Monthly Archives: October 2013

La ce a renunțat Rita Mureşan pentru a slăbi

Rita Mureșan mărturisește că a reușit să slăbească atât de mult în 10 luni de zile renunțând definitiv la carne. Regimul a fost îmbinat cu o schimbare de mentalitate, ea mărturisind că s-a împăcat cu trecutul său, a făcut pace cu toți cei din jur şi a învățat să se iubească pe sine.

Rita Mureșan susține că a slăbit atât de mult, unii spun chiar 40 de kilograme, abia după ce a încetat să lupte cu înverșunare cu propriul organism. Designerul spune că a încercat multe rețete care nu au dat rezultate. Ajunsese să mănânce chiar numai ierburi timp de 40 de zile şi, cu toate acestea, s-a îngrășat şi mai mult. Se pare că declinul a avut loc atunci când a renunțat la carne şi a învățat să își iubească propriul corp aşa cum este şi a încetat să îl mai agreseze cu regimuri şoc. Rita susține că şi-a curățat sufletul, s-a rugat, s-a împăcat cu cei din jur, nu a mai ținut ranchiună pentru nimeni şi pentru nimic, iar gândirea pozitiva a dat, iată, rezultate. „Am făcut pace cu toată lumea din jur și am acceptat trecutul. De câteva luni am renunțat la carne şi să mănânc doar peşte și fructe de mare. Am mâncat 40 de zile doar frunze şi am pus pe mine 10 kilograme. Cred că după ce accepți ceea ce se întâmplă cu tine şi nu mai lupți cu înverșunare, nu mai ții diete, organismul se regleză de la sine”, a mărturisit Rita.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Chris Brown a ajuns din nou la clinica de reabilitare

Se ştie că a avut diverse probleme cu legea şi că a devenit la un moment dat chiar violent vis-a-vis de iubita sa Rihanna, acum însă se pare că Brown e decis să o ia pe drumul cel bun şi să se cumințească. Vedeta s-a internat încă de ieri într-o clină de reabilitare unde speră să primească ajutor terapeutic despre cum să îşi stăpânească nervii şi să nu se mai implice în diverse bătăi.

“Obiectivul său este să se axeze pe situaţiile din trecut care i-au provocat tulburări de comportament şi care l-au împiedicat să privească cariera şi viaţa dintr-o altă perspectivă. Vrea să se refacă cu ajutor terapeutic şi este pregătit acum să meargă pe acest drum”, a declarat purtătorul său de cuvânt. Vestea internării lui Chris Brown nu a fost o surpriză mai ales după ce rapper-ul în vârstă de 24 de ani a fost arestat săprtămâna trecută în Washington D.C. după ce s-a încăierat într-o bătaie cu un bărbat chiar în faţa hotelului W.

Premieră la cinema: Ender’s Game (2013)

Acţiunea filmului se petrece în viitorul apropiat când pământul este atacat de o nouă specie extraterestră. Salvarea pământului va sta în mâna tinerilor antrenaţi să să-şi salveze planete şi să lupte cu forţele ostile. Unul dintre tineri se va evidenţia prin talent şi curaj devenind astfel speranţa tuturor. Pelicula este regizată de Gavin Hood, iar în rolurile principale îi veţi vedea pe Harrison Ford, Abigail Breslin, Ben Kingsley, Asa Butterfield, Hailee Steinfield şi Viola Davis. Premiera va avea loc pe ecranele din România pe 1 Noiembrie 2013.

După ce a fost dat afară de la Antena 1, Mihai Bendeac se reinventează online

Mihai Bendeac a luat o decizie radicală în urma scandalurilor în care este implicat cu trustul Intact. Actorul a hotărât ca pentru moment să renunțe la televiziune şi să-şi exprime în voie ideile în mediul online.

