stârnit în acelasşi timp şi foarte multe controverse şi foarte mulţi spectatori şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la alegerea câştigătorului.

Conchita-Wurst-eurovision

Se pare totuşi că Wurst nu este însă un transexual. Este un bărbat care a ales să joace rolul de travesti pentru a avea succes cât mai mare. În realitate, fără machiajul puternic, perucă sau barbă, Conchita, pe numele său real Thomas „Tom” Neuwirth, pare un tânăr ca oricare altul. Are 26 de ani, s-a născut în Austria şi provine dintr-o familie de origine columbiană.

TomNeuwirth

Thomas sau Conchita, a participat şi  la selecția națională Eurovision 2012 pentru Austria, dar nu a reuşit atunci să câştige competiţia pentru a ajunge pe marea scenă a concursului. Anul acesta a reuşit probabil datorită look-ului său cu totul special, dar şia reclamei negative/pozitive care s-a făcut pe marginea prestaţiei şi apariţiei sale pe scenă. Cert este că în ciuda comentariilor şi a atitudinii presei care a criticat în mare parte alegerea sa ca şi câştigător, Wurst a plecat acasă cu marele trofeu.

Au şanse Paula Seling şi Ovi să câştige Eurovisionul? Să îi susţinem!

 

Ca în fiecare an, Eurovisionul a reușit și de această dată să stârnească interesul caselor de pariuri şi al celor care au toate şansele să câștige sume importante de bani mizând pe piesele care cred ei ca au cele mai mare șanse de a câștiga marele concurs.

Paula Seling şi Ovi, reprezentanții din acest an ai României la concursul desfășurat la Copenhaga, vor intra în aceasta seara, în cea de-a doua semifinală, cu piesa „Miracle”, sperând că vor reuși să obțină un loc în marea finală. Cei doi artiști români au intrat şi ei în atenția celor împătimiți ai pariurilor şi, conform mai multor statistici efectuate până în prezent, au toate șansele să se poziționeze pe un loc din primele 10.

Totuşi cei doi au făcut senzaţie cu piesa lor, precum şi cu prestaţia pe care au avut-o. Explozia de lumini şi efectele pirotehnice, dar şi prestația excelentă a artiștilor români au stârnit un val de simpatie în rândul publicului, spectatorii cântând, dansând şi agitând stegulețe în arena din Copenhaga pe tot parcursul piesei.

Cele mai bine cotate tari anul acesta sunt Armenia, Suedia si Norvegia.

BEST Training Week – completează-ți propriul cub!

Din 6 mai 2014 începe BEST Training Week, o săptămână de traininguri gratuite destinate studenților politehniști și nu numai. Acest eveniment este organizat de grupul local BEST Cluj Napoca în parteneriat cu Universitatea Tehnică.
BEST Training Week este șansa studenților de a își pune în valoare cunoștințele dobândite la facultate, în același timp completându-le cu noi informații și concepte oferite de formatori profesioniști de la companii precum ISDC, iQuest, Skobbler, KPMG sau Emerson, firme de training sau organizații studențești.
Evenimentul se desfășoară de marți, 6 mai, până duminică, 11 mai, adunând 18 traininguri. Perioada de aplicare s-a terminat sâmbătă, înscriindu-se 543 de studenți. Aceștia vor putea participa la ședințele de formare de tip tehnic, unde vor avea ocazia să afle mai multe informații din sfera web designului, dezvoltării software și a șabloanelor arhitecturale folosite, programarea aplicațiilor mobile sau din aria modelelor de elaborare a proiectelor. În plus, este susținută formarea îndeletnicirilor de negociere, vorbitul în public, munca în echipă sau comunicarea. Fotografia este un alt punct de interes pentru participanți, având ocazia să descopere portretele în lumină naturală.
A Survival Guide in Agile Environments, prezentat de ISDC, este trainingul care va deschide evenimentul, desfășurându-se marți, 6 mai, începând cu ora 10.