Monthly Archives: December 2013

Maratonul Crăciunului: Un desert delicios

Îngheţata sau budinca de Crăciun 

Este o reţetă delicioasă şi foarte simplu de preparat, care va satisface şi cele mai rafinate gusturi. În plus, pentru invitații tăi este un desert care îi va încânta cu siguranţă.

Ingrediente pentru 4 porţii:

250 g budincă de vanilie pe care aţi preparat-o şi aţi lăsat-o la răcit timp de câteva ore, 150g merişoare sau fructe de pădure (decongelate în prealabil), pulpa şi sucul de la o portocală mare, sucul de la o lime, 2 linguriţe de zahăr brun, 2 banane medii tăiate în rondele de aproximativ 1 cm, 2 conserve de mandarine în compot – aproximativ 300 de grame câte o conservă – scurse de zeamă, whiskey – va fi adăugat după gust, 1 cutie cu îngheţată de vanilie, 5-6 biscuiţi mai mari simpli, 100g unt, fulgi de migdale.

Mod de preparare:

Puneţi merişoarele sau fructele de pădure într-o tigaie împreună cu zahărul şi cu jumătate din sucul de portocală şi aduceți la fierbere. Lăsaţi-le la foc mic timp timp de 5-6 minute până obţineţi un sos consistent. Transferați compoziția într-un bol şi lăsați la răcit.  Adăugaţi peste budinca de vanilie pulpa şi puţin din sucul de portocală. Puneţi rondelele de banane şi mandarinele într-un bol, adăugaţi sucul de lime şi amestecaţi bine. Topiţi untul într-un vas potrivit şi adăugaţi biscuiţii fărămiţaţi şi fulgii de migdale. Amestecaţi bine câteva minute şi adăugaţi whiskey.

Pregătiţi 4 pahare – pot fi chiar pahare de whiskey pentru că sunt suficient de înalte şi suficient de încăpătoare – şi împărţiţi în fiecare compoziţia din banane şi mandarine şi suc de lime. Adăugaţi peste ele câte o lingură generoasă din budinca pregătită anterior. Urmează câte o lingură de îngheţată de vanilie şi sosul de merişoare. La final adăugaţi compoziţia din biscuiţi amestecaţi cu fulgi de migdale şi whiskey. Dacă vă rămân banane sau mandarine sau sos de merişoare ornaţi la final.

 

sursa reţetei:jamieoliver.com

Aperitive delicioase pentru invitaţi

Începem aşadar seria sugestiilor cu privire la deliciile culinare pe care le puteţi pregăti cu ocazia sărbătorilor, bineînţeles pe lângă tradiţionalele sarmale şi salate.Ne-am gândit să experimentăm şi de ce nu să încercăm ceva mai inedit în acest an.


Cele mai bune aperitive de Crăciun

Diavoli exotici Diavoli exotici

Ingrediente pentru 24 de porţii:

24 de curmale, de preferinţă fără sâmbure, 12 felii de bacon sau de prosciutto crudo, tăiate în jumătate, 50 g blue cheese, ardei iute tăiat foarte mărunt

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 200 de grade C. Pregătiţi 24 de scobitori pe care le lăsaţi la înmuiat într-un bol cu apă timp de 15 minute. Tapetaţi bine o tavă suficient de încăpătoare cu hârtie de copt. Dacă aveţi norocul şi aţi găsit curmale fără sâmbure aţi scăpat deja de ce era mai greu, dacă nu veţi fi nevoiţi să îndepărtaţi sâmburele cu mare grijă. După ce aţi rămas cu produsul finit, plasaţi în mijloc o bucăţică de blue cheese si una de ardei iute.  Înfăşuraţi compoziţia cu grijă într-o felie de bacon sau prosciutto şi fixaţi-le cu o scobitoare, după care le aşezaţi în tava pregătită. Le lăsaţi la cuptor aprox. 20-25 de minute pentru a se pătrunde bine.

Prosciutto umplut cu blue cheese, curmale şi nuci Prosciutto umplut cu blue cheese, curmale şi nuci

Ingrediente pentru 24 de porţii:

24 de curmale negre, fără sâmbure, 24 bucăţi de nucă, 12 felii de prosciutto – a se tăia în jumătate, ulei de măsline pentru uns, miere pentru servit

Mod de preparare

Aveţi nevoie de 24 de frigărui de bambus, de lungime medie, max. 12 cm., pe care le veţi lăsa la înmuiat în apă timp de 10 minute. Între timp pregătiţi o tigaie cât mai plată sau dacă aveţi, un grătar pentru aragaz, de preferinţă din teflon. Curmalele se taie prin mijloc, dar nu de tot. În mijloc se plasează câte o bucată de blue cheese şi una de nucă, după care înfăşuraţi compoziţia cu grijă în felia de prosciutto. Fixaţi „mingiuţa” rezultată cu o frigăruie de bambus. Periaţi-le fin cu ajutorul unei pensule cu puţin ulei de măsline şi plasaţi-le în tigaie sau pe grătarul aflat pe arzătorul mediu. Se prăjesc timp de 3 minute, rotind-ule continuu pentru a se prăji uniform pe fiecare parte. După ce sunt gata le stropiţi cu puţină miere, pentru aromă şi sunt gata de a fi servite, calde sau la temperatura camerei.


Vom continua cu prezentarea altor aperitive, deci staţi e aproape dacă vreţi să aflaţi şi alte delicii culinare.

sursa reţetei:jamieoliver.com

Maratonul Crăciunului: Decor de sărbătoare

Se apropie sărbătorile de iarnă şi cu siguranţă îţi doreşti să induci câte puţin din spiritul acestora în fiecare încăpere din casa ta. Nimic mai uşor. Pentru a crea o atmosferă plăcută şi intimă îţi trebuie doar puţin timp şi imaginaţie.

text: Amalia Cenușă

Am ales pentru tine, în rândurile ce urmează, câteva idei simple şi ieftine pentru o decorare rapidă a casei. În linii mari, poţi decora totul cu globuri, fundiţe roşii, lumânărele, coroniţe din brad natural, ghirlande. Este de preferat să alegi globuri sau obiecte care nu se sparg şi nu se deformează prea uşor. Alege o culoare dominantă, roşu, verde, alb, argintiu, auriu sau orice altă culoare care îţi place şi amplasează obiecte decorative specifice sărbătorii în fiecare colţişor al locuinţei. Dacă le vei asorta cu funde roşii atunci vei avea într-un minut spiritul sărbătorilor la îndemână.

Lumânărelele te vor ajuta să induci încăperilor în care le vei folosi o atmosferă romantică şi primitoare. Aranjează-le pe masă, în sfeşnice argintate, la geam, în suporturi speciale, sau în diferite colţuri ale camerei şi efectul lor va fi garantat. Aprinde şemineul, dacă ai unul, pentru a întregi atmosfera de iarnă şi sărbătoare. Lumânările pot fi amplasate şi în baie pentru a te relaxa şi mai mult, mai ales dacă sunt parfumate.

Agaţă coroniţe de brad la uşa de la intrare, la toate uşile de fapt, la ferestre, deasupra şemineului. Foloseşte crengi naturale, verzi şi împodobeşte-le cu globuri, lumânărele, fundiţe roşii, conuri de brad, fotografii sau bomboane. Poţi opta şi pentru coroniţe artificiale pe care să le foloseşti mai mulţi ani la rând. Păstrează-le în cutii pentru a nu se prăfui peste an.

Este foarte important să ai mereu ceva dulce la îndemână, fie că sunt fructe proaspete sau dulciuri, în special bomboane şi ciocolată. Musafirii vor veni cu siguranţă şi vor fi încântaţi să se îndulcească puţin. Pune dulciurile în coşuleţe decorative sau confecţionează ghirlande de bomboane şi amplasează-le pe masa de la intrare. Biscuiţii sunt la fel de buni ca şi ciocolata. Nu uita să pui dulciuri şi în camera oaspeţilor, astfel se vor simţi mai bine primiţi.

