Monthly Archives: March 2014

Premiile Gopo 2014: Câştigătorii ediţiei şi ţinute pe covorul roşu

Opera Naţională din Bucureşti a găzduit pe 24 martie cea de-a opta ediție a Premiilor Gopo.  Vedetele din lumea filmului românesc si-au făcut apariția pe covorul roşu cu ţinute extrem de elegante în ton cu amploarea acestui mare eveniment din lumea cinematografică. 

Andreea Raicu, Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu, Amalia Enache, Cabral, Iulia Vântur, Virgil Ianţu, Malvina Cservenschi, Albertina Ionescu, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Monica Davidescu sau Andreea Ibacka au fost doar câteva dintre numele cunoscute publicului larg care au luat parte  la Gala Premiilor Gopo. Printre ţinutele care s-au făcut remarcate a fost rochia purtată de Laura Cosoi, o creaţie semnată Stephan Pelger. Marele câștigător al serii a fost filmul „Pozitia copilulu”, cel care a obținut şi Ursul de Aur în urmă cu 2 ani.

Iată lista completă a câştigătorilor:

Premiul Gopo pentru cel mai bun film românesc al anului – Poziția copilului

Premiul Gopo pentru cea mai bună actriță într-un rol principal – Luminita Gheorghiu, Poziția copilului

Premiul Gopo pentru cel mai bun actor într-un rol principal – Victor Rebengiuc, Câinele japonez

Premiul Gopo pentru cel mai bun regizor – Călin Peter Netzer, Poziția Copilului

Premiul pentru întreaga activitate –  Nicolae Mărgineanu

Premiul Gopo pentru întreaga activitate – Radu Beligan

Premiul Gopo pentru cel mai bun actor într-un rol secundar – Vlad Ivanov, Poziția Copilului

Premiul Gopo pentru cel mai bun scenariu – Răzvan Rădulescu şi Cătălin Peter Netzer, Poziția Copilului

Premiul Gopo pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar – Ilinca Goia, Pozitiva Copilului

Premiul Gopo pentru cel mai bun film străin distribuit în Romania – Amour, regia Michael Haneke, distribuit în România de Independenţa Film

Premiul Publicului – Poziția Copilului

Premiul Gopo pentru cea mai bună imagine – Oleg Mutu, La limita de jos a cerului

Premiu Gopo pentru cel mai bun documentar – Experimentul București, regia Tom Wilson

Preniul Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj – O umbră de nor, regia Radu Jude

Premiul Gopo pentru cea mai bună muzică originală – John Wigens, în filmul “Domnișoara Christina”

Premiul special PRO CINEMA – regizorul Marian Crișan

Premiul Gopo pentru cel mai bun film de debut – La limita de jos a cerului, regia Igor Cobileanski

Premiul Gopo pentru cel mai bun sunet – Poziția Copilului

Premiul Gopo pentru cele mai bune costume – Maria Miu, filmul “Domnișoara Christina”

Premiul Gopo pentru cel mai bun machiaj şi cea mai bună coafură – Cristina Temelie şi Anastia Mateiu pentru filmul “Domnișoara Christina”

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Ashton Kutcher şi Mila Kunis vor avea un copil

Veştiile bune de la Hollywood continuă să apară în presă în ceea ce-i priveşte pe Ashton Kutcher şi Mila Kunis. După ce şi-au anunţat logodna, se pare că cei doi aşteaptă primul copil împreună.

Conform unei surse din anturajul celor doi, viitorii părinţi sunt foarte încântaţi deşi nu se grăbesc spre altar.”Nu va fi o logodnă scurtă, deocamdată nu au început să facă planuri pentru nuntă. Deşi s-a speculat că Mila va avea gemeni, nu este adevărat”, a declarat sursa pentru People. Se pare că Ashton a avut o slăbiciune pentru Mila înca de când lucrau împreună la  ”That 70s Show”.

Premieră la cinema: Divergent (2014)

Acţiunea filmului este plasată în futuristicul Chicago. Societatea este acum împărţită în 5 categorii, iar fiecare tânăr care împlineşte vârsta de 16 ani trebuie să aleagă din ce categorie doresc să facă parte pentru tot restul vieţii. Cum va evolua această frumoasă poveste şi cum se dezvoltă eroii principali veţi putea urmări începând cu 21 Martie pe marile ecrane din România.

Designerul L’Wren Scott s-a sinucis

Deşi este cunoscută drept una dintre femeile de mare succes şi este totodată un designer foarte apreciat, problemele financiare cu care se confrunta au împins-o pe Scott la un gest disperat. Aceasta a fost găsită spânzurată cu o eșarfă în apartamentul său din New York. Deşi era iubita lui Mick Jagger de mult timp, se pare ca aceasta nu a apelat la el pentru a o ajuta să scape de datoriile de 6 milioane de dolari.

L’Wren Scott avea o relație cu Mick Jagger încă din 2001. Ea a fost un model de succes şi după retragerea de pe podium şi-a fondat propria ei casă de modă în anul 2006. Odată cu criza financiară afacerea a suferit pierderi şi s-a afundat de la un an la celalalt în tot mai multe datorii. În Octombrie 2013 compania avea deja un deficit de 5,8 milioane de dolari, iar datoriile faţă de creditori se ridicau la 7,4 milioane de dolari. În 2009 datoriile lui L’Wren ajungeau la 2,1 milioane de dolari şi au crescut până la 3 milioane de dolari în 2010. Problemele financiare au fost şi motivul pentru care L’Wren s-a retras de la London Fashion Week, de la începutul lunii februarie. Deşi trebuia să-şi prezinte noua colecție aceasta a declarat că retragerea se datorează faptului că materialele necesare au ajuns prea târziu pentru fi aplicate de creații în timp. Deşi creaţiile ai au fost purtate de nume mari din industria cinematografică, precum Amy Adams, Sarah Jessica Parker sau Jessica Alba, se pare că vedetele nu au mai ales să cumpere rochiile ei situate ca şi preţ între 1500 şi 3000 de dolari.

La aflarea veştii Mick Jagger se afla în Australia unde urma să înceapă un turneu alături de Rolling Stones. Şocul este cu atât mai mare cu cât acesta ar fi putut acoperi toate datoriile iubitei sale.

H&M revoluţionează industria nunților! Lansează rochia de mireasă „low-cost”

hm-rochie-mireasa

Se știe că o nuntă costă în general destul de mult, iar suma care trebuie să fie alocată cumpărării rochiei de mireasă nu este nici de cum de neglijat! Ei bine, pentru a veni în întâmpinarea mireselor ce nu visează neapărat la o rochie unicat pentru cea mai importantă zi din viaţa lor, brand-ul H&M lansează rochia de mireasă al cărui preţ nu atinge nici măcar suma de 100 de dolari! Este o rochie albă, lungă, elegantă, strânsă pe corp în zona taliei şi cu broderie pe linia gâtului. Se pare că aceasta va fi disponibilă în magazine, începând cu sfârșitul acestei luni.

hm-rochie-mireasa2

Nu este pentru prima oară când H&M vinde rochii de mireasă! În 2006 brand-ul a lansat o colecție, incluzând şi o rochie de mireasă realizată în colaborare cu Viktor & Rolf. Prețul acesteia se ridica undeva la la 350 de dolari, faţă de noua rochie, despre care se spune ca va costa doar 99!

What is Apogen?

Apogen is not a drug. It’s a patented nutritional supplement concentrated and purified from proprietary strain FEM-101 microalgae, a healthful bluegreen algae so rich in nutrients it’s commonly called a superfood. It takes the equivalent of 450 tablets of spirulina to make one serving of Apogen, or more than 13,000 tablets to make a single box! Apogen does not kill viruses. Instead, it protects cells by creating a “viral firewall” that many viruses can’t cross. While Apogen is not intended to treat or prevent illness, just like vitamins, minerals and other nutritional supplements, Apogen’s scientifically demonstrated action helps support the body’s natural defenses. In addition different types of flu virus, Apogen has also been shown to inhibit a number of other pathogens including several potentially serious intestinal viruses (Enterovirus 71 and Coxsackie virus A162) that may cause illness, paralysis and even death, especially in children. Additional research is currently underway to explore Apogen’s range and mechanisms of action.
What is Apogen

FEM-1
Apogen® Microalgae Protein Extract is extracted from FEBICO’s self cultivated FEM-1 microalgae strand. It is extracted through a patented extraction method, and can maintain all the beneficial active ingredients.

Apogen® Extracts
Apogen extracted from an unique strand of spirulina will display a very beautiful blue color under normal lighting conditions. However, it will display a very unique luminous pink under LED lights due to the activities of the extract.
What is Apogen

Apogen® Microalgae Protein Powder
Apogen® Microalgae Protein Powder is a special combination of the protein combinations between the Spirulina FEM101 cells and is uniquely different to ordinary spirulina. It is considered an important nutrition amongst microalgae, and displays a beautiful blue color.

Apogen® Microalgae Protein is certified under US and Taiwanese patents for multiple patentship assurance.

Original post by: Febico Taiwan

Ce este Apogen®?

Apogen® este un supliment alimentar patentat și certificat care protejează organismul împotriva unei multitudini de viruși cum ar fi virușii gripali A, B sau H1N1. De asemenea Apogen® sa dovedit eficient împotriva altor patogeni, inclusiv a unor viruși intestinali (Virusul Coxsackie A162 sau enterovirulul 71) sau a altor viruși precum virusul herpetic, virusul dengue, virusul sincitial respirator (RSV sau VSR), rotavirus. Cercetări sunt încă efectuate pentru a descoperi gama întregă de beneficii pe care Apogen® le aduce.

Cum se obține Apogen®?

Apogen® este obținut din microalga FEM-101 o algă albastru verzuie atât de bogată în nutrienți încât a primit numele de superaliment. Este nevoie de echivalentul a 450 de tablete de spirulină pentru a obține o singură doză de Apogen® sau mai mult de 13,000 de tablete pentru a obține o cutie.

Cum acționează Apogen®?

Apogen® acționează ca un scut și creează o barieră virală în jurul celulelor, barieră de care mulți viruși nu pot trece. Procedeul de extragere păstrează toate ingredientele active, proteina de microalge Apogen® fiind patentată în SUA și în Taiwan.

Care sunt beneficiile aduse de Apogen®?

Este dovedit ştiinţific că blochează pătrunderea viruşilor în celule.

Este dovedit ştiinţific că previne gripa de tip A si B precum şi H1N1.

Apogen conţine proteine provenite din microalge,  purificate, concentrate şi naturale precum şi nucleotide

Conţinutul bogat de vitamina C şi B care se găseşte în microalgae ajută metabolismul organismului şi menţin un echilibru fizic

Extractul Apogen patentat ajută la menţinerea unei stări de sănătate optime bazată pe o nutriţie echilibrată.

Stimulează sistemul imunitar şi îl îmbunătăţeşte zilnic.

Variantele pentru copii au un conținut bogat de DHA.

Care sunt variantele comerciale de Apogen®?

Apogen® se comercializează în România în următoarele forme.

Apogen® Capsules: capsule solubile pentru adulți.

Apogen® Childeren Chewables: Capsule masticabile pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani și o sursă bogată de DHA.

Apogen® Childeren Granules: Granule pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani și o sursă bogată de DHA.

De unde se poate achiziționa Apogen®?

Apogen® poate fi achiziționat de la farmacia sau drogheria dumneavoastră sau online de la magazinele autorizate și arată ca în pozele de mai jos.
apogen-apogen-capsules-pic
apogen-children-chewable-pic
apogen-children-granule-pic

 

 

 

 

 

 

 

Adrian Mutu filmează pentru noul clip Snoop Dogg

Adrian Mutu s-a visat dintotdeauna vedetă rap, însă abia acum are ocazia să apară într-o producție de acest gen. Fotbalistul va figura în distribuţia noului videoclip al celebrului Snoop Dogg.

Adrian Mutu s-a fotografiat în nenumărate rânduri în ipostaze de rapper, iar apropiații lui au declarat, în mai multe rânduri, căa sportivul şi-ar dori o carieră în muzica de acest gen. Ei bine, visul lui de a colabora cu o vedetă internațională de profil este pe cale să se realizeze. „Brilliantul” a fost cooptat pentru a apărea în noul videoclip al celebrului Snoop Dogg. Regizorul speră că prezenţa lui să ridice şi mai mult cota producției.  „Are foarte mulţi fani în randurile băieților, iar frumusețea lui atrage toate femeile. I-am facut personal această propunere lui Adrian, iar întreaga echipă vede în el un bun promotor al clipului. La jumătatea lunii aprilie vom fi la filmări, la ETO Park Gyor, iar o echipă de peste 20 de oameni va lucra ca totul să iasă aşa cum trebuie”, a declarat regizorul Massimo Caroletti pentru Cancan.ro. În trecut, Adrian Mutu a primit propuneri de a colabora cu BUG Mafia şi Puya, însă s-a spus că ar visa să colaboreze cu celebrul Pitbull.

Ski Resort Transalpina te cheamă de 8 Martie la distracţie!

“Pune-ți ie de 8 Martie și noi îţi arătăm cât ești de frumoasă!” 

Ski Resort Transalpina vă invită să petreceți un nou week-end exploziv. În zilele de 8 şi 9 martie, s-au pregătit pentru toți împătimiții muntelui şi ai zăpezii surprize care mai de care.

Pentru ca este 8 Martie, femeile vor fi în centrul atenției. Pentru ele organizatorii au pregătit marţisoare speciale şi vouchere de cumpărături folosibile pe Kurtmann.ro, în valoare de 500, 300 şi 200 lei. Mai presus de toate, aceştia doresc să arate că româncele sunt frumoase. Romancele neaoşe!

“Vrem să facem un brand din frumusețea femeilor din țara noastră. De aceea, le provocăm pe toate femininele de pe partii să îmbarce iile din cufărul bunicii. Ne dorim să vedem cât mai multe bluze românești, aducând la  Ski Resort Transalpina specificul cât mai multor zone ale țării”, se arată în comunicatul de presă pus la dispoziţie de Ski Resort Transalpina.

Tot la capitolul surprize va fi şi demonstratia de forță a celor care organizează în Franta renumitul Snow Fest. Jocuri distractive vor aduce concurenţilor premii importante – invitatii la festivalurile TIFF şi ELECTRIC CASTLE. Marele premiu va fi probabil şi cel mai disputat: câştigătoarea va merge în 29 martie la SNOW FEST, în Franţa. Șapte nopți de cazare şi sase zile de skipass vor garanta un sejur de vis. În plus demonstrațiile de snow kitting ale celor de la Prorider, vor completa pe cer distracția dintre zăpezi.

Cu o priveliște unică în România, Ski Resort Transalpina, vă invită să-i cunoașteți pârtiile de dificultăți diferite, întinse pe o suprafață de peste 30 de hectare, acoperite în întregime cu un strat consistent de zăpadă. Vor funcţiona toate instalațiile din dotare, respectiv: 2 telegondole interconectate, 2 teleski-uri şi  1 telescaun.

 

Pentru detalii: www.trans-alpina.ro

Informațiile au fost oferite de Ramona Fodor – Ski Resort Transalpina

 

Oscar 2014: Află cine sunt câştigătorii din acest an

A fost din nou o seară memorabilă cu ocazia celei de a 86-a ediţii a Premiilor Academiei, cu Ellen DeGeneres ca şi gazdă a spectacolului din acest. Decernarea a fost transmisă în direct de către postul HBO şi s-a încheiat în jurul orei 7:00 (ora României). Printre cei ce au plecat acasă cu marele trofeu se numără Jared Leto, Lupita Nyong’o pentru Cei mai buni actori în roluri secundare, în timp ce Cate Blanchett şi Matthew McConaughey au fost onoraţi cu Oscarul pentru Cele mai bune roluri principale. ”12 Years a Slave”  a primit desigur premiul pentru Cel mai bun film, iar cel ce fost premiat drept cel mai bun regizor este nimeni altul decât Alfonso Cuaron pentru “Gravity”.

Iată lista completă a câștigătorilor:

Cel mai bun film
“American Hustle”
“Captain Phillips”
“Dallas Buyers Club”
“Gravity”
“Her”
“Nebraska”
“Philomena”
CÂŞTIGĂTOR: “12 Years a Slave”
“The Wolf of Wall Street. ”

Cel mai bun actor într-un rol secundar
Barkhad Abdi in “Captain Phillips”
Bradley Cooper in “American Hustle”
Michael Fassbender in “12 Years a Slave”
Jonah Hill in “The Wolf of Wall Street”
CÂŞTIGĂTOR: Jared Leto în “Dallas Buyers Club”

Cea mai bună actriţă într-un rol secundar
Sally Hawkins in “Blue Jasmine”
Jennifer Lawrence in “American Hustle”
CÂŞTIGĂTOR: Lupita Nyong’o în “12 Years a Slave”
Julia Roberts in “August: Osage County”
June Squibb in “Nebraska”

Cel mai bun actor într-un rol principal
Christian Bale in “American Hustle”
Bruce Dern in “Nebraska”
Leonardo DiCaprio in “The Wolf of Wall Street”
Chiwetel Ejiofor in “12 Years a Slave”
CÂŞTIGĂTOR: Matthew McConaughey în “Dallas Buyers Club”

Cea mai bună actriţă într-un rol principal
Amy Adams in “American Hustle”
CÂŞTIGĂTOR: Cate Blanchett în “Blue Jasmine”
Sandra Bullock in “Gravity”
Judi Dench in “Philomena”
Meryl Streep in “August: Osage County”

Cel mai bun desen animat
CÂŞTIGĂTOR: ”Frozen”
“The Croods”
“The Wind Rises”
“Despicable Me 2″
“Ernest & Celestine”

Cel mai bun documentar
“The Act Of Killing”
“Cutie And The Boxer”
“Dirty Wars”
“The Square”
CÂŞTIGĂTOR: ”20 Feet From Stardom”

Cel mai bun film străin
“The Broken Circle Breakdown”
CÂŞTIGĂTOR: ”The Great Beauty”
“The Hunt”
“Missing Picture”
“Omar”

Cel mai bun regizor
David O Russell, “American Hustle”
CÂŞTIGĂTOR: Alfonso Cuaron, “Gravity”
Alexander Payne, “Nebraska”
Steve McQueen, “12 Years A Slave”
Martin Scorsese, “The Wolf Of Wall Street”

Cinematografie
“The Grandmaster” Philippe Le Sourd
CÂŞTIGĂTOR: “Gravity” Emmanuel Lubezki
“Inside Llewyn Davis” Bruno Delbonnel
“Nebraska” Phedon Papamichael
“Prisoners” Roger A. Deakins

Cele mai bune costume
“American Hustle” Michael Wilkinson
“The Grandmaster” William Chang Suk Ping
CÂŞTIGĂTOR: “The Great Gatsby” Catherine Martin
“The Invisible Woman” Michael O’Connor
“12 Years a Slave” Patricia Norris

Cel mai bun documentar scurt
“Cave Digger” Jeffrey Karoff
“Facing Fear” Jason Cohen
“Karama Has No Walls” Sara Ishaq
CÂŞTIGĂTOR: “The Lady in Number 6: Music Saved My Life” Malcolm Clarke şi Nicholas Reed
“Prison Terminal: The Last Days of Private Jack Hall” Edgar Barens

Cel mai bun machiaj

CÂŞTIGĂTOR: “Dallas Buyers Club” Adruitha Lee şi Robin Mathews
“Jackass Presents: Bad Grandpa” Stephen Prouty
“The Lone Ranger” Joel Harlow and Gloria Pasqua-Casny