Mihai Bendeac se află în plin război cu trustul Intact şi a fost dat afară de la Antena 1 după ce a încălcat mai multe reguli elementare ale trustului şi s-a pus rău cu Mircea Badea şi Dan Voiculescu. Acestea fiind spuse, actorul a luat o decizie radicală. Renunță la ideea de comedie tv şi se mută în mediul online. Acolo, spune el, va putea să își exprime liber gândurile și ideile, fără a fi nevoit să se supună cenzurii. Nu exclude însă revenirea în televiziune, după încheierea proceselor pe care le are cu trustul Intact, însă doar ca parte a unor formate internaționale. În plus, el spune că va fi deschis din nou la a avea propria emisiune de comedie în momentul în care România va fi pregătită pentru un late night show ca la carte.

„Am luat o decizie grea. După 7 ani…Comedia nu poate exista fără libertate totală. Iar singura șansă pentru asta, rămâne online-ul. Atâta timp cât exista Youtube, oricine poate face asta. Şi e frumos! Am fost primul actor care a introdus un personaj gay (Mircea Solcanu) într-un show de comedie. Împreună cu colegii de la Mondenii, am imprimat un aer nou într-o atmosferă, pe atunci, sufocantă. Am făcut mereu lucruri îndrăznețe, controversate. De ce n-aş fi primul care face și acest pas? Nimeni n-a încercat să realizeze, strict pentru online, un show de acest gen. Până una alta, asta e viitorul. Am certitudinea că voi crea un adevarat fenomen cu asta. Mai ales după cum începe să se contureze scenariul primei ediții.

Cât despre televiziune, după ce se va încheia nebunia cu procesele vieții și voi putea lucra din nou, nu mă mai interesează decât formatele internaționale. Acolo e vorba de oameni, de oameni ce iubesc arta din ei, nu pe ei în artă. Şi cred că-i pot ajuta şi pot experimenta multe ca om de televiziune. În plus, în formatele de acest gen nu are ce căuta politica. Deci… miroase a libertate. Asta până când o să fim pregătiți pentru primul late night show. Dar când spun “late night”, mă refer tot la un format internaţional ca la “mămicutza” lui… Cu scenariu beton, studiu, rigoare, pregătire temeinică, training în State, repetiții, conceptualizare, cântări live, “performance-uri” gândite cu luni înainte… Dar mai e mult până acolo”, a scris Mihai Bendeac astăzi pe Facebook.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Serialul de succes “The Walking Dead” continuă cu sezonul 5 în 2014

Deşi abia a început sezonul 4, producătorii unuia dintre cele mai vizionate seriale, au anunțat deja că vor continua povestea şi în 2014 cu sezonul 5.

AMC a anunțat într-un comunicat oficial că nu renunţă la The Walking Dead după sezonul 4 şi vor continua povestea cu zombie. În momentul de faţă The Walking Dead se situează pe locul 1 la capitolul vizionare de către adulţi cu vârste între 18-49 de ani, fiind cel mai bine cotat acum, a cărui episod premieră a adunat în faţa televizoarelor nu mai puţin de 20.2 milioane de telespectatori, un record nou pentru o transmisie non-sportivă.

“Suntem foarte fericiți de faptul că vom face şi un sezon 5″, a anunţat Charlie Collier, președintele AMC. “Vorbim de un show care a crescut de la un sezon la altul şi care şi-a adunat cu fiecare episod tot mai multi fani. Debutul sezonului 4 de la începutul acestei luni a rupt efectiv orice record de audiență pentru o transmisie non-sportivă”, a adăugat acesta. Ce ne va rezerva sezonul viitor rămâne de văzut. În România, “The Walking Dead” este transmis de către postul de televiziune ProTv în fiecare seară de la ora 23:00.