Foloseşte obiecte naturale – crenguţe, conuri – şi alcătuieşte mici aranjamente în vase de sticlă sau coşuleţe. Cumpără cu această ocazie şi o poisenttia. Adaugă un plus de  strălucire folosind zăpadă artificială şi ornamente strălucitoare. Trebuie doar puţin timp şi răbdare şi astfel vei avea un Crăciun aşa cum îţi doreşti.

Tema pentru brad

În prag de sărbătoare, bradul de Crăciun se bucură de întâietate în raport cu celelalte decoraţiuni ale locuinţei. În acest sens, asigură-te că vei cumpăra un brad potrivit dimensiunilor încăperii în care îl vei amplasa. Dacă în trecut bradul de Crăciun însemna cât mai multe ornamente şi cât mai multe culori, de câţiva ani încoace tendinţele impun bradul cu o singură culoare dominantă sau o temă special aleasă. De exemplu, pentru o temă cât mai naturală, prin care doreşti să redai albul zăpezii, poţi folosi fundiţe argintii, globuri şi ghirlande sau beteală argintie. Pentru ceva cu adevărat stilat şi elegant poţi folosi ornamente din catifea sau satin, cu străluciri discrete. O temă rustică va include obiecte făcute din rafie, nuieluşe, prăjituri, în special biscuiţi cu diverse forme, atârnate în brad, ghirlande de popcorn sau merişor şi mai ales jucării de lemn. Un brad va arăta tradiţional dacă vei pune lumânări mici, cu forme haioase, ataşate cu clipsuri de crenguţe, evident fără a le aprinde. Orientează-te către lumânări aurii, albe sau roşii. În loc de ghirlande poţi ataşa fundiţe colorate sau funii speciale de rafie, în special pentru temele rustice.

Dacă spaţiul îţi permite poţi aşeza un brad mare în living şi unul mai mic în hol, bucătărie sau dormitor. În acest caz, ornamentele alese pentru decorarea bradului vor trebui să fie în ton cu încăperea în care este plasat. Spre exemplu, un brad pe care l-ai aşezat  în bucătărie va fi cât mai rustic sau culinar, cu ornamente în formă de fructe şi legume, ustensile de bucătărie legate artistic cu rafie şi neapărat săculeţe sau legături de mirodenii pentru a parfuma aerul.

Pentru brad nu vor exista niciodată prea multe ornamente, aşa că poţi pune câte doreşti sau câte ai la îndemână. Singura cerinţă este să le aranjezi cât mai bine, pentru a crea un efect vizual armonios. Poţi folosi, drept ornamente, materiale naturale, adică flori uscate sau crenguţe verzi, mai ales pentru a completa spaţiile libere din coroana bradului şi pentru a completa mirosul natural.

Pentru un plus de culoare foloseşte flori din mătase. Dacă urmăreşti obţinerea unui efect cu totul special, alege flori cât mai deschise la culoare, de preferat albe, pentru a contrasta bine cu verdele natural al bradului. Indicat este, în acest caz, să le aşezi pe vârfurile crenguţelor. Un strop de strălucire se poate obţine şi cu ajutorul unui spray metalic cu particule argintii sau aurii. Acesta va avea şi un efect benefic asupra frunzelor şi a conurilor, menţinându-le prospeţimea pentru un timp mai îndelungat.

Nu uita de ornamentul din vârful bradului, în lipsa căruia întregul aranjament va părea incomplet.

Aranjamentele de masă

În locul unui aranjament gigantic, gândeşte-te să faci buchete mai mici pe care să le amplasezi ici-colo pe masă. Decoraţiunile argintii şi ramurile de brad sunt specifice sărbătorilor de iarnă, dar florile aduc şi mai multă culoare. Nu uita că aranjamentul trebuie să se potrivească cu farfuriile şi faţa de masă.

Verde şi alb

Aranjează ramuri de brad şi flori albe de crin într-o urnă de argint. Deşi arată extraordinar, crinii au un parfum foarte pregnant care se va amesteca cu mirosul îmbietor al bucatelor pregătite pentru Crăciun. Mai mult, polenul de flori poate păta faţa de masă, aşa că ar fi bine să înlături sursele de polen; e foarte simplu, pur şi simplu ţine floarea deasupra unui castron sau coş de gunoi şi taie staminele cu o foarfecă.

Cornul abundenţei

Într-un coşuleţ din nuiele aşează fructe din recolta de toamnă, mere, pere, nuci, gutui, alese cu atenţie şi lustruite bine înainte. Frunzele de iederă şi crenguţele proaspete de brad vor completa cu naturaleţe imaginea de ansamblu. Aranjamentul poate fi confecţionat sub diverse forme şi dimensiuni, în funcţie de mărimea coşuleţului ales şi a mesei pe care urmează să fie aşezat.

Lumânări romantice

Un aranjament simplu, realizat doar din lumânări, are darul de a induce o atmosferă caldă şi primitoare încăperii. Indicat este să alegi lumânări de diferite lungimi şi grosimi pentru un efect maxim, iar dacă optezi pentru un astfel de aranjament în centrul mesei, nu folosi lumânări aromate pentru a evita amestecarea parfumului lor cu mirosul mâncărurilor servite.

Vase ornamentale

Nu ezita să cumperi diferite boluri cu specific de Crăciun pentru a le umple apoi cu diferite condimente aromate specifice sărbătorii, cum ar fi cuişoarele sau batoanele de scorţişoară.

Closing Party @ Club Midi – [a:rpia:r] – vineri 20 Decembrie 2013

Closing Party @ Club Midi – [a:rpia:r] – Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Mihigh

Gig-urile celor trei, în Romania, sunt foarte rare şi de fiecare dată reuşesc să surprindă într-un mod plăcut. Setul lor de “ping-pong” completează un puzzle şi abia la sfârşit poți forma o imagine clară. [a:rpiar:r] sound oferă un sunet unic ce pornește de la energia lui Raresh, trece prin seriozitatea lui Rhadoo şi ajunge la poezia lui Pedro.

Preț intrare:
20 lei înainte de 00:00
30 lei după 00:00

Va avea oare Samsung Galaxy S5 o carcasă metalică?

Zvonurile spun că Samsung Galaxy S5, smartphone-ul cel mai probabil a fi lansat în februarie 2014, va veni cu o carcasă metalică.

Modelul care se va lansa în februarie, nu este denumit specific Galaxy S5, însă având în vedere succesul brand-ului Galaxy și faptul că Note 3 este lansat foarte recent, este puțin probabil ca producătorul să schimbe modul în care deja funcționează lucrurile. Specificațiile acestuia vor fi cu siguranță unele de top, configurația puternică, se aud zvonuri legate de un display cu rezoluție de 2560×1440 pixeli, și un scanner de retină integrat, ce va oferi o securitate suplimentară utilizatorilor. Având în vedere că aceste elemente sunt noi și pentru Samsung, este și mai probabil ca acestea să fie implementate pe Galaxy S5.

O configurație posibilă pentru acesta ar fi în procesorul pe 64 biți, Octa-Core Exynos, și un procesor Quad-Core Snapdragon (depinde de zona unde va fi comercializat), o cameră de 16 megapixeli cu o tehnologie nouă pentru fotografierea în lumină slabă, 3 GB memorie RAM și un acumulator mai mare, unii spun ceva de 4000 mAh. Sistemul de operare care va rula nativ pe acest dispozitiv va fi cel mai probabil Android 4.4 KitKat cu interfața TouchWiz specifică smartphone-urilor Samsung.

Zvonurile nu vor înceta să apară și ne așteptăm în luna ianuarie la mai multe informații despre Galaxy S5, unele false, alte care se vor adeveri în cele din urmă.

Sursa:

Playtech.ro

E-Boda Revo R80 – Pentru că iPad Mini nu funcționează cu Android [REVIEW]

Anul 2013 a fost anul tabletelor de 7 și 8 inci. S-a văzut o creștere semnificativă în procentul produselor de acest gen vândute, dar și în interesul producătorilor și integratorilor de a aduce astfel de produse pe piață. Ceva îmi spune că anul viitor focus-ul va fi tot pe aceste produse, iar modele precum E-Boda Revo R80, inspirată desigur după iPad Mini, ar putea avea un succes răsunător.

E-Boda Revo R80 are o configurație interesantă și o construcție pe măsura așteptărilor. Vom trece în revistă în cadrul acestui review toate caracteristicile deosebite care ne-au impresionat, precum și elementele mai puțin pozitive ale acestui produs.

Pachet E-Boda Revo R80

Să începem, așadar, cu începutul. Cutia oferă toate informațiile necesare utilizatorului la capitolul configurație hardware. E-Boda Revo R80 vine de asemenea cu o lună gratuită pe aplicația de TV online, Seenow. Pachetul este destul de complex. Aici găsim încărcătorul la priză, cu o mufă microUSB, ceea ce înseamnă că tableta se poate încărca și la computer. Avem un cablu USB – microUSB, un cablu USB Host, pentru mouse, tastatură sau modem 3G extern, și o pereche de căști. Apreciem faptul că există căști în pachet, personal mi s-au părut foarte slabe ca sunet și construcție, însă reprezintă un bonus. Tot în pachet se află și manualul de utilizare, garanția și o folie pentru ecranul tabletei, folie pe care va trebui să o aplice utilizatorul, nu vine cu instrucțiuni.

Design și Construcție E-Boda Revo R80

Nu cred că mai este necesar să explic de ce sursa de inspirație pentru designul acestui model este iPad-ul. Personal, iPad Mini mi-a plăcut foarte mult, atât pentru dimensiunile sale, cât și pentru marginile subțiri ale carcasei în partea frontală. Cred că acesta este unul din elementele destul de dorite de consumatori, o ramă cât mai îngustă. De asemenea, construcția metalică a tabletei este un element destul de cerut. Consumatorul își dorește un produs premium, dar dacă se poate la un preț cât mai mic. Din păcate, acest lucru este greu de obținut, iar de aici, tonul discuției în acest capitol devine puțin mai amar. Capacul tabletei este destul de bine construit la nivelul detaliilor și oferă avantajul că tableta este mai rezistentă și ecranul nu se flexează. Dezavantajul este că, la modelul primit de noi la teste, era probabil cu 0,0x milimetri mai mare decât tableta în sine, ceea ce permite un joc destul de neplăcut al capacului. Acest lucru poate fi observat în imaginea cu camera foto din galerie. Pe partea frontală, avem ecranul cu margini subțiri de care vorbeam mai devreme și o cameră de 0,3 megapixeli pentru apeluri video. Butoanele de power și volum sunt situate în partea dreaptă, destul de rigide pentru a nu putea fi apăsate din greșeală și totodată ușor de accesat prin poziția lor. Pe aceeași parte există și un slot pentru cardurile microSD, care acoperă complet cardul.

Conectica este complexă. În partea de sus există un microfon, butonul de reset, portul microHDMI, portul microUSB și jack-ul de căști. Nu există butoane capacitive pe marginea inferioară, fiind disponibile doar cele ale sistemului de operare.

Pe spate, avem un singur difuzor, a cărui poziție nu este cea mai inspirată. Poate fi acoperit cu mâna dacă ținem tableta pe orizontală pentru vizionarea unui film și, în plus, este destul de slab calitativ. Am simțit nevoia utilizării căștilor și a unui software de amplificare pentru a auzi mai bine detaliile unui clip de pe YouTube.