Cea mai bună coloană sonoră
“The Book Thief” John Williams
CÂŞTIGĂTOR: “Gravity” Steven Price
“Her” William Butler and Owen Pallett
“Philomena” Alexandre Desplat
“Saving Mr. Banks” Thomas Newman

Cel mai bun cântec
“Alone Yet Not Alone” from “Alone Yet Not Alone”
Music by Bruce Broughton; Lyric by Dennis Spiegel
“Happy” from “Despicable Me 2”
Music and Lyric by Pharrell Williams
CÂŞTIGĂTOR: “Let It Go” from “Frozen”
Music and Lyric by Kristen Anderson-Lopez and Robert Lopez
“The Moon Song” from “Her”
Music by Karen O; Lyric by Karen O and Spike Jonze
“Ordinary Love” from “Mandela: Long Walk to Freedom”
Music by Paul Hewson, Dave Evans, Adam Clayton and Larry Mullen; Lyric by Paul Hewson

Cele mai bune decoruri
“American Hustle” Production Design: Judy Becker; Set Decoration: Heather Loeffler
“Gravity” Production Design: Andy Nicholson; Set Decoration: Rosie Goodwin and Joanne Woollard
CÂŞTIGĂTOR: “The Great Gatsby” Production Design: Catherine Martin; Set Decoration: Beverley Dunn
“Her” Production Design: K.K. Barrett; Set Decoration: Gene Serdena
“12 Years a Slave” Production Design: Adam Stockhausen; Set Decoration: Alice Baker

Cel mai bun film animat – scurtmetraj
“Feral” Daniel Sousa and Dan Golden
“Get a Horse!” Lauren MacMullan and Dorothy McKim
CÂŞTIGĂTOR: “Mr. Hublot” Laurent Witz and Alexandre Espigares
“Possessions” Shuhei Morita
“Room on the Broom” Max Lang and Jan Lachauer

Editare de sunet

“All Is Lost” Steve Boeddeker and Richard Hymns
“Captain Phillips” Oliver Tarney
CÂŞTIGĂTOR: “Gravity” Glenn Freemantle
“The Hobbit: The Desolation of Smaug” Brent Burge
“Lone Survivor” Wylie Stateman

Mixaj sonor
“Captain Phillips” Chris Burdon, Mark Taylor, Mike Prestwood Smith şiChris Munro
CÂŞTIGĂTOR: “Gravity” Skip Lievsay, Niv Adiri, Christopher Benstead şi Chris Munro
“The Hobbit: The Desolation of Smaug” Christopher Boyes, Michael Hedges, Michael Semanick şi Tony Johnson
“Inside Llewyn Davis” Skip Lievsay, Greg Orloff and Peter F. Kurland
“Lone Survivor” Andy Koyama, Beau Borders şi David Brownlow

Cele mai bune efecte vizuale
CÂŞTIGĂTOR:Gravity” Tim Webber, Chris Lawrence, Dave Shirk şi Neil Corbould
“The Hobbit: The Desolation of Smaug” Joe Letteri, Eric Saindon, David Clayton and Eric Reynolds
“Iron Man 3” Christopher Townsend, Guy Williams, Erik Nash and Dan Sudick
“The Lone Ranger” Tim Alexander, Gary Brozenich, Edson Williams and John Frazier
“Star Trek Into Darkness” Roger Guyett, Patrick Tubach, Ben Grossmann and Burt Dalton

Cel mai bun scenariu adaptat
“Before Midnight” Written by Richard Linklater, Julie Delpy, Ethan Hawke
“Captain Phillips” Screenplay by Billy Ray
“Philomena” Screenplay by Steve Coogan and Jeff Pope
CÂŞTIGĂTOR: “12 Years a Slave” scenariul de  John Ridley
“The Wolf of Wall Street” Screenplay by Terence Winter

Galerie foto:

Cate Blanchett
Ellen DeGeneres
Jared Leto
Lupita Nyong’o
Matthew McConaughey
Pink