Ashton Kutcher – noul inginer de la Lenovo

Se pare că actorul a avut dintotdeauna o pasiune pentru tehnologie, pentru că Ashton Kutcher a anunţat oficial parteneriatul său cu firma Lenovo. Evenimentul care a avut loc marţi 29 Octombrie, a reprezentat prezentarea oficială a celei mai noi tablete oferite de Lenovo – tableta Yoga, iar starul din “Two and a Half Men” a fost anunţat oficial drept inginerul de produs pentru brand-ul din China.

“Când veţi avea oczia să vedeţi acest produs de aproape veţi vedea diferenţa. Nu este asemănătoare cu ceea ce găsim acum pe piaţă”, a declarat Kutcher. Noul terminal Lenovo se anunţă într-adevăr promiţător şi datorită faptului că are o autonomie a bateriei de până la 18 ore în funcţionare continuă. Kutcher se va implica intens şi în promovarea produsului, dar şi la capitolul design şi software. Vedeta intra astfel în sfera IT, dar se declară încântat de acest lucru şi susţine că o schimbare nu strică niciodată.

Premieră la cinema: Captain Phillips (2013)

Pelicula în regia lui Paul Greengras prezintă povestea căpitanului Richard Phillips (interpretat de către Tom Hanks), a cărui navă de transport MV Maersk Alabama a fost deturnată de piraţii somalezi în anul 2009. Astfel nava devenea atunci prima navă de transport americană capturată de piraţi în ultimele două secole. Filmul prezintă evenimentele tragice care s-au petrecut la bordul navei, precum şi încercările disperate ale armatei americane de a salva echipajul condus de căpitanul Phillips. Premiera peliculei va avea loc pe ecranele din România pe 1 Noiembrie 2013.

Mădălina Ghenea, absentă la premiera de la Londra a filmului “Dom Hemingway”!

Premiera de la Londra a peliculei “Dom Hemingway” a avut loc luni seara, pe o vreme teribilă, când un uragan a provocat panica printre locuitorii din Marea Britanie. Aeroporturile au fost închise şi se prea poate ca acesta sa fie motivul pentru care Mădălina Ghenea, care joacă în acest film unul dintre rolurile principale, nu a luat parte la premieră.

Pe covorul roşu au pășit Jude Law şi Richard E.Grant, protagoniști ai peliculei, în vreme ce alte nume mari de pe firmament precum Emilia Clarke şi Demian Bichir au lipsit nemotivat.

Jude Law intră în pielea unui personaj care își recâștigă libertatea după 12 ani petrecuți după gratii şi care încearcă să obțină o sumă uriașă de bani de la șeful lui, Mr Fontaine (Bichir). Motivul este extrem de bine întemeiat, întrucât acesta a suferit în tăcere şi nu a dezvăluit poliţiei secrete care-l puteautrimite şi pe acesta în închisoare. Dom încearcă să reia legătura cu fiica lui, rol interpretat de Emilia Clarke, pe când Mădălina Ghenea joacă în acest film rolul iubitei lui Jude Law.

Din păcate pelicula nu a obţinut aprecierea dorită, unii critici au considerat ca fiind un film mediocru.

Puteţi vedea trailer-ul filmului mai jos:

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Actorul Orlando Bloom s-a despărţit de soţia sa

Peste ocean începe febra divorţurilor, tot mai multe cupluri hotărând să se separe. Cunoscutul actor a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute faptul că s-a despărţit oficial de soţia sa, cunoscutul model  Miranda Kerr.

Vestea a surprins, întrucât cei doi erau considerați un cuplu solid şi fericit. Purtătorul de cuvânt al cuplului a anunțat că cei doi au hotărât să se despartă amiabil.”Miranda Kerr şi Orlando Bloom tăriesc separaţi deja de câteva luni şi au decis să facă această informație publică”, se arată în comunicatul oficial. Foştii soţi doresc însă să rămână apropiați pentru copilul lor în vârstă de 2 ani pe nume Flynn. Miranda Kerr şi Orlando Bloom divorțează după o căsătorie de şase ani. Orlando Bloom revine astfel în cursa celor mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood.