Category Archives: Revista wow

UNTOLD LANSEAZĂ CAMPANIA “SHOW YOU CAN!”

Organizatorii UNTOLD alături de Ursus Breweries lansează astăzi competiția internațională „SHOW YOU CAN”, prin care cei creativi pot să propună o idee de instalații funcționale, pe tema reutilizării și reciclării. Cei interesați de acest subiect pot afla detalii și se pot înscrie începând din 15 martie până pe data de 25 martie, pe untold.com/showyoucan.

Aplicanții au șansa de a-și vedea idea implementată, proiectul câștigător fiind finanțat de către UNTOLD cu suma de 10.000 de euro (conform regulamentului campaniei disponibil pe untold.com/showyoucan), urmând a fi expus în perimetrul festivalului, timp de 4 zile. De asemenea, câștigătorul competiției va fi invitat la cea de-a 5 ediție a festivalului UNTOLD, având accesul, transportul și cazarea asigurate. În plus, câștigătorul competiției, alături de următorii 4 finaliști vor petrece 5 zile la Bruxelles, într-un internship în cadrul Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din cadrul Parlamentului European.

Campania „SHOW YOU CAN” este rezultatul angajamentului anunțat de UNTOLD în Parlamentul European, la Bruxelles, în iunie 2018, ce vizează informarea și conștientizarea publicul tânăr asupra reciclării deșeurilor, a economiei circulare și implicit a colectării selective. UNTOLD are alături unele dintre cele mai puternice companii din România, care sunt pentru dezvoltarea modelului comun de bune practici. Susținerea pe care o oferă se manifestă și dincolo de parteneriatul comercial, acțiunile de responsabilitate socială reprezentând un pilon important în strategia comună de implementare a parteneriatului pe termen lung. Ursus Breweries este unul dintre primii parteneri care s-a alăturat acestei campanii, continuând seria de acțiuni realizate și în 2018.

“Ursus Breweries a fost prima companie care a adus reciclarea ambalajelor pe harta UNTOLD, realizând activități dedicate colectării ambalajelor. Integrarea colectării, reutilizării și reciclării în povestea noastră de la festival reprezintă un mesaj din partea regelui berii către toți cei care pot contribui la protecția mediului înconjurător.Pentru URSUS, dialogul cu iubitorii brandului se completează întotdeauna cu idei creative, cunoaștere aprofundată, curiozitate, dorința de a schimba ceva în bine și entuziasm. Ne implicăm în concursul inițiat de UNTOLD și Parlamentul European pentru a facilita accesul celor care vor să protejeze mediul înconjurator la toate acestea.” – a declarat Dragoș Constantinescu, Președinte Ursus Breweries.

Festivalul UNTOLD, ediția 2019 va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

Vocea României revine. Au început preselecțiile!

Pro TV se pregătește pentru un nou sezon „Vocea României”. Preselecțiile au început deja și poți să te interesezi din timp unde poți merge, pentru a avea șansa să fii ales ca și concurent! Următorul sezon din „Vocea României” revine în această toamna la Pro TV. În momentul de față s-a dat startul preselecțiilor pentru cel de-al nouălea sezon.  Preselecțiile vor avea loc la Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și București începând cu 24 martie. 

24 martie – hotel NH din Timișoara

31 martie – hotel Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca

7 aprilie – hotel Unirea din Iași

13 și 14 aprilie -Hotel Intercontinental în București

Preselecțiile încep de fiecare dată la ora 9 dimineața. Cei care trec de preselecții vor intra în show la primele audiții sperând să fie aprobați de antrenori pentru a merge mai departe în concurs. 

Întrecerea Halbelor, ediția a III-a

Cea mai inedită „competiție” sportivă va avea loc în acest weekend la Ski Resort Transalpina. Organizatorii promit doza de distracție și așteaptă cât mai mulți concurenți. Premiile au fost puse la dispoziție de Tuborg, Gnex, Merinito, Black Habit, ALexandrion și Centrul de închirieri Alpina Ski. Partenerii acestui eveniment sunt Ski Resort Transalpina și Revista WOW. 

În 16 martie, la Ski Resort Transalpina, va avea loc a treia ediție a evenimentului “Întrecerea Halbelor”, competiție inedită organizată de Namstare.ro împreună cu partenerii: Ski Resort Transalpina, Tuborg, Gnex, Alexandrion, E-WOW, Merinito, Black Habit și Centrul de inchirieri echipamente Alpina Ski.

Ce face unica aceasta ‘competiție’? Faptul că se îmbină pasiunea pentru schi / snowboard cu voia bună, dar și cu spiritul de competiție. Dacă mai punem la socoteală și premiile, putem spune că succesul este garantat.  Cei mai curajoși schiori şi snowboarderi sunt invitați să se înscrie la concurs pentru a-şi demonstra abilitățile de echilibristică şi calitățile de sportivi într-o cursă contra-cronometru, în care viteza şi creativitatea îşi vor spune cuvântul. Aflată deja la a treia ediție, competiția a adunat în fiecare an peste 50 de participanți care s-au întrecut într-un mod inventiv pentru a câștiga premiile puse la bătaie de sponsorii evenimentului.

Anul acesta cursa se desfăşoară pe pârtia albastră de la Ski Resort Transalpina, într-o singură coborâre a tuturor participanților, având în mână o halbă cu aceeași cantitate de bere. Se punctează timpul de coborâre, dar şi cantitatea de bere rămasă în halbă la finalul întrecerii.

Înscrierea este gratuită, completând următorul formular sau la cortul amplasat la cota 1800m, iar participanții la Întrecerea Halbelor vor primi reducere la skipass și închirierea de echipament sportiv pus la dispoziție de Alpina Ski, în baza voucher-ului primit la înscriere. Pentru mai multe informații despre această întrecere inedită, participanți, criterii de jurizare şi premii, vă rugăm să accesați pagină evenimentului: Intrecerea Halbelor 03 si Regulamentul Intrecerea Halbelor.

Cum îți planifici o excursie la Ski (II)

Sunt multe aspecte de care trebuie să ții cont atunci când planifici o excursie la ski sub forma unui road trip. Dacă intenționezi să te oprești pe drum îți sugerez să îți alegi din timp locul și să te să te interesezi ce poți face, ce poți vizita, ce atracții turistice ar fi în zonă, chiar dacă te oprești pentru o singură noapte. Mie îmi plac satele mici din Austria unde te poți caza la o fermă și unde poți petrece o seară frumoasă cu mâncare tradițională. Cel mai mult îmi place micul dejun pentru că de fiecare dată am avut parte de mâncare excepțională și de o primire călduroasă. 

Nu uita să ții cont de următoarele aspecte atunci când ești pe ultima sută de metri cu pregătirile:

1.verificarea mașinii – mașina trebuie să aibă inspecția periodică la zi, RCA valabil, rovignetă valabilă și bineînțeles să fie echipată cu anvelope corespunzătoare anotimpului. Vă asigur că amenda, atât în Austria cât și în Germania, este destul de mare și se aplică pentru fiecare anvelopă în parte. 

2. Vignete și asigurări – Dacă nu aveți rovigneta, puteți să o faceți cu ușurință în orice benzinărie chiar înainte de a pleca. Tot aici puteți face și vigneta pentru Ungaria. Prețul vignetei pentru Ungaria este de 12,96 EUR pentru o mașină mică, iar dacă vă este mai comod o puteți achiziționa și online de aici.

Vigneta pentru Austria poate fi achiziționată la intrarea în Austria dinspre Ungaria pe E60 la Nickelsdorf, de la benzinăria Shell. Noi oprim întotdeauna aici pentru o pauză de cafea. Prețul unei vignete pentru 10 zile este de 9,00 Euro. 

Pentru că vom călători în zona de stațiune se va aplica o taxă suplimentare la părăsirea autostrăzii Brenner dinspre Insbruck spre Stubai de 3 Euro. Taxa de drum se aplică atât la intrarea în valea Stubai, cât și la ieșire. 

Asigurarea medicală: NU PLECAȚI LA SKI FĂRĂ O ASIGURARE!

Este foarte important să aveți o asigurare suplimentară încheiată cu un asigurator. Noi am ales ca de fiecare dată Alianz Țiriac și am optat pentru pachetul mediu. Prețul unei asigurări este de 160 de lei pentru două persoane, conform simulării făcute pe site-ul oficial și include riscurile pentru practicarea sportului extrem. Este foarte important să nu uiți să bifezi acest lucru, atunci când îți faci asigurarea. 

Poate că pare puțin ciudat, dar atunci când mă pregătesc de o ieșire la zăpadă, fie ca e la noi în țară sau în străinătate îmi pregătesc un check list pe care îl poți vedea mai jos. Este important să nu plecăm fără lucrurile de care am maximă nevoie, precum echipamentele de iarnă. 

Ca exemplu pot să spun că pentru acest drum costurile de combustibil cu vignete incluse se situează undeva la 250 € (pentru mașina personală). Cazarea pe care am găsit-o în stațiunea Neustift este foarte drăguță, promit că am să pun poze și a costat 320 €. Este un apartament de 65mp cu living și bucătărie perfect utilată, baie cu cadă și duș și dormitorul care este foarte rustic. 3.Planificarea bugetului – Ei bine acest subiect va fi unul strict orientativ și se referă la cheltuielile fixe din acest ski road trip. Trebuie să țineți cont că aveți nevoie de cazare, transport, bani pentru cheltuieli (ski pass, vignete etc.), dar și bani pentru cheltuielile zilnice. Aici se calculează și partea de închiriere a echipamentului de iarnă, în cazul în care nu aveți echipament. Vă sugerez totuși fie să va achiziționați un echipament în avans sau chiar să împrumutați unul pentru că prețurile la închiriere în Austria sunt destul de mari. 

Pentru variantele de ski pass la ghețarul Stubai există posibilitatea să optezi fie pentru cel de o zi, asta în cazul în care vrei să vizitezi și alte stațiuni din zonă sau poți să optezi pentru ski pass în funcție de câte zile stai. Prețurile pot fi consultate aici.

Ca idee pot să vă spun că un ski pass pe zi de la ora 8:00 este 48,00 € respectiv 38 € de la ora 13:00 – pentru adulți. Există varianta achiziționării unui ski pass și pe 4 zile de exemplu, iar prețul este de 175 €. În plus aveți posibilitatea și să vă achiziționați ski-pass ul pe 2 zile și jumătate sau pe 3 zile și jumătate., iar prețurile sunt atrăgătoare. Dacă vrei să îți închiriezi echipamentul poți să o faci și online tot pe site-ul oficial aici, și vei beneficia chiar de un discount de 5%. Lista completă de prețuri o găsești aici

Bineînțeles că nu îți pot spune cât să cheltuiești, aici depinde de tine. Pot însă să îți spun că dacă intenționezi să bei un vin fiert sau o bere la apres ski, prețurile se situează între 4 și 7 € pentru o cană cu vin fiert respectiv o bere bună și rece. Reamintim însă că este foarte important să fim responsabili pe pârtie și să nu exagerăm sub nici o formă cu consumul de alcool. Vă sugerez să optați pentru cazări care se află aproape de stațiile de autobuz. Ar fi păcat să nu poți savura o cană cu vin fiert pentru ca mașina e jos în parcare. Transportul cu ski bus-ul este gratuit în Austria.

Sunt absolut sigură că în momentul în care am scris acest material mi-a scăpat cu siguranță ceva. Probabil că am să îmi aduc aminte înainte plecare și am să revin cu o completare sau voi posta pe Instagram, pentru că întreaga aventură va fi documentată.  Cred că nu îmi rămâne decât să încep să pregătesc încet bagajele.

Ne vedem în Austria!

***

There are many things to consider when planning a ski trip as a road trip. If you intend to stop on the road, I suggest that you choose your place in the first place and find out what you can do, what you can visit, what tourist attractions are in the area, even if you stop for one night. I like the small Austrian villages where you can stay on a farm and where you can spend a nice evening with traditional food. Most of all I like breakfast because every time I have had exceptional food and a warm welcome.

Do not forget to keep in mind the following when you are on the last few steps with the preparations:

1. car check up – the car must have the regular up-to-date inspections, a valid road tax payment receipt,  and, of course, it must be equipped with seasonal tires. I assure you that the fine, both in Austria and Germany, is quite high and applies to every single tire.

2. Road tax and Insurance – If you do not have the regular road tax payed, you can do it easily in any gas station just before you leave. Here you can also pay the one for Hungary. The road tax for Hungary is 12.96 euros for a small car, and if you are more comfortable you can also purchase it online. The tax road for Austria can be purchased at the border with Austria from Hungary on the E60 in Nickelsdorf, from the Shell petrol station . We always stop here for a coffee break. The price of a 10 is 9.00 Euro. Because we will travel to the resort area, a surcharge will apply if you leave the Brenner motorway from Insbruck to Stubai of 3 Euros. The toll is applicable both at the entrance to the Stubai valley and at the exit.

Medical insurance: DO NOT FORGET ABOUT IT!

It is very important to have a supplementary insurance with an insurer. We have chosen Alianz Ţiriac every time and opted for the average package. The cost of an insurance is 160 lei for two people, according to the simulation made on the official website and includes the risks for practicing extreme sports. It is very important that you do not forget to tick this when you make your insurance.

Perhaps it seems a little strange, but when I’m preparing for a ski trip, whether it’s in our country or abroad, I’m preparing a checklist. It is important that we do not leave without the things we need, such as winter equipment, helmets and of course any other stuff that we need.

As an example I can say that for this route, the costs of fuel with road taxes included are somewhere at 250 € (for the personal car). The accommodation I found in Neustift is very nice, I promise to take pictures and show you around and costs 320 €. It is a 65 sqm apartment with a fully equipped living room and kitchen, bathroom with bathtub and shower, and a bedroom that is very rustic.

3. Budget Planning – Well this topic will be strictly indicative and refers to the fixed costs of this ski trip. You need to keep in mind that you need accommodation, transport, money for spending (ski pass, road tax, etc.), but also money for your daily expenses. Here is also the rental part of the winter equipment, if you do not have one. However, I suggest you either purchase an equipment in advance or even borrow one because the rental prices in Austria are quite high. For ski passes at the Stubai Glacier, you can choose either for one day, if you want to visit other resorts in the area or you can opt for a ski pass depending on how long you stay. What I can tell you is that a ski pass per day from 8:00 o`clock is 48,00 € and 38 € starting at 13:00 for adults. There is the option to purchase a ski pass  for 4 days for example, and the price is 175 €. In addition, you can also buy your ski pass for 2 and a half days or 3 and a half days, and the prices are quite appealing. If you want to rent your equipment, you can also do it online on the official website, and you’ll even get a 5% discount. Of course I can not tell you how much you spend, it’s up to you. But I can tell you that if you plan to have a mulled wine or a beer at the apres ski, the prices are between 4 and 7 € for a mulled wine or a good and cold beer. However, we recall that it is very important to be responsible on the slopes and not to exaggerate in any way the consumption of alcohol. I suggest you choose accommodation that is close to bus stops. It would be a pity not to enjoy a cup of mulled wine because the car is in the parking. Ski bus transport is free of charge in Austria.

I am absolutely sure that when I wrote this material I was definitely missing something. I’ll probably remember before I leave, and I’ll come back with another article or post on Instagram, because the whole adventure will be documented. Now I still have to check the luggage slowly. 

See you in Austria!

Partners in crime for this roadtrip: gnex.ro

text: I.B.

„Bevery Hills 90210” va fi reluat cu distribuția originală fără Luke Perry

La scurt timp după anunțul oficial despre reluarea serialului, actorul Luke Perry a decedat în urma complicațiilor suferite de un accident vascular cerebral. Interpretul lui Dylan din Beverly Hills 90210 a marcat adolescența unei generatii și își dorea să participe la acest proiect. Actorul a participat la multe proiecte în ultimii ani, ultimul său proiect fiind îndrăgitul serial Riverdale care rulează în momentul de față.

„Beverly Hills 90210”, revine totuși pe micile ecrane într-un mod cu totul special. Canalul de televiziune FOX revine la COD-ul preferat „90210” și va difuza o serie limitată de doar șase episoade începând din această vară.

Actorii Jason Priestley (Brandon), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) și Tori Spelling (Donna) vor intra din nou în pielea personajelor care i-au făcut celebri în întreaga lume. Vestea a fost făcută public miercuri, 27 Februarie, când a fost lansat și filmul de prezentare. Proiectul se află în pregătiri de aproximativ un an, de când Tori Spelling și Jennie Garth au fost fotografiate împreună vizitând studiourile FOX. Toți cei șase actori confirmați până acum vor fi creditați ca și producători executivi. Nu se știe până în momentul de față dacă Shanon Doherty va participa la acest proiect sau nu. Actrița a trecut prin mai multe tratamente grele pentru a învinge cancerul.

Sursa:ADPM.

Huawei P30 apare în cele mai bune poze: când se lansează noul Huawei

Huawei P30 e văzut drept un rival pentru Samsung Galaxy S10, doar că va fi lansat puțin mai târziu. Compania nu l-a adus la MWC 2019, dar în preajma acestui eveniment au apărut cele mai bune poze cu telefonul. Huawei P30 va fi lansat oficial pe 26 martie, la Paris. Cu o lună înainte să fie prezentat oficial, Huawei P30 apare deja în  poze. Și acestea nu au mai fost obținute pe surse, ci vin de la o publicație specializata în tehnologie. Huawei P30 a fost prezentat păstrează, în linii mari, același design din 2018 și același ansamblu cu trei camere. Foarte probabil, ce vezi în aceste imagini nu-i versiunea de vârf, adică un posibil Huawei P30 Pro despre care s-a vehiculat că va avea patru camere. Totodată, în aceste poze poți remarca textele „Vogue” și „Link” pe spatele telefonului. Primul e numele de cod folosit de companie în comunicarea internă. Cel de-al doilea e probabil o trimitere la parteneriatul cu Leica și în locul lui, pe versiunea finală, va scrie „Leica”. 

În afară de detaliile de design pe care le poți vedea, specificațiile încă n-au fost comunicate oficiale. Foarte probabil, Huawei P30 va folosi un procesor Kirin 980, ca pe Mate X și Mate 20 Pro, 8 GB de memorie RAM și va avea stocare de 128 și 256 GB. E așteptat și senzorul de 48 megapixeli. 

Imaginile de mai jos au fost publicate de Digital Trends

sursa: playtech.ro

Untold Festival anunță primii artiști

Untold a anunțat primii artiști care vor urca pe scenele festivalului pentru ediția aniversară cu numărul 5. 

Martin Garrix și David Guetta revin pe scena principală a festivalului alături de Dimitri Vegas & Like Mike. Pe lângă mult îndrăgiții DJ vom avea ocazia să îi vedem și pe Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and the wolf, Loco Dice, Andy C, Solomun și mulți alți artiști a căror nume le vom afla în lunile următoare. 

Pentru că anul 2019 înseamnă în primul rând ediția aniversară a celui mai îndrăgit festival, organizatorii UNTOLD pregătesc  o ediție absolut excepțională care va depăși absolut toate experiențele trăite de fanii evenimentului. Acest festival a reușit să devină încă de la prima sa ediție un fenomen internațional și unul dintre evenimentele muzicale ale anului, precum și un eveniment de profil care aduce peste 200 de artiști internaționali, pe cele 9 scene amplasate în perimetrul festivalului. 

Primii artiști anuntați în line-up-ul festivalului, cărora li se vor alătura mulți alții sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live. 

Martin Garrix care la cei 22 de ani a fost desemnat pentru a doua oară consecutiv numărul 1 în lume de către revista DJ MAG, revine pe mainstage-ul festivalului UNTOLD, după un an de absență. DAVID GUETTA a fost la prima ediție a festivalului, în 2015 și a rămas impresionat de căldura cu care l-au primit fanii din România. DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE sunt deja o tradiție pe mainstage-ul UNTOLD, atât ei cât și binecunoscutul crowd-control pe care îl fac în fiecare an cu participanții la festival. Îi vom revedea în vară, în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

Dan Smith, solistul trupei BASTILLE va urca pe scena festivalului pentru un live act de execpție și vom avea ocazia să ascultăm hit-uri precum „Pompei”, „Oblivion”, „Happier” și „I know you”.

O altă voce premiată, cea a artistului britanic JAMES ARTHUR se va auzi live, în vară, la Cluj Napoca. Fanii îl vor putea acompania pe artist la atât de cunoscutele piese „Impossible” sau „Say you won’t let go”.

Pe Scena Alchemy care prezintă un interes specific pe subcultura muzicii bass cu influențe edm, trap și new wave hip-hop, îi anunță pe o parte dintre maeștri experimentului din acest an: Andy C – Extended Set, Borgore, Chase&Status DJ Set, Rusko, Camo & Krooked Live, Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction.

Pe Scena Galaxy vor urca mulți artiști îndrăgiți deja de festivalieri și amintim primele nume sonore, precum: Loco Dice, Boris Brejcha, Solomun și Tale of Us.

ABONAMENTE LA PREȚ SPECIAL PÂNĂ LUNI, 25 FEBRUARIE, ORA 14.00!

Cei care nu și-au achiziționat un abonament pentru cea de-a cincea ediție a festivalului UNTOLD, mai pot cumpăra la prețul special de 119 euro plus taxe până luni, 25 februarie, ora 14.00. După această dată, abonamentele se vor putea cumpăra la prețul de 129 de euro plus taxe.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

***

Untold announced the first artists for the 5th anniversary  of the festival.

Martin Garrix and David Guetta return to the main stage of the festival alongside Dimitri Vegas & Like Mike. Besides many DJs we will also have the opportunity to see Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and the Wolf, Loco Dice, Andy C, Solomun and many other artists whose names  will be revealed in the upcoming months.

Because 2019 means first of all the anniversary edition of the most beloved festival, the UNTOLD organizers are preparing an absolutely exceptional edition that will surpass absolutely all the experiences of all fans for the event. This festival has managed to become an international phenomenon and one of the musical events of the year since its first edition, as well as a profile event that brings over 200 international artists to the 9 stages located in the festival’s perimeter.

The first artists announced in the line-up of the festival, to which many others will join, are Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C , Borgore, Chase & Status, Boris Brejcha, Russia, Tale of US and Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo & Krooked Live.

Martin Garrix, who was named at 22-year-old for the second time the number 1 in the world by DJ MAG magazine, returns to the mainstage of the UNTOLD festival after a year of absence. DAVID GUETTA was  at the first edition of the festival in 2015 and was impressed by the warmth of his fans in Romania. DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE are already a tradition on the UNTOLD mainstage, the incredible crowd-control they make each year with the festival participants is so well known. We will see them in the summer, 1-4 August, in Cluj-Napoca.

Dan Smith, the band soloist of BASTILLE will go on stage for an exceptional live act  and we will have the opportunity to listen to hits such as Pompei, Oblivion, Happier and I know you.

Another award-winning voice of the British, artist JAMES ARTHUR will be heard live in summer in Cluj Napoca. Fans will be able to accompany the artist for famous songs like “Impossible” or “Say you will not let go” songs.

Alchemy, which has a specific interest on the bass music subculture with edm, trap and new wave hip-hop influences, annouces some of the masters of this year’s experiment: Andy C – Extended Set, Borgore, Chase & Status DJ Set, Camo & Krooked Live, Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction.

Galaxy will bring up many artists who are already fond of this festival and we recall the first important names such as Loco Dice, Boris Brejcha, Solomun and Tale of Us.

SUBSCRIPTIONS AT SPECIAL PRICE UP TO MONDAY, 25 FEBRUARY, HOUR 14.00!

Those who have not purchased a subscription for the fifth edition of the UNTOLD festival can still buy at the special price of 119 euros plus taxes until Monday, February 25 at 14.00. After this date, subscriptions will be available for a fee of € 129 plus taxes. The UNTOLD Festival will be held from 1-4 August, in Cluj-Napoca.

Cel mai iubit festival de la malul mării a anunțat primii artiști

Aproximativ patru luni ne despart de festivalul Neversea, cel mai așteptat festival de la malul Mării Negre, care a reușit să se impună în rândul celor de succes cu un line-up de excepție încă de la prima ediție și să atragă în ultimii doi ani foarte mulți turiști de peste hotare. În acest an, festivalul va avea loc la începutul lunii iulie, în perioada 4-7 iulie și promite multe surprize. Organizatorii au dezvăluit ieri primul val de artiști care vor urca pe scenele festivalului, precum și detalii despre prețul biletelor. Distracție la malul mării, cu muzică de calitate și cu artiști renumiți, patru zile de neuitat. Ce ți-ai putea dori mai mult în această vară?

G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental Dj, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set sunt primele nume din line-up-ul NEVERSEA și vor condimenta apusurile și răsăriturile participanților la cel mai așteptat eveniment de la malul Mării Negre. Rapperul american, G-Eazy vine pentru prima dată în România, pe scena principală a festivalului NEVERSEA. Artistul a avut colaborări de succes cu Bebe Rexha, Britney Spears dar și cu fosta lui iubită, Hasley, pentru hitul „Him & I”. Jessie J urcă pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA. Melodii ca și „Price Tag”, „Domino”, „Bang bang” dar și multe alte hituri ale artistei vor răsuna în această vară pe scena principală a festivalului.

Afrojack, Lost Frequencies și Steve Aoki se reîntorc pe mainstage-ul festivalului și sunt nerăbdători să ajungă în fața fanilor din România. Răsăritul de soare la malul Mării Negre va fi acompaniat de cei trei artiști aflați în top 100 a celor mai buni dj din lume. În vară ne întâlnim la scenele secundare cu Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Subfocus DJ Set, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion și Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt.

ABONAMENTE LA PREȚ SPECIAL PÂNĂ JOI, 14 FEBRUARIE, ORA 10.00!

Cei care nu și-au achiziționat încă un abonament pentru cea de-a treia ediție a festivalului NEVERSEA îl mai pot cumpăra la prețul special de 449 de lei plus taxe până joi, 14 februarie, la ora 10.00. După acest termen, prețul acestora va fi de 499 de lei plus taxe.  Prețul final al abonamentelor pentru festivalul NEVERSEA, ediția 2019 va fi de 599 de lei plus taxe.

***

In about four months we will meet again at Neversea festival, the most awaited Black Sea festival, which has succeeded in imposing amongst the successful ones with an exceptional line-up since the first edition and attracting over the last two years many tourists from abroad. This year, the festival will take place in early July, 4-7 and promises many surprises. The organisers have revealed yesterday the first wave of artists to perform on the festival stages, as well as details of the ticket price. Fun with quality music and renowned artists and four unforgettable days. What could you want more for this summer?

G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental Dj, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man and Subfocus DJ Set are the first names in the line-up for NEVERSEA and will tell us stories about beautiful sunsets and sunrises to all the participants of the most awaited event on the Black Sea shore. The American rapper G-Eazy comes for the first time in Romania, on the main stage of the NEVERSEA festival. The artist had successful collaborations with Bebe Rexha, Britney Spears and his ex-girlfriend, Hasley, for the hit “Him & I”. Jessie J jumps for the first time on the NEVERSEA stage. Songs like “Price Tag”, “Domino”, “Bang Bang” and many other hits of the artist will resonate this summer on the main stage of the festival. Afrojack, Lost Frequencies and Steve Aoki return to the mainstage of the festival and are eager to come to the fans in Romania. Sunrise at the Black Sea will be accompanied by the three top 100 artists of the world’s best dj. In the summer we meet at the secondary scenes with Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Subfocus DJ Set, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion and Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt.

SUBSCRIPTIONS AT SPECIAL PRICE UP TO FEBRUARY 14, 10.00 !

Those who have not yet purchased a subscription for the third edition of the NEVERSEA festival can still buy it at the special price of 449 lei plus taxes until Thursday, February 14, at 10.00. After this term, the price will be 499 lei plus taxes. The final price of subscriptions for the NEVERSEA festival, the 2019 edition, will be 599 lei plus taxes.

Cum tratăm osteoporoza?

           Ce este osteoporoza?

            Osteoporoza este cea mai comună boală metabolică osoasă. Afecțiunile osteoarticulare sub forme severe sau ușoare sunt extrem de neplăcute, din cauza durerilor insuportabile. În toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, studiile arată că 3,5 milioane de noi fracturi se produc în fiecare an, atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților.

            Este posibil să nu realizați că aveți osteoporoză până in momentul apariției unei fracturi sau până când veți observa o schimbare evidentă în postura dumneavoastră. De fapt, unii oamenii pot suferi o pierdere osoasă masivă fără să realizeze acest lucru. Durerile de spate, cauzate de schimbările ce au loc la nivelul vertebrelor, pot fi primul semn că ceva nu este în regulă.

            Cauza principală a problemelor osteoarticulare este scăderea cantității de colagen din organism. Așa apare deteriorarea oaselor care devin fragile, demineralizarea lor, care duce la apariția fracturilor. Pe scurt, așa apare osteoporoza.  Lipsa colagenului (care acționează precum un ciment care ajută la fixarea mineralelor în oase) predispune la fracturi osoase, intrucât cele mai importante elemente, precum calciu, fosfor și alte minerale lipsesc și ele.

            Cu o participare de peste 90%, colagenul de tip I este componentul cel mai important al masei osoase organice. Mulți dintre parametrii osoși moderni sunt fragmente de colagen tip I, eliberate în cursul formării sau resorbției osoase și care ajung în sânge sau urină, unde pot fi detectați. Analiza markerilor specifici de metabolism osos reprezintă un instrument important pentru detectarea precoce a riscului de osteoporoză și pentru monitorizarea eficienței terapiei.

            Cum prevenim și cum tratăm afecțiunile osteoarticulare?

            Peptidele de colagen sunt o soluție inovatoare și eficientă pentru mușchi, oase, ligamente, tendoane și articulații sănătoase. De asemenea, a fost conceput pentru a îmbunătăți sănătatea musculo-scheletică, pentru combaterea osteoporozei și a altor boli osoase.

            Printre beneficii, se enumeră: sprijinirea structurii și funcționarea articulațiilor prin întărirea cartilajului, lubrifierea articulațiilor prin umplerea fluidului sinovial, asigurarea confortului și mobilității articulațiilor, refacerea cartilajului, susținerea matricii osoase (36% din os este alcătuit din colagenul de tip 1 și 3).

            Peptidele de colagen mai ajută și la ameliorarea durerilor articulare, la o recuperare eficientă după accidente sau fracture și sunt ideale pentru  problemele reumatice de orice fel.

             Cercetările științifice sugerează că un aport zilnic oral de peptide de colagen de 10 g poate avea efecte pozitive asupra articulațiilor și poate atenua durerea și menține mobilitatea. Efectele majore sunt observate asupra durerii asociate activității după suplimentarea cu 3 până la 6 luni.

              Studiile in vitro evidențiază efectul pozitiv al peptidelor de colagen administrate de tip I, pe cale orală, cu distribuție a greutății moleculare de 2-10 kDa asupra sintezei matricei extracelulare a colagenului, proteoglicanului și elastinei de către condrocitele din cartilaj. Acest lucru duce la scăderea degenerării țesutului cartilaginos și, în cele din urmă, la reducerea durerii.

            Un număr de studii in vitro și in vivo sugerează că peptidele de colagen administrate pe cale orală (10 g pe parcursul a 24 de săptămâni) pot avea efecte benefice asupra metabolismului osos. Peptidele de colagen stimulează proliferarea osteoblastelor, în timp ce inhibă resorbția osoasă de către osteoclaste. Combinația dintre efecte are ca rezultat creșterea densității minerale și a forței fizice a oaselor.

             COLLAGEN PEPTIDES powder, marca Vaida, este un supliment alimentar ce-ți oferă suportul nutrițional necesar pentru structurile osoase în timpul îmbătrânirii. Acesta conține cel mai important tip de colagen ce ajută la întărirea oaselor. Collagen peptides se găsește sub formă de pudră, în varianta de 400 mg. Se administrează o lingură de pudră de colagen zilnic, dizolvată într-un pahar de apă sau suc de portocale, iar pentru absorbție maximă, este recomandat să se administreze pe stomacul gol.

 

2019 – It`s wedding season!

Povesteam zilele trecute cu o prietenă despre faptul că în fiecare an apar trenduri noi în ceea ce privește organizarea unei nunți, elemente decorative, culori, tematică. Personal sunt adepta unui stil clasic și prefer nunțile în stil american, cu bufet și cu multă interacțiune între invitați. Industria aceasta se dezvoltă din ce în ce mai mult și, cred eu, undeva pe drum se pierde esența. Mai mult sunt adepta unui stil personalizat, asta însemnând că aș prefera să îmi organizez propria nuntă după bunul meu plac și să țin cont de ceea ce îmi doresc eu pentru ziua mea specială.

Am stat puțin să analizez ceea ce se caută, dar și ceea ce găsești la ora actuală vis-a-vis de acest subiect. Fiind adepta stilului clasic, după cum am menționat deja, aș alege o rochie simplă, dar de efect, o coafură care să ne aducă aminte de anii `20, aranjamente florale subtile și o tematică legată bineînțeles de lumea vinului.

Acum aproximativ două săptămâni a avut loc târgul de profil Nunta la Palat și am pornit într-o incursiune pentru a descoperi ce noutăți ascunde acest sezon. M-am oprit bineînțeles la standul Crazy Studio, este salonul pe care îl frecventez cu regularitate, pentru micile momente de răsfăț (coafor, manichiură, masaj etc) și mi-a plăcut faptul că au ales să meargă pe ideea de simpliate și bun gust, atât la capitolul makeup, cât și în ceea ce privește coafurile alese pentru domnișoarele care au reprezentat salonul. Ulterior, am stat la o cafea cu Annamaria Lajosi, proprietarul salonului, pe care o cunosc deja de peste 10 ani și căruia îi mulțumesc cu drag de fiecare dată, pentru că are atâta grijă de mine. Am povestit deschis despre sezonul de nunți, despre ceea ce au pregătit în materie de pachet pentru viitoarele mirese, dar și de ce este important să alegem servicii de încredere.

Sunt multe aspecte care s-au schimbat în ultimii ani și noi încercăm în permanență să ținem pasul cu ceea ce e în trend. Mai mult, este foarte important să încerci să vezi ce își dorește viitoarea mireasă, da, se poate întâmpla ca ea să nu știe ce coafură o avantajează, sau cum s-ar simți cel mai confortabil. Aici este cel mai important moment, trebuie să îi oferi consultanță, iar noi pe acest punct mizăm. Să ajutăm clienta să se decidă, să îi arătăm toate variantele și să optăm împreună pentru o alegere cât mai bună. Pentru noi este important ca ea să se simtă cât mai bine în salonul nostru, să se relaxeze. Am depășit momentul în care o mireasă trebuie să fie stresată, iar pachetul nostru conceput special pentru mirese conține pe lângă aranjat, manichiură, pedichiura, dar și makeup. În plus oferim și un masaj de relaxare din partea casei, după cum spuneam, nimic nu se compară atunci când mireasa este relaxată. Ritmul alert la care suntem supuși ne face să uităm câteodată de lucrurile esențiale”, afirmă Annamaria Lajosi.

Stiliștii de la Crazy Studio, Andrei Pop, Eniko Mathe și Emöke Baksai au realizat coafurile pentru acest eveniment, iar machiajul a fost asigurat de Csilla Salagean și Diana Cucuruzan.

Mi-a plăcut foarte mult la standul amenajat cu mult bun gust, aranjamentele florale au fost frumoase și subtile și au fost oferite de Perfect Day Decor. Printe altele am aruncat o privire și pe Pinterest pentru câteva idei de aranjamente și cred că cei de la Perfect Day Decor le vor putea realiza fără probleme.

Standul Crazy Studio – Nunta la Palat 2019 foto: fotozz.ro
Hair by Emöke Baksai, Makeup by Csilla Salagean, foto: fotozz.ro
Hair by Emöke Baksai, Makeup by Csilla Salagean foto: fotozz.ro
Hair by Emöke Baksai, Makeup by Csilla Salagean foto: fotozz.ro

Dacă sunteți interesate de pachetul special pentru mirese oferit de Crazy Studio puteți contacta echipa aici! Veți primi toate detaliile necesare.

La capitolul inspirație pentru decorațiuni de nuntă, am găsit câte ceva pe gustul meu pe Pinterest și sunt sigură că cei de la Perfect Day Decor le vor putea realiza.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

sursa fotografiilor inspiraționale: Pinterest

text: I.B.