Specificații E-Boda Revo R80

E-Boda Revo R80 Specificatii
Ecran 7.85 inci
1024×768 pixeli
panou TN
capacitiv 5 puncte
Procesor Allwinner A31s
Quad-Core 1,2 GHZ
GPU PowerVR SGX544 MP2
Memorie RAM 1 GB DDR3
Stocare 8 GB
32 GB microSD(optional)
Senzori Rotatie
Camera Frontala 0.3 mp
Principala 2 mp
Sunet 1 difuzor mono
OS Android 4.2
Conectori microUSB
microHDMI
casti
WiFi / 3G 802.11 n/doar extern
Acumulator 3800 mAh
aprox 4 ore
Pachet incarcator
cablu microUSB
cablu USB Host
casti
manual, garantie
folie ecran
Dimensiuni / Greutate 200 x 135 x 10
340 grame

Performanță E-Boda Revo R80

Performanța bună la un produs al cărui preț este relativ mic se traduce mai mult într-o fluiditate a meniului și o funcționare relativ ok cu mai multe aplicații deschise. E-boda Revo R80 a reușit să impresioneze la acest capitol. Având în vedere că folosește un procesor diferit față de alternativele sale la același preț și un cip grafic cu 8 nuclee, am reușit să ne jucăm unele dintre cele mai actuale jocuri. Asphalt 8 merge destul de bine, cu un framerate destul de bun, fără artefacte sau fără a se bloca. Există întârzieri ale meniului, însă acestea sunt acceptate, mai ales că au loc atunci când sunt deschise aplicațiile. Memoria de 1 GB RAM ajută destul de mult la acest capitol. Spațiul de stocare de 8 GB este suficient pentru început, pentru a beneficia de mai mult spațiu de stocare este recomandată achiziționarea unui card microSD, mai ales că acum sunt destul de ieftine. Recomandăm însă un card SDHC Class 10, pentru a putea fi accesat rapid. Testele efectuate pe acest model prezintă rezultate suficient de bune pentru segmentul ei de preț. În Quadrant am obținut 5042 puncte, iar Antutu dezvăluie un scor de 12991 de puncte. 3DMark Ice storm prezintă un rezultat de 4100 puncte în cazul lui Revo R80. În concluzie, chiar dacă nu ne-a mulțumit la capitolul construcție, pe partea de rezultate sintetice stă destul de bine și o putem recomanda pentru gaming.

Ecran E-Boda Revo R80

Ecranul este unul de tip TN. După cum se știe, TN-urile au un timp de răspuns mai bun, însă unghiuri de vizbilitate mai reduse. Astfel, dacă privirea nu cade direct pe tabletă, efectul este destul de neplăcut, iar culorile nu mai au de-a face prea mult cu realitatea. Touchscreen-ul este destul de bine construit și, chiar dacă în lumină se observă delimitările acestuia, acele dungulițe egale ca distanță, suportă până la 5 degete simultan și este destul de responsiv.

Autonomie și Temperaturi E-Boda Revo R80

La acest capitol, din nou, nu stă foarte bine. Mă refer strict la autonomie. Acumulatorul de 3800 mAh rezistă exact cât scrie în specificațiile oficiale, adică 4 ore. Cele 4 ore sunt suficiente de altfel pentru rularea a două filme, sau 4-8 episoade ale unui serial. Aici vorbim de o incarcare completă. În gaming, situația stă puțin mai diferit, în ceva mai puțin de 3 ore bateria fiind epuizată. Pentru o utilizare mixtă, gen vizionare de filme, navigare și ceva browsing, ar trebui să ajungă la puțin peste 5 ore. Temperatura nu crește semnificativ. Chiar dacă partea din spate este metalică, nu am observat să se încălzească aproape deloc. Cel mai probabil acesta nu este lipit de cipurile interne pentru a oferi un transfer termic de calitate, lucru care se explică și de mișcarea capacului posterior.

Concluzie

E-Boda Revo R80 este un produs interesant, care mai are însă nevoie de îmbunătățiri la mai multe capitole. Performanța este însă peste medie, din acest punct de vedere nu putem decât să ne bucurăm. Prețul acesteia este între 500 și 600 lei, depinzând de magazinul de unde o achizțitionați, iar pentru această sumă, mai mică decât a unui smartphone mediu, este o alegere rezonabilă. Acum, este și la promoție pe site-ul E-Boda.

Sursa:
Playtech.ro

Deces la Hollywood: Îndrăgitul actor Peter O’Toole moare la 81 de ani

Hollywood a pierdut unul dintre cei mai mari actori: Peter O’Toole a decedat sâmbătă seara într-un spital din Londra după o luptă grea cu boala. Celebrul actor care a jucat în filme importante precum “Troia”, alături de Brad Pitt sau cel mai cunoscut rol al său “Lawrence of Arabia”, a fost nominalizat de 8 ori la Premiile Academiei şi a obiţut o mulţime de premii pe parcursul vieţii sale.

 

Cel mai recent proiect al său intitulat “Katherine of Alexandria,” a fost terminat şi va avea lansarea în 2014. Starurile de la Hollywood şi-au exprimat condoleanțele pe Twitter şi sunt alături de familie în aceste momente.

Lamar Odom şi Khloe Kardashian divorțează: “Am părăsit-o”, declară sportivul!

Khloe Kardashian şi Lamar Odom divorțează după patru ani de căsătorie, iar actele au fost depuse de avocata lui Khloe la judecătorie în cursul zilei de vineri. Zvonurile despre divorț circulă încă de la începutul anului, după ce s-a aflat ca jucătorul de baschet este dependent de droguri şi că acesta își înșelase soția în repetate rânduri. Se pare că vestea divorţului nu-l supără deloc pe Lamar, pentru că acesta a făcut primul pas spre despărțire.

“Am părăsit-o. Nu mai pot să fiu căsătorit cu Khloe. Ea scoate la suprafață tot ceea ce este mai rău din mine”, ar fi spus Lamar unui prieten. Khloe şi Lamar s-au căsătorit în anul 2009, la doar patru săptămâni după ce s-au cunoscut, iar în urma divorțului nici una dintre părţi nu se va alege cu nimic  din averea celuilalt. Lamar a semnat un contract prenupțial înainte de a se însura cu Khloe, care stipula clar că nu se poate atinge de nici un ban încasat de vedeta de reality-show.

 Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Nastia / K!D Chriss – vineri 13 Decembrie la Club Midi

NASTIA
Nastia / K!D Chriss

De origine rusă, Nastia este rezidenta renumitului festival Kazantip din Ucraina. Popularitatea ei a crescut enorm de mult şi este considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste de sex feminin. Muzica ei este plină de energie iar ea a devenit o adevărată senzație pe scena clubbing la nivel mondial. Mereu s-a ridicat așteptărilor şi nu a ieşit niciodată tiparului underground indiferent de locația unde a mixat.

Preț intrare:
20 lei înainte de 00:00
30 lei după 00:00

Premieră la cinema: The Hobbit-The Desolation of Smaug (2013)

Pelicula prezintă aventurile lui Bilbo Baggins, interpretat de Martin Freeman, pe parcursul călătoriei alături de vrăjitorul Gandalf Ian McKellen şi cei 13 pitici. Misiunea loc este una destul de complexa, pentru că ei vor să pună din nou stăpânire pe Regatul Pierdut, Erebor. O mulţime de pericole îi pândesc la fiecare pas, ei trebuie să traverseze zone deloc prietenoase pentru a-l înfrânge în final pe dragonul Smaug. Pelicula este regizată de Peter Jackson, iar în rolurile principale îi veţi vedea pe Ian McKellen, Benedict Cumberbatch, Elijah Wood, Martin Freeman, Orlando Bloom dar şi pe Cate Blanchett. Premiera peliculei va avea loc pe ecranele din România pe 13 Decembrie 2013.